:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за понеделник

Драма

"Опашката на дявола"

Лирична история, започваща и завършваща с молитва. Първата - отправена към Бога, а втората - към дявола. Между двете молитви е Павел - талантлив, но твърде неорганизиран композитор. От дълги години той живее с любимото си момиче и очаква да сътвори музиката на живота си. Един ден Павел разбира, че момичето си е отишло, и музиката изчезва от живота му.

За да си върне любовта, той е готов на всичко - дори да се помоли на дявола. Но когато се молиш на Опашатия, трябва да сключиш сделка, а залогът е твърде голям.

Режисьор: Димитър Петков, със Самуел Финци, Стефка Янорова, Мариус Куркински, Златина Тодева и др., България, 2001 г.

КАНАЛ 1 20.45



Комедия

"Систър Акт"

Делорис ван Картие е неуспяла певица, която неволно става свидетел на брутално убийство, извършено от гаджето й - гангстера Винс.

Под надзора на детектив Еди Саудър, който се опитва да залови Винс, Делорис е скрита в манастир в Сан Франциско. Преоблечена като монахиня на име сестра Мери Кларънс, Делорис преобръща установения ред в живота на останалите сестри, особено по отношение на жалките им опити за хорови изпълнения.

Въпреки неодобрението на Върховната майка, новото, джазово изпълнение на хора става невероятен хит в енорията, като дори привлича вниманието и на папата, и на Винс, разбира се.

Режисьор: Емил Ардолино, с Упи Голдбърг, Маги Смит, Харви Кайтел, Бил Нън и др., САЩ, 1992 г.

БИ ТИ ВИ 22.30



Романтична комедия

"Поглед от върха"

Дона Дженсън е усърдна ученичка на ветеранката стюардеса Сали Уестън, която й предава мантрата си - "Париж. Първа класа. Международен полет." Това обаче остава химера, докато Дона работи по вътрешните полети от летището на Кливлънд, щата Охайо. Все пак тя намира утеха, когато се запознава и влюбва в студента по право Тед.

А междувременно пробива и в международните линии. Само че трябва да се премести в Ню Йорк и да остави Тед. И така, Дона открива, че Коледа в Париж не е толкова романтична, когато е свързана с работа.

Режисьор: Бруно Барето, с Гуинет Полтроу, Кристина Апългейт, Марк Ръфало, Кели Престън и др., САЩ, 2003 г.

TV7 21.00



Драма

"Сибил"

Сибил е направила опит за самоубийство. Така се озовава при психиатърката д-р Корнелия Уилбър. По време на сеансите им Сибил признава, че страда от чести загуби на паметта и не може да се съвземе за дълги отрязъци от време. Така тя бавно си припомня физическото, емоционално и сексуално насилие, на което е била подложена като дете от своята психично болна майка. По време на единайсетте години лечение изплуват цели 16 различни личности, които Сибил сама си е създала, за да преодолее травмите от насилието.

Режисьор: Джоузеф Сарджънт, с Тами Бланшард, Джесика Ланг и др., САЩ, 2007 г.

HBO 21.05



Трилър

"Без изход"

Флотският офицер Том Фарел е разпитван от своите командири по повод скорошна неприятна случка. По време на прием във Вашингтон Том среща Сюзън Атуел. Почти веднага те се отдават страстно един на друг на задната седалка на лимузина. Минават няколко месеца до следващата им среща; той разбира, че тя е любовница на министъра на отбраната Дейвид Брайс. Когато Сюзън е убита от Брайс, неговият лоялен адютант Скот Причард прилежно унищожава уликите и лансира теорията, че зад всичко стои внедрен агент на КГБ. Задачата на Том е да разкрие този агент - опасна ситуация, тъй като Том много добре знае, че подобна къртица не съществува, но трябва да се справи, защото е бил последният, който е видял Сюзън жива.

Режисьор: Роджър Доналдсън, с Кевин Костнър, Джийн Хекман, Шон Йънг, Уил Патън, Джордж Дзъндза, Иман, Фред Долтън Томпсън, Дейвид Пеймър и др., САЩ, 1987 г.

CINEMAX 21.00



Научнофантастичен сериал, премиера, V сезон

"Старгейт"

Новите серии на "Старгейт" са базирани на класиката в научнофантастичния жанр от 1994 г. Популярните епизоди се завръщат с приключенията на командир Джак О'Нийл, който повежда поредната американска военна мисия отвъд "звездната порта". Там командир Джак и екипажът му се натъкват на други мисионери, бродещи сред необятната вселена. Сериалът пренася зрителите сред незабравими космически приключения и представя едни от най-добрите тв ефекти в историята на филмовото изкуство.

Епизод 1: След като загубват член на екипа, героите на "Старгейт-1" водят съдбоносна битка с Апофис на борда на смъртоносен кораб, далеч от дома.

В ролите: Аманда Тапинг, Кристофър Джъдж, Майкъл Шенкс, Ричард Дийн Андерсън, Дон С. Дейвис и др., САЩ, 2001 г.

AXN 22.25
1243
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД