:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 189
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за понеделник

Драма

"Търновската царица"

Филмът е екранизация по едноименната повест на Емилиян Станев и разказва за една разтърсваща любовна история в навечерието на Първата световна война.

Младият доктор Старирадев се завръща от Париж в родния си град Велико Търново. Родителите му искат да го оженят за богатата, но болна Елеонора. Докторът има красива и умна прислужница, която се грижи за всичко в дома. Между красивата Марина и доктора започва тайна любов. Доктор Старирадев се страхува тази връзка да не стане обществено достояние. Огорчената Марина се посвещава на спасението на човешки живот. Тя става доброволка в Червения кръст.

Режисьор: Янко Янков, със Стефан Данаилов, Камелия Тодорова, Ели Скорчева, Невена Коканова, Борис Луканов и др., България, 1981 г.

БНТ 1 16.55



Семейна комедия

"Голямото приключение на Барни"

Лилавият динозавър Барни ви кани да споделите радостта и магията на това първо по рода си приключение. Едно простичко желание ще отприщи нечувано изживяване - във вълшебно яйце се крие ключа към изумително откритие. Преследването започва. То ще ги отведе до там, докъдето се простира въображението им. Опитайте нещо, което никой не е правил досега, и поканете цялото семейство пред екрана!

Режисьор: Стивън Гоумър, с Джордж Хърн, Шърли Дъглас, Тревър Морган, Даяна Райс, Кайла Прат, Джейн Уийлър, Алан Фосет и др., САЩ, 1998 г.

БИ ТИ ВИ 10.10



Фантастично приключение

"Бягство от Атлантида"

Адвокатът работохолик Мат Спенсър е баща на трима вечно недоволни тийнейджъри, които обвиняват него за всичко, макар че майка им е тази, която ги е напуснала. В опит да сплоти разединеното си семейство, той решава да ги изненада с 10-дневен круиз до Бахамите.

Както може да се очаква, децата далеч не са във възторг, а и фактът, че 30-метровата луксозна яхта от брошурата се оказва старо корито, което отчаяно се нуждае от ремонт, също не помага особено. Капитанът на шхуната е вечно недоволен и намусен тип, който вдъхва по-голямо недоверие и от самия плавателен съд. По всичко личи, че ги очаква по-голямо приключение, отколкото са планирали, и то през Бермудския триъгълник...

Режисьор: Стратфорд Хамилтън, с Джеф Спийкман, Тим Томърсън, Джъстин Бърнет, Мерседес Макнаб, Брек Уилсън и др., САЩ, 1998 г.

БИ ТИ ВИ 14.00



Екшън комедия мюзикъл

"Блус Брадърс 2000"

Останалият без брат Елууд Блус излиза от затвора и открива колко много неща са се променили 18 години по-късно. Партньорът му Джейк е мъртъв, групата им се е разпаднала, а сиропиталището, в което са отраснали, е на път да бъде разрушено. Елууд скоро си дава сметка, че трябва да се впусне в нова мисия - да събере отново старата банда. За зрителя остава удоволствието неусетно да се потопи в света на ритъм енд блуса, в присъствието на истински музикални гиганти: Би Би Кинг, Арета Франклин, Ерика Баду, Джеймс Браун, Джони Ланг, Ерик Клептън и много други.

Режисьор: Джон Ландис, с Дан Акройд, Джон Гудман, Уотър Ливайн и др., САЩ, 1998 г.

БИ ТИ ВИ 15.40



Драма

"Сезони на сърцето"

След смъртта на двете си дъщери Марта се оказва напълно подвластна на скръбта си и не може да отвори сърцето си за сина, който тя и съпругът й са си осиновили. Това е на път напълно да разбие семейството. Съпругът й и осиновеният им син полагат отчаяни усилия да разбият емоционалната стена, с която тя се е обградила. И когато идва навечерието на Коледа, тя най-после отваря сърцето си за тях и семейството получава втори шанс за живот, любов и щастие.

Режисьор: Кристенсен, с Лий Ломбарди, Сам Хенингс и др., САЩ, 1993 г.

TV7 15.00



Екшън

"Американска нинджа"

Джо Армстронг е осиротял скитник, който се увлича единствено от бойните изкуства. След като е получил присъда да избира между затвора и военната служба, се озовава в американска военна база на Филипините. Но по време на мисия, пътувайки в конвой, група бунтовници нападат неговия взвод и се опитват да ограбят оръжията, които превозват и да отвлекат Патрисия - дъщерята на полковника на базата.

Режисьор: Сам Фърстънбърг, с Майкъл Дудикоф, Стив Джеймс, Джуди Арънсън и др., САЩ, 1985 г.

ДИЕМА 22.30
1051
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД