:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 365
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Акценти от седмицата

ТУРИЗЪМ

Тази събота предаването "Глобусът" отново ще отведе зрителите на bTV в Китай, като ще разкрие с какви бързи темпове се развива тази страна. Водещата Диана ще покаже по атрактивен начин колко се е променила страната покрай подготовката за олимпийските игри. Днес от 12.00 часа зрителите ще видят и красивите китайски градини. Те се отличават с това, че нямат прави алеи, защото китайците вярват, че не трябва да променят природата.

Днес, bTV, 12.00



ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ

Исторически данни, статистически факти и различни мнения ще представи документалният филм на Велин Пенев за явлението слънчево затъмнение. Филмът ще ни направи съпричастни още един път на слънчевото затъмнение от 1 август. Тогава частичното затъмнение започна в 12.26 часа и приключи в 13.41 часа. С най-голяма продължителност и фаза то беше наблюдавано в Северна България, съобщи директорът на варненската обсерватория "Николай Коперник" Иван Иванов. Кои са подходящите начини за наблюдаване на слънчевото затъмнение и колко време трябва да се наблюдава с тях ще научите от документалната продукция.

Днес, MSAT, 12.40



СПОРТ

Тази седмица TV7 отново ще предложи солидна порция спорт и по-точно - Цар Футбол. След началото на квалификациите в турнирите на УЕФА и някои първенства телевизията е избрала още от утре да "закотви" зрителите пред телевизорите. Утре ще бъде излъчена първата среща между "Валенсия" и "Реал Мадрид" - двубой за Суперкупата на Испания. Началният час е 23.00 българско време. Реваншът ще се играе на 24 август 2008 г., като срещата ще бъде със същия начален час.

TV7 ще излъчи и ежегодния тристранен турнир "Бира Морети". Той ще се проведе за дванадесети път. Домакин на събитието ще бъде стадионът в Неапол, където съперници на местния "Наполи" ще бъдат грандовете "Ювентус" и "Милан". Ще отсъства миналогодишният победител "Интер", а отборът на "Старата госпожа" от Торино ще търси своята шеста победа в надпреварата.

Четвъртък, TV7, 21.30
692
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД