:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 175
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
НЕДОВОЛСТВО

Спортистите недоволни от липсата на интернет

Истинска истерия за интернет започва да се развихря в Пекин. Спортисти, треньори, та дори и журналисти нямат почти никакъв достъп до мрежата.

Състезателите, които вече масово ползват преносими компютри, са лишени от тази елементарна екстра в олимпийското село. Проучване показва, че 70% от спортистите ползват ежедневно интернет и сега започват да изпадат в стресова ситуация, променяйки тотално ежедневието си. В селото има само определени интернет зони, но те са препълнени и обикновено се чака доста, за да седнеш пред компютър.

Още по-фрапантно е в пресцентровете. Там интернет има, но срещу 350 евро. В официалните хотели достъпът до интернет за цялата олимпиада излиза малко по-евтино - 160 евро. Ако искаш, можеш да си купиш и карта за 800 евро, с която получаваш достъп и до информационната система. За капак около олимпийските обекти, в селото и пресцентровете не се продават sim карти на достъпни цени. Най-евтината предплатена карта е от 180 евро.

А иначе въпреки уверенията на местните, че времето е чудесно, в Пекин цял ден не се вижда слънцето и се стеле задушаващ смог. Единствено трафикът на този етап не е така кошмарен, но все пак игрите все още не са започнали.
901
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД