:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 362
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за сряда

Фантастика, ужаси

"Нещото"

Изследователски екип работи на отдалечена база на Антарктида, където се натъква на замразено тяло на извънземно. Занесено в базата, съществото се стопля и започва да избива хората един по един.

Потенциално недостоверната ситуация е спасена от чудесния актьорски състав, който прави чудеса, за да накара зрителя да се почувства съпричастен с трагедията. Специалните ефекти, въпреки че будят по-скоро отвращение (нормално според нормите на жанра), са твърде новаторски за времето си.

Режисьор: Джон Карпентър, с Кърт Ръсел, Уилфорд Бримли, Т. К. Картър, Дейвид Кленън и др., САЩ, 1982 г.

БИ ТИ ВИ 22.30



Романтична драма

"Легенда за Багър Ванс"

Америка, 30-те години на XX век. Времето на Голямата депресия - невижданата икономическа криза, разтърсила света. Красавицата Адел организира в Савана, щата Джорджия, голф турнир за елитни състезатели с цел да подобри разклатеното си финансово състояние. В турнира се включва и някогашната местна звезда Ранулф Джуна, в когото Адел е била влюбена. Попаднал в плен на алкохолизма и изгубил формата си, Джуна е абсолютен аутсайдер. Тогава на помощ идва загадъчният Багър Ванс и нещата стават страшно интересни - и на игрището и извън него.

Режисьор: Робърт Редфорд, с Уил Смит, Мат Деймън, Чарлийз Терон, Джак Лемън и др., САЩ, 2000 г.

TV7 21.00



Фантастичен екшън, 1 част

"Синът на дракона"

Находчив млад крадец решава да се представи за принц, за да успее да привлече вниманието на царската дъщеря. Мотивите му не са свързани с чувства към нея, а единствено с богатството на Короната, което той желае да присвои. Но съдбата обича да си играе с тези, които смятат, че могат да я управляват. Неочаквано мнимият аристократ се влюбва до полуда в принцесата.

За ръката й обаче има още двама кандидати. Ще успее ли той да ги надвие? Ще успее ли да спечели любовта й? Ще се справи ли с многобройните си врагове?

Режисьор: Дейвид Ву, с Дейвид Карадайн, Рупърт Грейвс, Джон Риърдън, Бърт Куоук, Тереса Лий, Еди Ко, Кей Тонг Лим и др., САЩ, 2006 г.

ДИЕМА 22.00



Ужаси

"Възкръсналите"

Базиран на романа на Х. П. Ловъркрафт, този филм е изпълнен с мистерии и страхове, свързани с отвъдния свят. Главната героиня е притеснена от подозрителните действия на съпруга си - инженер-химик. Той започва да получава съмнителни доставки, в които сякаш има... човешки останки и често се усамотява в отдалечена хижа, собственост на семейството му от години. Съпругата наема частен детектив, който да разследва странностите и така разбира, че мъжът й извършва експерименти, свързани с възкресяването и вечния живот.

Режисьор: Дан О`Банън, с Джон Джери, Джейн Сибът, Крис Сарандън, Лори Бриско, Робърт Романос и др., САЩ, 1992 г.

FOX Crime 21.00



Криминален

"Уолстрийт"

Бъд е амбициозен борсов посредник. Той иска да направи бърза кариера и настоява да предостави изцяло услугите и уменията си на г-н Геко, за когото алчността е добродетел. Геко търси бедни, умни, безчувствени и гладни хора да работят за него. Бъд успява бързо да забогатее, но скоро разбира, че е в капана на Геко.

Режисьор: Оливър Стоун, с Майкъл Дъглас, Чарли Шийн, Дарил Хана, Мартин Шийн и др., САЩ, 1987 г.

HBO 19.00



Романтична драма

"Господин Джоунс"

Импулсивен, безотговорен и неустоим, г-н Джоунс е човек, който без усилие привлича хората към себе си със завладяващия си чар и заразителна енергичност. Той е и човек, който лесно изпада в дълбоки депресии и отчаяние.

Интелигентна, самоотвержена и уважавана, д-р Елизабет Бауън, наричана Либи е психиатърка, която въпреки целия си опит се оказва напълно неподготвена за г-н Джоунс. Той я предизвиква, интригува я, а тя пък от своя страна прониква в душата му и не след дълго Либи е готова да рискува цялата си кариера заради силата на любовта.

Режисьор: Майк Фиджис, с Ричард Гиър, Лена Олин, Ан Банкрофт и др., САЩ, 1993 г.

AXN 22.00
1025
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД