:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,442
Активни 566
Страници 1,887
За един ден 1,302,066

Отправки за сряда

Романтична комедия

"Цяла нощ"

Джордж Дъплър е вкиснат жител на предградията, който държи денонощната дрогерия "Ултра-Сав". Той мрази работата си, дълговете и отговорностите си, а и е напълно отегчен от съпругата си Хелън и сина си Фреди. Отчасти като форма на протест Джордж започва връзка с Черил Гибънс - далечна роднина на Хелън. Забавното е, че тя всъщност вече изневерява на мъжа си Боби със сина на Джордж Фреди. Но бащата не се посвенява да отмъкне любовницата на сина си...

Режисьор: Жан-Клод Трамон, с Джийн Хекман, Барбра Стрейзънд, Даян Лад, Денис Куейд и др., САЩ, 1981 г.

БИ ТИ ВИ 00.00



Екшън

"Американска нинджа 3"

Малкият Шон става свидетел на убийството на баща си. Той започва да тренира бойни изкуства и става нинджа. На остров в Карибско море се провежда турнир по карате, на който Шон решава да участва. Там той се запознава с Къртис Джаксън. Организатор на турнира е местна лаборатория, в която се разработва смъртоносен вирус. Собственикът на лабораторията иска да го изпробва върху победителя от турнира и впоследствие да предизвика световна пандемия.

Режисьор: Седрик Съндсторм, с Дейвид Брадли, Стив Джеймс и др., САЩ, 1989 г.

ДИЕМА 22.30



Трилър

"Шугър Хил"

В подземния свят на Ню Йорк Скъгс управлява заедно с брат си солидна част от наркопазара. Бизнесът е повече от печеливш. Скъгс обаче иска да се оттегли от играта и да се наслади на по-спокоен живот. Но това намерение е безкрайно опасно, а трудният избор е фатален.

Режисьор: Леон Ичасо, с Уесли Снайпс, Канди Александър, Девон Никсън, Тереза Рандъл и др., САЩ, 1994 г.

ДИЕМА 2 23.00



Екшън

"Закони на гравитацията"

Джими и Джон са двама младежи от Бруклин, които изобщо не успяват да се впишат в местните среди и никога не намират път към големите играчи в криминалния бруклински свят. Всичко това се променя, когато техен стар приятел на име Франки се завръща от Флорида с оръжия, за които трябва да намери пазар. За краткото време на няколкото горещи летни дни животът им се преобръща и всичко някак излиза от контрол.

Режисьор: Ник Гомеш, с Питър Грийн, Еди Фалко, Адам Трез, Арабела Фийлд, Пол Шулце и др., САЩ, 1993 г.

FOX Crime 21.00



Историческа драма

"Мария Антоанета"

Мария Антоанета е невинната виенчанка, която е дадена за съпруга на френския крал Луи XVI. Вместо да превърне живота на тази обречена кралица в поредния скучен биографичен филм, Копола придава на сюжета изобилни обрати, улавяйки халюцинативната същност на вътрешния живот на кралицата чрез всичко - от зашеметяващите костюми и декори (филмът е триумф на женствения стил) до преднамерено анахронистичната употреба на поп хитове от 80-те години в саундтрака. Този прелъстително разкошен филм превръща една история от XVIII в. в иронична, напълно модерна визия за изолацията на знаменитостите през XXI в., когато богатите и известните прекарват времето си в шопинг, угаждайки на всяко свое желание и прегръщащи всяка модна идея, затънали в доволно неведение спрямо околната реалност.

Режисьор: София Копола, с Кирстен Дънст, Джейсън Шварцман, Джуди Дейвис, Рип Торн и др., САЩ, 2006 г.

CINEMAX 21.00



Драма

"Стъклената къща"

Когато родителите на Руби и нейния по-малък брат Рет загиват в автомобилна катастрофа, най-добрите приятели на родителите им Ерин и Тери Глас стават техни настойници. Семейство Глас обещават на Руби и Рет свят, изпълнен с разкош, изобилие, богатство и забавления под калифорнийското слънце, като се надяват, че това ще им помогне да забравят кошмара, който са преживели.

Всичко, което трябва да направят Руби и Рет, е да се преместят в невероятната стъклена къща на семейство Глас, намираща се в Малибу. Всичко изглежда прекрасно, когато започва отначало... Но не за дълго. Руби се натъква на информация, която я кара да подозира, че Ерин и Тери Глас може би не са идеалните настойници, каквито всъщност изглеждат. Нещо повече - в нея се поражда съмнение, че настойниците може да са замесени в смъртта на родителите й...

Режисьор: Даниъл Сакхайм, с Даян Лейн, Лилиан Собиески, Стелан Скарсгард, Кати Бейкър и др., САЩ, 2001 г.

AXN 22.00
882
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД