:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 345
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за неделя

Фентъзи

"Сърцето на дракона: Ново начало"

Вълшебен епос, продължение на оригиналния хит "Сърцето на дракона". Действието във филма се развива години след първия и е със съвсем различни герои. На света е останало само едно драконово яйце, от което се е излюпил малкият дракон Дрейк. По стечение на обстоятелствата той се сприятелява с конярчето Джоф. Скоро двамата ще се изправят срещу могъщ противник с тъмна тайна.

Режисьор: Дъг Лефлър, с Кристофър Мастерсън, Хари ван Горкъм, Рона Фигероа, Мат Хики, Хенри О, Роби Бенсън (като гласа на дракончето Дрейк) и др., САЩ, 2000 г.

БИ ТИ ВИ 20.00



Трилър

"Достатъчно"

Слим е работеща жена, която мисли, че е открила перфектния мъж Мич - чаровен, богат предприемач. Те имат идеалния семеен живот в предградията до раждането на дъщеря им. След това Слим ще се натъкне на другата, тъмна и неподозирана страна на своя съпруг, а досегашната идилия ще се превърне много скоро в постоянен тормоз и терор. Изплашена за бъдещето на дъщеря си, Слим ще се опита да избяга от семейния им дом, но Мич ще я последва...

Режисьор: Майкъл Аптед, с Дженифър Лопес, Бил Кампел, Ноа Уайли, Теса Алън, Джулиет Люис и др., САЩ, 2002 г.

НОВА 16.00



Драма

"Перфектната буря"

Дни след като се е завърнал от неуспешен риболов, капитанът на "Андреа Гейл" Били Тайн решава да се върне в морето в последен опит за улов на риба-меч преди края на сезона. От пристанището Глостър, Масачузетс, Тайн и екипаж от петима души, сред които опитният моряк Боби Шатфорд, се отправят към Фламандския нос. Тайн научава, че наближава буря, но смята, че може да я преодолее. Но не знае, че се изправя срещу не един, а три атмосферни фронта, които заедно създават най-разрушителната буря през 20-и век.

Режисьор: Волфганг Петерсън, с Джордж Клуни, Марк Уолбърг,, Даян Лейн, Мери Елизабет Мастрантонио, Уилям Фитчнър и др., САЩ, 2000 г.

НОВА 20.00



Драма

"Урагана"

Рубин Картър-Урагана е световен шампион по бокс. През 1966 г., на върха на славата си, той е обвинен несправедливо в убийство и осъден на 20 години затвор. Почти десетилетие след процеса един тийнейджър се запознава с издадените мемоари на Урагана и го посещава в затвора. След като Рубин губи поредния шанс да обжалва присъдата, момчето убеждава своите настойници да съдействат за ново разглеждане на делото, в резултат на което справедливостта побеждава, макар и 20 години по-късно.

Режисьор: Норман Джюисън, с Дензъл Уошингтън, Виселъс Риън Шанън, Дебора Ънгър, Дан Хедая, Деби Морган, Кланси Браун, Харис Юлин и др., САЩ, 1999 г.

ДИЕМА 22.00



Научнофантастична комедия

"Какавидите 2"

Действието в "Какавидите 2" се развива 5 години по-късно: антарейците се връщат на Земята, за да проверят щетите, нанесени от земетресения върху какавидите, на които дължат благите си старини. Освен неустоимите възрастни герои тук отново се появяват капитанът на ферибот Джак Бонър и красивата антарейка Кити, които подновяват междупланетната си любов. Бърни Лефковиц, чиято съпруга почина в първия филм, все пак среща споделени чувства в лицето на Руби Файнбърг.

Режисьор: Даниъл Петри, с Дон Амичи, Джак Гилфорд, Гуен Върдън, Морийн Стейпълтън, Стийв Гутънбърг, Хюм Кронин, Джесика Танди, Уилфорд Бримли, Илейн Стрич, Кортни Кокс и др, САЩ, 1988 г.

FOX Life 22.00



Криминална драма

"Наблюдението"

Когато обещаващата му хокейна кариера е прекъсната внезапно, бившият атлет Крис Прат започва работа като чистач в местна банка. Чистенето на подове скоро отстъпва място на престъпен план, когато Крис е вербуван да обере банката, в която работи. Режисьорски дебют на сценариста Скот Франк, утвърдил се с работата си по филми от класата на "Извън контрол" и "Специален доклад".

Режисьор: Скот Франк, с Джоузеф Гордън-Левит, Джеф Даниелс, Карла Гуджино, Матю Гуд и др., САЩ, 2007 г.

HBO 21.05
1409
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД