:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,441
Активни 564
Страници 1,886
За един ден 1,302,066

Отправки за четвъртък

Приключенски

"Бермудският триъгълник"

Когато семейство Еверман тръгват на пътешествие с кораб до Бермудските острови, те не предполагат какво ги очаква. Неочаквана буря разбива плавателния им съд и семейството се озовава на самотен остров. Скоро те откриват, че островът е обитаван и от други корабокрушенци, които през годините са се спасявали на него. Освен тях обаче там живеят и местни жители, които притежават тайнствени сили...

Режисьор: Ян Тойнтън, с Наоми Уотс, Сузана Томпсън, Дейвид Галагър и др., САЩ, 1996 г.

БНТ 1 22.30



Приключенска романтична драма

"Шанхай Експрес"

Филмът проследява перипетиите на Лили. Във влака, на път за Шанхай, тя среща своя бивш любовник - кап. Док Харви, който я е зарязал преди време. Когато влакът е превзет от китайски бунтовници, Харви е взет за заложник. Лидерът на бунтовниците - Хенри Чан, започва да ухажва Лили. Авантюристката сключва сделка, за да спаси Харви, когото никога не е преставала да обича.

Режисьор: Джоузеф фон Щернберг, с Марлене Дитрих, Ана Мей Уон, Уорнър Оланд, Клайв Брук, Юджийн Палет и др., САЩ, 1932 г.

БИ ТИ ВИ 00.00



Драма

"Добро утро, Вавилон"

След като баща им банкрутира, братята Никола и Андреа емигрират в Америка в преследване на по-добра съдба. След множество приключения, граничещи с бедствие, те се оказват в Холивуд, наети да изграждат декори за великия американски режисьор, сценарист, продуцент и актьор Дейвид Уърк Грифит. Никола и Андреа започват да се вписват все по-добре в новия за тях свят и дори се оженват за красиви актриси. Животът им изглежда щастлив, докато ги застига трагедията на Първата световна война, която превръща двамата братя във врагове.

Режисьори: Паоло и Виторио Тавиани, с Винсент Спано, Грета Скаки, Жоаким Де Алмейда и др., Италия, Франция, САЩ, 1987 г.

TV7 21.00



Екшън

"Проклятието на златното цвете"

Династията Танг управлява Китай в края на XX в. в лицето на император Пинг. Той има трима сина, но неговият фаворит за трона е второто му дете принц Джай. Най-възрастният от тях е Уан, който е от първия брак на Императора, но той е твърде неуверен, за да седне на трона един ден.

От друга страна императрица Феникс има незаконна любовна връзка с доведения си син Уан и той е нейният фаворит. Отношенията в кралското семейство са обтегнати и поради манията на Феникс към златните хризантеми. Обсебена от тях, тя се разболява от мистериозна болест. През цялото време тя се опитва да отстрани съпруга си от трона. Напрежението в двореца взима връхната си точка, когато в него нахлуват хиляди войници със златни шлемове и войната в династията Танг започва отвътре.

Режисьор: Джан Имоу, с Гонг Ли, Чоу Юн-Фат, Лиу Йе, Ли Ман, Ченг Джин, Чоу Джей и др., Китай - Хонг Конг, 2006 г.

ДИЕМА 22.30



Екшън

"Пориви за отмъщение: Лицето на смъртта"

Новият град и новата работа променят живота на Пол Кърси, но Ливия е жената, която изпълва живота му със смисъл и която винаги е търсил. Пол, Ливия и малката й дъщеричка Челси от предишен брак, имат прекрасен живот, за какъвто мнозина могат само да мечтаят. Тяхната приказка не продължава дълго.

Истинският баща на хлапето, Том О`Ший е криминален бос, който иска попечителство над малката. Том е безпощаден и безсрамен. Той не може да устои на красотата на бившата си съпруга и не би позволил друг мъж да й се наслаждава. Том наема гангстер, който обезобразява лицето й в дамска съблекалня. Животът на Пол се разпада. С много воля той успява да контролира гнева си и да устои на ужасяващите препятствия, пред които е изправен. Пол предлага брак на Оливия. Мечтаната сватба никога не се състои. Жената на живота му е брутално убита пред очите му.

Режисьор: Алън Голдстейн, с Чарлз Бронснън, Лейзли-Ан Даун, Майкъл Паркс, Чък Шамата, Кевин Лунд и др., САЩ, 1994 г.

FOX Crime 21.00



Документален филм

"Ани Лейбовиц: Животът през обектив"

Биографичен поглед към фотографката Ани Лeйбовиц от сестра й, Барбара.

Документален филм, който проследява живота и професионалната реализация на фотографката Ани Лейбовиц - от най-ранна възраст до момента на смъртта на обичаната й приятелка Сюзан Зонтаг. Част от творчеството на Лейбовиц представя последните мигове на Сюзан. Фокусът на филма е животът на Ани Лейбовиц като фотограф, нейният вечен стремеж към артистичност, както и траекторията на нейната кариера: 60-те в Бъркли, Калифорния, САЩ; турнетата на "Ролинг Стоунс", лични моменти от живота на Джон Ленън и Йоко Оно. Кръгът се затваря с вижданията и размишленията й върху живота, децата и връзката й с Зонтаг. Филмът за творчеството на Ани Лейбовиц представя поглед към истинския свят, видян през обектива на фотографката.

Режисьор: Барбара Лейбовиц, САЩ, 2007 г.

HBO 22.45
1007
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД