:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 181
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Марков взима Кирил Котев за мача с Италия

Бранителят на ЦСКА призован в тима заради проблемите на Тунчев и Илиев
СНИМКА: ВЕЛИСЛАВ НИКОЛОВ
20-годишният защитник на ЦСКА Иван Иванов (в средата) за момента е единствен вариант пред селекционера Пламен Марков, ако Александър Тунчев (вляво) или Валентин Илиев не се оправят до мача с Италия.
Селекционерът на националния отбор Пламен Марков извика по спешност бранителя на ЦСКА Кирил Котев за световната квалификация срещу Италия в събота от 21.15 ч. на националния стадион "Васил Левски". Причината е в многото проблеми най-вече с контузени защитници. Котев трябваше да пътува с ЦСКА за контролата в Благоевград срещу "Пирин", но бе свален от автобуса малко преди заминаването.

С различни травми в "А"-отбора са Валентин Илиев и Александър Тунчев, дори участието на първия в срещата още е под въпрос. Тунчев пък призна, че изпитва болки, но се надява да излезе срещу световния шампион. "Моето желание е да играя и се надявам до събота болката да изчезне. Все пак нека изчакаме и следващите тренировки, за да видим как ще се чувствам. Лично аз съм оптимист за участието си в срещата", коментира защитникът на "Лестър".

Засега единственият здрав централен бранител в тима е Иван Иванов. В състава е и Станислав Ангелов, който може да играе на този пост, но той пък е наказан за мача с "адзурите". Затова Марков ще разчита на ЦСКА Кирил Котев да помогне. Селекционерът отлично познава възможностите на защитника, който бе част от националния отбор на Евро`04 в Португалия. През тази есен приятелят на Ива - дъщеря на селекционера, се наложи като титуляр в ЦСКА и дори вкара два важни гола.

За да не рискува с още проблеми, Марков не пусна Димитър Бербатов за контролата "Пирин" - ЦСКА вчера в Благоевград. Нападателят се оплаква от прищипан нерв, но се надяваше да играе в бенефиса на бившия си тим. След разговор на селекционера с Бербатов се е стигнало до решение да не се рискува и новата звезда на "Манчестър Юн" остана в лагера на националните.

Марков има и още едно главоболие. Нападателят на "Манчестър Сити" Мартин Петров заяви, че няма да може да играе 90 минути срещу италианците. Врачанинът е с травма на коляното, заради която не игра повече от месец за клубния си тим. Миналия уикенд Петров се появи на терена срещу "Ливърпул", но само за 20 минути.

"Не знам дали ще издържа цял мач - застрахова се нападателят. - Затова и не бива всички да разчитат само на тандема Бербатов - Мартин Петров. Просто така няма да стигнем доникъде. Трябва да играем като отбор и всички да дадат всичко от себе си на терена. Ако зависи от мен, ще се опитам да издържа цял мач без смяна. Притеснява ме обаче това, че ми липсва игрова практика и не знам дали ще ми стигнат силите. Ако излезем като обречени срещу Италия, по-добре въобще да не се появяваме на терена."
1
1575
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
09 Октомври 2008 02:43
Е нали затова го сложиха Марков от синьото БФС.....за да могат да играят "зетьовете".
Котев пак става, но зетя на Перуката....Жиката Миланов ако е друг треньор няма да помисли за национален отбор.
Мога да пусна една анкета за мача срещу Италия в коя минута Живко ще направи първата дузпа и в коя минута ще го изгонят....този братче е евроидиот срещу БАТЕ и ЖИЛИНА, те го натискат да става Световен Идиот.
Няма да се класираме и за това световно докато в национала има дори един Идиот от Подуяне.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД