:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 230
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за вторник

Музикална комедия

"Систър Акт 2"

В продължението на хитовата комедия от 1992 г. Делорис е убедена да се върне в манастира от игуменката. Помощта й е нужна за обучението на техните ученици по хорово пеене от гимназията "Сейнт Франсис" в Сан Франциско. Училището е в криза, тъй като директорът г-н Крисп заплашва да го затвори. Ако госпъл хорът на гимназията спечели първо място на конкурса в Лос Анжелис, "Сейнт Франсис" ще бъде спасено от безумните чиновнически планове.

Режисьор: Бил Дюк, с Упи Голдбърг, Кати Наджими, Барнард Хюз, Мери Уикс и др., САЩ, 1993 г.

БИ ТИ ВИ 22.30



Романтика

"Не се предавай"

Тери Флетчър обича да пее, талантлива е, но живее с родителите и брат си Пол твърде далеч от местата, където би могла да бъде оценена - в затънтено градче в щата Аризона. Без да й каже, Пол изпраща диск с компилация от нейни записи в престижно лосанжелско музикално училище, което организира летен курс за млади таланти. Тери получава потвърждение на своята кандидатура, но Пол загива в автомобилна катастрофа и младото момиче загубва гласа си. Въпреки всичко по настояване на майка си и артистичната си леля Тери заминава за Лос Анжелис, където нищо не е наред освен едно момче, което пише ужасни текстове за песни.

Режисьор: Шон Макнамара, с Хилъри Дъф, Оливър Джеймс, Дейвид Кейт и др., САЩ, 2004 г.

TV7 21.00



Приключенски екшън

"Битка на дракони"

Джими Ли е звезда в китайска акробатична трупа, чийто екип е въвлечен в криминалния подземен свят, докато е на турне в Америка.

Докато е в САЩ, Джими Ли решава да потърси Тайгър Уонг, който е избягал в Америка и се е забъркал в организираната престъпност. Но когато Ли е заловен, държащ портфейла на убит от Тайгър полицай, внезапно му се налага да бяга не само от американската полиция, но и от китайските триади.

Режисьор: Били Танг, с Джет Ли, Стефан Чоу, Дик Уей, Нина Ли и др., Хонг Конг, 1989 г.

ДИЕМА 22.00



Трилър

"Кървава симфония"

Зад суровата външност на безпощадния Алекс се крие дълбока семейна драма и наранена в детството душа. Пред очите му са застреляли неговите родители. 30 години по-късно Алекс получава поръчка, която го връща в града на неговите кошмари - Кейптаун. Задачата му е да охранява богатия бизнесмен Робърт Найл. Животът му най-сетне започва да тече нормално, но бива принуден да даде показания срещу известния гангстер Кристо Никол. А никой от враговете на Никол не оцелява.

Режисьор: Жан Пиер Ру, с Кристоф Ламбер, Денис Хопър и др., САЩ, 2002 г.

ДИЕМА 2 10.00



Драма

"В края на дългия ден"

Няколко месеца от живота на 12-годишния Бъд. Импресионистичен поглед към неговото ежедневие в Ливърпул през 1956 г. Светът му е повлиян от майка му, по-голямата му сестра Хелън и по-големите му братя Джон и Кевин. Бъд е самотно и кротко дете, чиито най-щастливи мигове са, когато отива сам в местното кино, гледайки най-знаменитите артисти на своето време. Филмите дават на Бъд да преживее още един ден, в който му се налага да преодолява училищното потисничество и своята пробуждаща се хомосексуалност.

Режисьор: Терънс Дейвис, с Лий Маккормак, Марджъри Йейтс, Антъни Уотсън и др., Великобритания, 1992 г.

CINEMAX 17.40



Комедия

"Изобретенията на Бикфорд Шмеклър"

Идеята за този филм идва на режисьора Скот Лю, след като се разболява от опасната болест на Лу Гериг. Героят Бикфорд Шмеклер между колежанските партита страда от параноя и записва всичките си гениални идеи в секретно тефтерче. Докато съучениците му свалят мацки и пушат трева, той е обсебен от революционната си космическа теория, която би накарала Макс Планк, Макс Борн и Шрьодингер да се обръщат в гроба.

Режисьор: Скот Лю, с Патрик Фугит, Оливия Уайлд, Франк Кранц и др., САЩ, 2006 г.

HBO 22.30
1126
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД