:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,875,864
Активни 120
Страници 26,498
За един ден 1,302,066

 
Привърженици на крайнодясното испанско движение Фаланга, създадено от диктатора Франсиско Франко, протестираха вчера в Мадрид срещу имиграцията в страната. В демонстрацията взеха участие над 1 500 души. В Испания има и много нелегални български имигранти.
6
721
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
24 Октомври 2005 02:13
Скоро България ще се виждат такива гледки и наши протести на Български националистични формацй и Партий!!!От провеждащата иконмическа политика на Управляващите които притискат хората на ръба на оцеляване и осъществяват геноцид срещу Българските граждани !!!Като отбягват да изпълняват Конституцията на държавата на която е посочено ясно и със закон че Държавата трябва да се грижи за свойте граждани Упарвляващите сами ни помагат нашите членски маси в нашите националистични партий ден след ден да растат с много бърз темр и всеки ден специално ние Радикалнат Партия получаваме запитвания как могат и какво да направят за да станат наши членове!!!Лично знаем от Волен Сидеров че при тях в Атака едвам смогват да разгладт молбите подадени от кандидати за да ченуват в Партия Атака!!!Едно е сигурно следващите президенски избори Волен Сидеровще бъде избран за президент на България!!!И тогава нашата гьостарицата на националистите ще наложи ред и закон в България и ще започне България да фукционира като трябва и да има благоденствие и благополучие за народа!!!България на Българските граждани!!!Вън чужденците които ни крадат работат и не използват да им си работи за жълти стотинки и те да богатеят на наш гръб и живещите в България да мизерстват и гладуват!!!Как няма срам Доган да изрече на собствените си хора да каже Тютюна не може да ви бъде поминък!!!За нас всички Бълграски Турци са равноправни Граждани в България и никой няма право да лишава Българските граждани от техния поминък!!!Като защитаваме Правата наБългарите така ще защитиме и правато на работа и ПОМИНЪК на нашите Български Турци!!!Да живее Велика България!!!Да живе во веки веков!!!Хляб и поминък за всички в България!!!Долу ДПС която иска да затрие и дори собствения си електорат като го обрича на глад и мизерия!!!
24 Октомври 2005 05:21
България все повече затъва! Стигнали сте били дъното?
~ Няма да го стигнете никога! Все ще има къде да копнете малко...
24 Октомври 2005 09:55
Прочее ти не се ли смяташ за българин докторче? Що щеш тук тогаз? Хайде върви на... сещаш се къде. Вместо да те боли за това което става говориш за нас като за чужди.
24 Октомври 2005 11:47
е точно такива демонстрации нека да нямаме, а Радикалисте?
24 Октомври 2005 15:05
Радикал, кефиш ме!
24 Октомври 2005 15:09
Я... що още не съм прочел как Хелзинки и Брюксел са размахали пръст на испанците за даличието на крайно-националистически групировки ?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД