:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Черно море": Фаворити сме за реванша

СНИМКА: ONE.CO.IL
Капитанът на "Черно море" Александър Александров-Алекс (вдясно) пресреща защитника на "Макаби" (Нетаня) Клеми Шабан.
"Фаворити сме за реванша", обяви треньорът на "Черно море" Никола Спасов след равенството 1:1 като гост на израелския "Макаби" (Нетаня) в първи мач от II квалификационен кръг на турнира за Купата на УЕФА. Капитанът Александър Александров-Кривия донесе равенството с феноменален гол в 42-рата мин. Бившият национал с техничен удар прехвърли вратаря на домакините Щраубер. Преди това Франсис Киойо изведе израелския тим напред след грешка на Николай Домакинов.

"Условията не бяха толкова лесни, колкото изглеждаха преди мача - коментира Спасов. - "Макаби" е добър отбор, играе добър футбол. Освен това израелците ни изненадаха донякъде с тактическата си постройка и особено в началото на мача. Това ни създаде известни проблеми. Времето също отказа влияние - беше много горещо и имаше висока влага. В крайна сметка стигнахме до това, за което дойдохме".

Треньорът на варненци бе категоричен, че неговият тим няма да подцени реванша в София на 28 август. "В никакъв случай няма да ни е лесно, но съм убеден, че ще се класираме за следващия кръг", каза още Спасов. За класирането ще помогнат Георги Илиев и Георги Андонов, които пропуснаха мача в Израел заради наказания.

От щаба на "Черно море" обявиха още, че тимът се настройва за домакинството на "Вихрен" утре. Варненци са бесни на БФС за отказа двубоят да бъде пренасрочен за понеделник, за да може тимът да има ден повече за почивка.
839
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД