:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 332
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

ЕК разреши на Гърция

да приватизира затъналия в дългове национален авиопревозвач "Олимпик еърлайнс", предаде Ройтерс. Имуществените активи на гръцката авиокомпания и на обслужващите дейности могат да бъдат приватизирани в пакет, без това да представлява незаконно държавно финансиране на компанията, реши Европейската комисия. От приватизацията на "Олимпик" ще произлязат 3 отделни компании - една за въздушни превози и още две, които ще поемат съответно наземното обслужване и поддръжката.

Мафиотски бос от Ндрангета

бе арестуван в сряда при акция на карабинерите в клиниката на гр. Павия, Северна Италия, съобщава Франс прес. Задържан е 32-годишният Франческо Пеле, заподозрян, че е свързан с кървавата вендета през август м.г. в Дуйсбург, Германия, където бяха убити шестима мафиоти от Ндрангета. Следствието предполага, че той е поръчител на убийство, извършено на Коледа 2006 г. в село Сан Лука. Тогава наемни убийци застреляха съпругата на друг местен мафиотски главатар, Джовани Нирта. Според разследващите полицаи клането в Дуйсбург е било в отговор на убийството в Сан Лука.

Япония тества успешно

в САЩ своя противоракетна система, която е първата стъпка към създаването на отбранителен щит срещу евентуално севернокорейско ракетно нападение, предаде АФП. Япония е първата държава, която тества собствено ПРО, което е изградено на базата на американската система Patriot Advanced Capability 3 (PAC 3). При теста на PAC 3 в щата Ню Мексико екип на японските Сили за самоотбрана е свалил ракета мишена, изстреляна на 120 км от базата, допълва агенцията.

Данни за 4 млн. норвежци

погрешка са изпратени на медиите, признаха местните данъчни власти, цитирани от Ройтерс. Девет вестника, радиа и тв канали получиха по интернет дискове с данъчните декларации за 2006 г., които освен общата информация съдържат и конфиденциални лични данни.
2
1251
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
18 Септември 2008 23:59
Край !
Костов ше лапне "Олимпик еърлайнс" барабар със стюардесите
19 Септември 2008 10:19
...получиха по интернет дискове...

баси... теа ного напреднали в технологията...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД