:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 266
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Вратарят на "Левски" на операция в Германия

"Сините" останаха без Георги Петков за реванша в Борисов
Вратарят на "Левски" Георги Петков заминава за Мюнхен във вторник, за да бъде опериран. Националът има двустранна херния, която го мъчи от доста време. Той със сигурност пропуска реванша от III квалификационен кръг на Шампионската лига срещу "БАТЕ Борисов" (Блрс) на 28 август. Ако всичко е наред, Петков ще бъде готов за игра след около месец. Той няма да пази и срещу "Ботев" в неделя за първенството, като неговото място ще бъде заето от новопривлечения словак Даниел Киш.

В същото време на "Герена" продължават да умуват около вариантите за нов треньор. Почти сигурно той ще бъде българин, като се споменават имената на Красимир Балъков, Димитър Димитров-Херо, Едуард Ераносян, Илиан Илиев, както и на бившия наставник Станимир Стоилов. Единственият чужденец на дневен ред е Славолюб Муслин, който сам изяви желание отново да поеме "Левски". Кой ще е заместник на уволнения Велислав Вуцов, ще се знае в началото на следващата седмица. Но няма да е спортният шеф Даниел Боримиров.

"Няма шанс да стана треньор - каза вчера бившият халф. - Най-малкото дори нямам лиценз за старши треньор. От друга страна, изобщо не искам да се раздвоявам с две длъжности".

На "Герена" вчера разбраха още, че реваншът с БАТЕ ще бъде на стадиона на съперника в градчето Борисов, а не на градския стадион в Минск. Вчера в офиса на белоруския тим е било получено известие от УЕФА, която разрешава двубоят да се играе на стадиона на шампиона на страната.

В "Левски" се надяваха мачът да е в Минск, а не в отдалечения на 70 км Борисов. Съоръжението е с капацитет едва 5402 места. Именно там БАТЕ направи 2:2 с "Андерлехт" (Бел) във втория предварителен кръг и по този начин изхвърли шампиона на Белгия от борбата. Според делегата на този двубой стадионът се нуждае от малко подобрения, които домакините обещали да бъдат направени до двубоя с "Левски".
103
2045
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
103
 Видими 
16 Август 2008 04:25
Времето за треньорска смяна преди мача за влизане в групите изтече. На практика вече няма смисъл от Муслин - той и имената им няма да научи до мача, камо ли да ги подреди. Да не е чудотворец. Явно мача с Бате ще го водят Кокала и Боримиров. Майтап....
16 Август 2008 04:31
На няколко места в червената преса с ехидство се споменава че на последната тренировка, че "Кокала и Боримиров учат левскарите как се играе с глава" Трябва да си еталон за тъпомер, за да не си даваш сметка, че тия двамата всъщност вече разиграват вариантите за мача с борисов и готвят синята защита за въздушния бой, който я чака в белорусия. На мене факта, че вече сe работи по тактиката за мача ми говори, че треньорска смяна точно в този момент всъщност не се планира.
16 Август 2008 04:40
А що нема статия за "под сините камъни"?
16 Август 2008 04:49
Лечков,
завинаги ли е един от вас или беше за малко ?
16 Август 2008 04:52
Да не сме паднали под сините камъни?!
Ситуация, братчед
16 Август 2008 05:14
А на мене па от това цска и синия им октопод, който ги преследва в живота сякаш е бял чалгаджийски мерцедес и протягя пипала към тях от всеки храст, напълно ми писнА. Егати безкрайната клоунада. Еедин смешник, колкото и да е смешен, ако повтаря непрекъснато един и същи номер, някрая омръзва. Аман от Чичо Пенчовци, Гагата, Черепи, СашкоТомовци, сини октоподи в тъмни доби, пипала, злокобни конспиратори, тъмни сенки, гротескно подскачащи по сини камъни, Цола Драгойчева, Георги Йорданов, Духът на Дядо Коледа зелени кокодрили и пембени съдии. Аман бе хора! Тва футбол ли е, или студио х? Не ви ли омръзна да живеете в детективски роман? Блах. Даже Сашо Диков май се засрамил. Тва първенство по футбол ли е или латиносериал Егати.
16 Август 2008 05:24
Я по-добре пишете нещо за бате Борисов и Левски, па ако ще и вицове за Поручик Ржевский да е - аман от тия пусти калмари и октоподи. Аз се предавам - да, има заговор, да той е вечен и тъмен като сърцето на Адвокат, силите на Злото вопият в тъмосини доби и водят злокобна борба срещу рицаря на доброто по сините камъни! Да, всички загуби на ЦСКА са уговорени от синия октопод, да, всички победи на Левски са купени, да, ЦСКА е вечен шампион по всичко, да, Лечков е купен, а съдията - който и да е той- платен, сега и завинаги и вовеки веков Как е, добре ли е П.С. Ама и Чичо Пенчо как се изучил да ръга чушки в боба...
16 Август 2008 05:32
Дето викаше колежката Е. Ръгби - just for the record: Има ли поне един цскар тука, който да мисли, че загубата на цска в сливен въщност не е подготвена от някое от безбройните пипала на синия октопод, а защото отборът е играл по-слабо от противника си? Топе? Форс? Артиста?
Малейййй и като си помисля, че тая плоча има да я слушам след всяка загуба на цска тая година, буквално ми се повръща.
16 Август 2008 06:39
А те ще са много.Иначе ГА кефи.Сега откри, че Лечков не бил червен.Кога ли ще открие, че низвергнатия в градинката Бербатов, е зелен.То стана като вица-тате тези сини сливи защо са червени?Защото са зелени.
16 Август 2008 07:03
Ц-ц-ц...сега като си мисля, детективския роман, дето го четат на глас цскарите, тая година ще прерастне в порнороман - ЦСКА има да я клатят сините порно октоподи по всички кюшета на провинцията.... а ебането, както е казал класикът по въпроса Поручки Ржевский, силно сближава
16 Август 2008 07:30
И като казах Поручик Ржевский, порнороманът на Цецето би могъл да започне така: "Заклещена в сините камъни от пипалата на Синия Октопод Данчо Лечков, Цецилия Панчаревска цвилеше като кобила, докато Лечков кат един Григорий Разпутин се потеше над нея и кроеше коварни замисли как да и вкара Гол с плешивата си глава
16 Август 2008 08:49
Редник, сопре се малце Изкърти всичкия фаянс на форума. Изчерпа всички г.т и СЕГА ние какво ще драскаме.
И все пак, да си кажа и аз приказката с риск донякъде да се повторим.
За мене няма нищо по-нормално един гостуващ отбор който и да е бил той, на каквато и харизма да е обречен да загуби като гост, па отвреме-навреме и на домакински мач да хапне дръвцето. Както си е в най-развитите футболни държави и където драми от това не се правят. Като прибавим, че т.г. го няма изключителния "мотиватор" на съдиите Стойчо, гЛупи е натикан в кюшето и ги оставил безресурсно да се оправят, а така в БГ не се получава, вчерашната загуба се очертава само като едно добро начало в една дълга поредица. Какво толкова страшно ще стане ако накрая шампиона не е нито син, нито червен.
И за последно, един малък паралел на чието изкушение не мога да издържа. Миналата седмица Левски загуби в Сандански. И там имаше дузпи, та даже и "отменен" гол на гостите. Само дето в този форум не се чу едно оплакване срещу рефер, БФС, Платини, световен заговор йо-йо на долара, войната в Кавказ и прочие дивотии. Научили сме се да губим. За това и нашите успехи тепърва предстоят.
Оправете си манталите, па може и вие след някоя и друга година да играете напролет в ЕКТ. С гаовизми и хленчене няма как да стане.
16 Август 2008 08:53
Познайте статията по-долу от привърженик на кой отбор е написана.
Работа му е шансът!
Пет, 2008-08-15 12:47
Чета поредния материал след мача на Левски с БАТЭ, където синият президент Батков обявява, че пилците се броят след реванша. Чета за пореден път изказване на български футболен "деятел" (ах, как обичам тази дума) и отново познатите думи – "да се раздадат", "докрай", "бориш". В други подобни интервюта чувам, - да ги смачкаме, да направим голяма разлика, да ги бием, червения евробоец, синия отбор на народа, нямахме шанс, съдията е хомосексуалист, говедата са купили мача, свинете са комунисти ит.н. и т.н.

Никъде не съществува думата организация, работа, заучени комбинации, тактическа грамотност, смяна на местата, взаимно подсигуряване и т.н.

Подозирам обаче, че тези думи не фигурират в речника на повечето ни треньори и "деятели" дори в съблекалните. За повечето от феновете нещата се свеждат до това да се "нареди" правилно отбора и някакви магически цифри 4-3-3, 4-4-2, 7-2 – 1 и т.н.

Никой, ама абсолютно никой не забелязва, че дори и най-екзотичните отборчета, които нашите "грандове" срещат в евротурнирите се отличават с тактическа дисциплина, опит за преливане в отделните линии и фази на играта, железен ред и опит да се наложи на противника подходящо темпо и стил на игра. Дори и при най-загубените на географската карта от тях с просто око се вижда, че играят със заучени комбинации отигравани много и много пъти, така, че да вървят гладко и бързо. Вижда се , че преди мача е МИСЛЕНО и РАБОТЕНО МНОГО. Затова те имат ШАНС, А НИЕ НЕ.

Българските отбори не са отбори с професионално ръководство и футболисти, а запалянковско сборище – ще ги смажем, ще ги бием, да се раздадем докрай, да унищожим врага, дайте да дадем, публиката ще ни вдигне на крака и т.н.

Така мислят и действат примитивните организации, те се отличават с това, че накрая губят от модерния свят. Те вярват на шанса, на демоните, боговете, благоволението свише, съдията, Платини и т.н. Този тип хора и организации не планират и не работят предварително, те се "раздават" и след това търсят кого да изядат в казана като виновник. Така е в племената управлявани от шамани (Жаклин, Георги и т.н.). В модерните отбори, малки и големи, известни и неизвестни, нещата стоят по друг начин. Ще дам един пример от спомените в армията, за да е по-ясно (по-младите запалянковци няма да разберат, но нейсе).

В армията тъй като работата й е на живот и смърт знаят, че когато дойде битката няма време да мислиш и да планираш, това става преди това. Всяка нощ някъде между 1 и 5 часа през нощта по няколко пъти сержанта нахлува в спалното с вик – "тревога, тревога, тревога". И това седмици наред, по няколко пъти и отново и отново и отново. Имаш норматив, да станеш от наркотозиралия те от умората сън и за минута и половина да си се облякъл, да си грабнал оръжието от оръжейната да пробягаш коридорите и стълбището и да изскочиш от сградата и побегнеш към машините в автопарка. Псуваш през зъби и сержанта и господ и армията, но ставаш и тичаш. И отново и отново, и отново, нощ след нощ, седмица след седмица.

ЗАЩО се прави тази "простотия"? Ами принципът е същия както във всяка професионална работа, особено там, където има двубой. Защото когато фугасната вълна избие прозорците, когато приятеля ти на съседното легло се дави в кръв нямаш време да мислиш, адреналина те удря в главата и се паникьосваш, искаш да се завреш под кревата или скачаш по бели гащи през прозореца и най-вероятно загиваш. Единственото, което може да те спаси и да спаси цялата бойна единица е предварителния план и безбройните проигравания на ситуацията. Скачаш и не мислиш, а изпълняваш това, което си тренирал ден след ден и това е шанса ти да оцелееш и да се спасиш. "Раздаването" и "мотивацията" идва след като имаш тази основа, която те прави организация, а не племе с богове, на което "шанса" му пречи.

Често срещано е оправданието на нашите отбори (последния случай след Левски с БАТЭ) да се оправдаваме с шанса. "Объркахме се след получаване то на гола (фугаса)", каза Вили Вуцов, но да е само той такъв треньор с мед да го намажеш. Ами ще се объркаме, защото няма изградена система, която да е проигравана до припадък, няма ги безбройните "тревоги" на тренировка, за да може когато излизаш сам срещу вратаря, адреналина да не ти връзва краката на панделка, а да го преодолееш. И тези "тревоги" трябва да са започнали от още детския ти отбор.

Стига толкова! Нека от племе да се превърнем в модерен народ, а не да търсим поредния виновник и да го тикне в казана.

Е, ще възразите, че големите отбори просто купуват добри играчи. Така е, някои са родени войници, адреналина ги замъглява по-малко при "фугас", по-бързо тичат, по-лесно изпълняват нормативите, но дори и в тези отбори се провеждат многобройно "тревоги", до припадък. Когато си с по-лоша селекция пък трябва да работиш двойно повече.

Питайте който и да е български треньор какво е това "тройна комбинация със смяна на местата". Семпло и ефикасно нещо учено във всички треньорски школи от поне 50 г. насам. Може пък някой да знае.

Борис Георгиев (левскар)
16 Август 2008 09:44
Специално за редник:

Спи адвокат Батков с любимата си ФК Лесна и изведнъж, посред нощ, стреснат се събужда и вижда как поручик Ржевски гали и целува Фест Красавицата Лесна
Адвокатът (гневно): "Какво е това, поручик?.
Ржевски: "Това е сън, господин адвокат!".
Адвокатут: "Ах, сън… Да не повярваш, вече трета седмица все един и същ сън сънувам…"

16 Август 2008 09:45
ФК Лесна гневно се обръща към поручик Ржевски:
- Поручик, вчера си поигра с мен на ГейАрена, а днес даже не желаете да ме поздравите!
Поручик Ржевски:
- Но мадам, една игра на ГейАрената не е повод за запознанства.

16 Август 2008 09:46
Влиза поручик Ржевски при футболистите от БАТЕ Борисов и казва:
- Господа! Имам две новини! Едната лоша, а другата - много лоша!
Футболистите:
- Казвай лошата!
Поручикът:
- Успях само веднъж да оправя ФК Лесна!
Футболистите
- А много лошата?
Поручикът:
- Следващото оправяне на ФК Лесна е чак след 2 седмици…
16 Август 2008 09:47
Поручик Ржевски:
- Господа футболисти от БАТЕ! Аз спасих ФК Лесна от изнасилване…
Футболистите:
- О, колко интересно! Поручик, разкажете!
- Ами успях да я уговоря чак на 60-тата минута.
16 Август 2008 10:03
Здрасти Докич, да бе, прилична статия на Тошев...както и да е, май и той забравя, че футболът всъщност е игра, т.е. шоу А роднитите медии съвсем определено са решили да застрелят пианиста, т.е. да убият шоуто. Представяш ли си всички медии денонощно, до посиране да мелят: "какъв срам, драматичния театър снощи напълно се изложи" "срамно представяне на шоумена Джей Лено снощи - дори скиорите и часовникарите са по смешни от него" "Песента на Кичка Будурова е уговорена, какъв резил" "сестри Кушлеви купили мача от Гюргя Пинджурова, какъв резил!!" и така 20 години Мислиш ли, че от шоу бизнеса би останало нещо освен клозетни миризми на гатанасовщина и пластове параноя

Редактирано от - Rednik South O.Z. на 16/8/2008 г/ 10:06:08

16 Август 2008 10:25
Ха статистик, първата адаптация ми хареса, останалите - не много. Оня чорбар Артиста ги беше докарал много смешни предишният път. Егати съвпадението - да вкара гол не кой да е, а някой с фамилията Ржевски абе тоя Вуцов къде е гледал, трябвало е още като го види записан в стартовия лист, да му сложи трима пазачи. Абе лоша работа от трактористи всичко можеш да очакваш, дори да са незаконно родени внуци на поручика. Обаче има още един мач и там ще ги рамажеме с това тройното ли, петорното ли беше - така и не разбрах - и дали беше подаване или прескачане - пак не разбрах, за което пише Бисер Тошев от статията на Докич. САМО ЛЕВСКИ!
16 Август 2008 10:38
Румяна Нейкова е Олимпийска шампионка!!!

Честито Руми!
16 Август 2008 10:40
Редник, а помниш ли кой ни забоде гол в София на мача с Вердер преди години? Марко Боде... Все футболисти със странни имена
16 Август 2008 11:56
Никой, ама абсолютно никой не забелязва, че дори и най-екзотичните отборчета, които нашите "грандове" срещат в евротурнирите се отличават с тактическа дисциплина, опит за преливане в отделните линии и фази на играта, железен ред и опит да се наложи на противника подходящо темпо и стил на игра. Дори и при най-загубените на географската карта от тях с просто око се вижда, че играят със заучени комбинации отигравани много и много пъти, така, че да вървят гладко и бързо. Вижда се , че преди мача е МИСЛЕНО и РАБОТЕНО МНОГО. Затова те имат ШАНС, А НИЕ НЕ.



Авторът


Откога го разправям - ама хората си живеят в някакви облаци - ние сме БГ - те са от Малта, били сме ги преди 40 години ще бием и сега. На база кво?


Гледайте женски футбол от ОИ и цъкайте с език как никога няма да видим БГ мъжки тим играещ толкова организирано.
16 Август 2008 12:27
Предстои ново ИЗКЛАЩАНЕ от БАТЕ на ФЪК Калъфка!!!!
И така ще бъде, сервитьори, колоездачи, дърводелци и трактористи, докато не се изчисти синята мафия от БФС начело с Перуката и Дебили Буцов!!!Докато говедата са подпирани с измислени дузпи само и само да не загубят ценни точки!!Докато съперниците им се ощетяват по всеки възможен и невъзможен начин, докато с нечисти средства доноси и компромати се пречи на останалите отбори и конкуренцията е мъртва!!!До тогава, ще гледаме смешниците в синьо как падат поголовно в Европа, как срамят името на Васил Кунчев, как цапат България, те и техните креатури и подлоги в БФС!!!
16 Август 2008 14:32
16 Август 2008 14:34
16 Август 2008 14:36
Караконджулите са виновни за всичко.
Ето ги и тях:
16 Август 2008 14:50
Бевчо, а второто име на Васил Левски знаеш ли го....или то се учи в горните класове
16 Август 2008 15:02
А добър ден!!!
16 Август 2008 15:03
Пак нещо сте лапнали патето, а? Този път сливенското...

Редактирано от - KZB на 16/8/2008 г/ 15:04:52

16 Август 2008 15:06
Съдбата си знае работата. Има справедливост. До вчера ни се подигравахте за провала, а днеска само един нещастен Бефчо на амбрадзурата...
16 Август 2008 15:12
Той Бевчо ползва партизанска тактика - гръмне и после бяга в шубрака
16 Август 2008 15:15
Ee, разкошно словоизлияние на ЦСКАрски интелект!Червени фенове не се сърдете, защото БЕВЕРЕН, а можеби вече СЛИВЕН е част от вашите редици...
Мисля, че причината за загубата на ЦСКА е много проста и прозаична:Съдята правилно си изпълни поръчката и отбора с ЧЕРВЕНИ фЛанелки победи Кой е крив, че са си сменили фЛанелките, кой?

Редактирано от - tvirem на 16/8/2008 г/ 15:53:01

16 Август 2008 15:19
Две момчета играят футбол в парка. Изведнъж някакво отвързало се куче налита на едното от тях. Другото вдига една намираща се наблизо греда, удря с нея кучето, чупи му врата и го убива. Минаващ наблизо репортер от sport1 става неволен свидетел на случката, отива до момчетата, вади бележник и започва да записва:
- Невръстен фен на ЦСКА спасява приятел от отвързал се звяр. . .
Момчето - спасител го прекъсва:
- Аз не съм от ЦСКА.
Репортерът започва отначало:
- Малък славист спасява приятел. . .
- Но аз не съм и от "Славия" - заявява момчето.
- А от кои си тогава?
- От "Левски", кои други? - заявява гордо фенът.
Журналистът пише:
- Малолетен престъпник убива домашен любимец

16 Август 2008 17:07
Златен медал за България !
Дай Боже още 2-3!
16 Август 2008 17:11
Някой знае ли клубната принадлежност на Румето?
16 Август 2008 17:13
важното е, че е българка..в такива моменти клубовете не са важни!!!
16 Август 2008 17:14
Сгащиха Бевчо неподготвен !
16 Август 2008 17:15
хм...трактористи-каза си Батков , виждаики гостуващия отбор на БАТЕ
хм...Батков- казаха си от гостуващия отбор на Бате
16 Август 2008 17:18
Джани...Бевчо е лесен...даи да видим СЕГА какво ще стане с любимия отбор и само левски оле!!
16 Август 2008 17:18
ico7:2,
Хвана му ти цаката на Бевчо!
Появи ли се ПА , питай го за второто име на Христо Ботев !
Нема се появи повече !
16 Август 2008 17:22
Какво може да стане Patrician ?
Отнасяме канарчето с шестица и да се готви БАТЕто !
16 Август 2008 17:24
Въпросът е...
ще пийне ли Цингарела една сливенска перла с ЛОКОто ?
16 Август 2008 17:27
САМО ЛЕВСКИ и
приятен уйкенд !
16 Август 2008 17:28
Джани, сметам дека Батковците са се вече приготвили...шансът е да ги треснем рано и отам ше става интересно...колкото до Беви, конспирациите и феновете милиони....там тепърва започва. Ама някакси по се притеснявам за 27 ..иначе в БГ всичко е ясно

Редактирано от - Patriciat на 16/8/2008 г/ 17:34:17

16 Август 2008 17:32
това всъщност е добра новина за "левски". петков не е добър вратар. не че е слаб, но не е от тези вратари, които могат да решат един мач със спасяванията си. технически, както и почти всички български вратари в момента, е слаб при центриранията, понякога увисва, а и почти никога не подрежда защитата правилно при статичните положения и от там доста често се получават голове при тях, както в случая с бате. избиванията му също са неправилни в повечето случаи - не в страни, а обратно в краката на нападателите пред него, а понякога и в собствената му врата. психически е доста нервен и това няма как да не се отрази на защитниците пред него също. добрият вратар трябва да е спокоен и да вдъхва увереност на съотборниците си. петков доста ловко използва обстановката в "левски" след продажбата на иванков и успя да си създаде име на незаменим и уж правейки опити да отиде в чужбина просто си бетонира мястото с прилична заплата. не че беше особено трудно като се имаше предвид, че като втори вратар по известни причини се лансираше михайлов, а когато митрев получи шанс имаше нещастието да се контузи.


словакът има прилични физически данни, всъщност много по-добри от тези на останалите ни вратари, и се надявам да успее да се наложи. дано успее да преодолее езиковата бариера колкото се може по-бързо.
16 Август 2008 22:42
Докато такива реферчета като Ники Йорданов свирят по родните терени няма да са редки гледките, когато пълни анонимници като БАТЕ, Борац Чачак, Апоел Шмона и други идват и развенчават родни грандове
16 Август 2008 22:46
ТОВА Е ЗЛАТНОТО МОМИЧЕ НА БЪЛГАРИЯ РУМЯНА НЕЙКОВА

16 август 2008 10:55

Визитна картичка на Румяна Нейкова - олимпийска шампионка на скиф за жени от Пекин'2008:

Румяна Нейкова е родена на 6-ти април 1973 година в София. Започва да се занимава с гребане през 1985-та година в ЦСКА под ръководството на Верка Алексиева. Румяна Нейкова е спортист номер 1 нa България за 2002 година.

В момента тренира под ръководството на своя съпруг Свилен Нейков.

През 1989 година Нейкова става световна вицешампионка за девойки, а през следващата година става световна шампионка за девойки.

След няколко неуспешни години при жените с двойки и четворки, през 1997 година Нейкова заема 4-то място на световно първенство на скиф. На следващата година отново е четвърта, а през 1999 година на световното първенство в Канада печели първия си медал - бронзов.

В кариерата си Румяна Нейкова има две световни титли на скиф - от Севиля'2002 и от Милано'2003, като първата печели с неподобрения дocera неофициален световен рекорд в дисциплината.

Освен това от световни първенства има второ място през 2007-ма година и 3-то през 1999-та година.

На Олимпиадата в Сидни през 2000 година след изключително спорно решение на съдийската комисия Румяна Нейкова бе класирана на втора позиция след Екатерина Карстен (Беларус), с която пресякоха финала едновременно.

След Сидни'2000 Румяна Нейкова прекъсна кариерата си за една година, в която (през 2001 година) роди син - Емил.

На летните олимпийски игри в Атина през 2004 година Румяна Нейкова спечели бронзов медал на скиф.

На световното първенство през 2005 година в Гифу (Япония) Румяна Нейкова и Миглена Маркова спечелиха сребърни медали на двойка-скул.

На световното първенство в Мюнхен през 2007-а година, тя печели сребърен медал, като пред нея завърши Екатерина Карстен-Ходотович (Беларус).

Месец по-късно Нейкова триумфира с титлата в Европейското първенство в Познай.

Днес в Пекин при петото си участие на олимпийски игри Румяна Нейкова триумфира на скиф и събра пълен комплект медали от олимпийски игри - златен Пекин'2008, сребърен Сидни'2000 и бронз Атина'2004.

17 Август 2008 10:51
Емо Костадинов: Томов е подъл лъжец
17 август 2008 01:22
Спортно-техническият директор се маха от ЦСKА
Нов скандал взриви управата на ЦСКА ден след загуба с 3-1 в Сливен. Причината е тоталния хаос, който продължава да цари в управлението на супершампионите. Поредният червен шеф, който е решил да се маха от потъващия кораб наречен ЦСКА се казва Емил Костадинов. Спортно-техническият директор на армейците и Александър Томов са стигнали до размяна на закани и обиди в събота вечерта, научи db.

''Писна ми да ме лъжат по такъв долен начин. Близо 2 месеца чакаме нов собственик, който да оправи бюджета на клуба и да въведа ред в управлението. Томов всеки ден ни повтаря едно и също. Казах му някои лични неща, които мисля за него. За мен Томов е подъл лъжец. Това не може да продължава вечно. Сега махнаха Гарибов, което е тотално необосновано, а аз все още съм наивник да вярвам в чистите помисли и намерения на Томов. Махам се до края на месеца'', заяви гневно Костадинов.
17 Август 2008 14:49
Всички са се притаили и чакат мача
17 Август 2008 18:59
Мачовете започнаха. И както се очаква, Вихрен беше наказан с дузпа и червен картон. Как така ще бият Левски в първия кръг

Каква е причината в един случай да се дава дузпа, а в друг не, когато топката удари играч от близко разтояние и той няма време да реагира.

Примери:
1. При мача Левски - Вердер, съдията дава дузпа.
2. При мача Черно море- Вихрен, отново се дава дузпа.

3. При мача Вихрен- Левски , - съдията не дава дузпа.
4. При мача Борац Чачак - Локо Сф. , съдията не дава дузпа в полза на Борац.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД