:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 331
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" се жалва във ФИФА

Ако "Апоел" не плати до края на месеца, Телкийски се връща, обявиха от "Герена"
СНИМКА: СЕГА
Димитър Телкийски бе част от отбора на "Левски", който постигна най-големите успехи през последното десетилетие, включително участието в Шампионската лига.
"Левски" е подал оплакване във ФИФА заради забавяне на плащания по трансфера на Димитър Телкийски в израелския "Апоел" (Тел Авив). В жалбата си "сините" настояват за анулиране на договора на футболиста и за незабавното му завръщане в клуба. "Левски" апелира и за финансова компенсация от "Апоел" заради неспазване на сроковете.

"Към настоящия момент израелският клуб е некоректен по договора си с "Левски" - обясни финансистът на клуба Константин Баждеков. - Дължи ни 100 000 евро, които трябваше да се платят до 1 септември. Независимо от многократните ни писмени обръщения, не получаваме отговор от "Апоел". Ние не искахме да се стига до дела и да усложняваме процедурата, но на този етап не намираме никакво разбиране от отсрещната страна."

Баждеков бе категоричен, че ако до края на октомври "Апоел" не плати дължимото, контрактът се анулира и Телкийски трябва да се върне в "Левски". Това е вписано в договора между двата клуба. Според Баждеков едва ли ще се стигне до подобен вариант, но все пак не е изключено, ако израелците не платят сумата с лихвите. "С други продадени от нас футболисти няма никакъв проблем, без да броим случая със Станислав Ангелов и "Енерги"", допълни шефът.

Самият Телкийски не знаеше нищо. "На този етап се чувствам добре в "Апоел" и нямам никакви проблеми. Договорът ми изтича догодина и от януари мога да водя преговори с други клубове. "Левски" за мен никога няма да бъде затворена страница", каза халфът.

В същото време на "Герена" продължават да обмислят варианта за нов треньор. След отказа на Димитър Димитров-Херо собственикът на "Левски" Тодор Батков се е ориентирал към бившия национал Красимир Балъков, който в момента е в България. Твърди се, че двамата вече са имали предварителен разговор. Бала е безработен, след като бе уволнен от швейцарския "Санкт Гален", но и вариантът с Херо все пак не е пропаднал окончателно.
69
1781
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
69
 Видими 
08 Октомври 2008 21:30
еми на когото и да се жалва "Левски" . . .

аз на кого да се жалвам???
-
колкото и тъжно да звучи!
-
САМО ЛЕВСКИ!
08 Октомври 2008 22:33
Изглежда, случаят с Енерги се повтаря голем адвокат
08 Октомври 2008 23:42
09 Октомври 2008 00:57
няма да е лошо и Балъков да се пробва като треньор на левски...
...нали са като учебна кола...

...музикален поздрав за всички левскари с една словашка песен.... Натиснете тук
...бай дъ уей, това е най-откачения музикален видео клип, който някога съм виждал...
09 Октомври 2008 01:57
Завинаги, от къде ги вадиш тия шизофрении бе...
09 Октомври 2008 02:08
За какво ще се жалват???За УЖИЛВАНЕТО??? За кое по-точно-едно, две или три???
09 Октомври 2008 02:39
хмс, Мечо по-добре да не се връща...едва ли му се играе за Левески...защото едва ли Борат ще му даде подобна заплата, като в Апоел. (за Red Dawn -ами Левски не се "жалва", а си търси правата - в случая неизплатени кинти). Колкото до тренер - кой знае Бала може да се окаже добър вариант, но защо ли ми се струва, че е решение дотолкова, доколкото Лапнипатков иска пак да мине по тънката лайсна?а този път не води до НИЩО добро.(спавка Тампере, Бате и тн). Има един начин да се оправим и тои минава през сериозни инвестиции..ако Борат няма намерение (нереждане от Чьорни) да ги дава тези средства- да се концентрира върху адвокатската си кариера само.on the end of the day не съм много сигурен кой повече го е закъсал-"фалиращия" ЦСКА или Левски...където все за късмет говорим, но разръчкат ли се нещата, кой знае каква помия ще излезне....
09 Октомври 2008 03:04
Балъков или Илиян Илиев начело на Левски би било голяма глупост.Бяха интелигентни футболисти, но като треньори, са все още на нивото на..Стоичков, да речем.
09 Октомври 2008 05:08
(за Red Dawn -ами Левски не се "жалва", а си търси правата - в случая неизплатени кинти).

Ами не мога да ви съчувствам, защото все пак трябва да има Видов Ден за вас!! Даже малко ми е кеф, да си призная
09 Октомври 2008 08:21
Патриций, ако мислиш, че Балъков е евтин вариант, спомни си колко поиска като го гласяха за Национала... Според мен той няма да се навие за тренер в Левски...
А за трансфера на мечо какво да кажем - еврейска им работа...
09 Октомври 2008 08:49
Ха добро утро
Балъка и като играч на Щутгарт хич не беше евтин, накрая швабите се чудеха как да прекратят договора му че им излизаше доста солен
09 Октомври 2008 09:01
много се чудя бай ганьо колко ли треньори ще смени до края на първенството но си мисля, че не трябва да бърза със смяна сега, защото след мача с ШАМПИОНА, пак ще трябва да сменя
09 Октомври 2008 09:08
Добри утро, 'неска тука ли ще дращиме? Еми добре, поред на номерата : От БФС явно верно са малоумни идиоти. Прочетох някъде че Перуката и Ко щели да закриват дублиращите групи в угода на по-малките и бедни гласоподаватели на конгреса. Т'ва ако стане ...
А Владо Манчев в ЦСКА отново . Аз лично съм щастлив. "Синът на вятъра" е футболист който може да помогне, стига да навлезе във форма след близо 2 години извън организирания футбол. Все пак да не забравяме че напусна БГ шампионата като голмайстор и беше избран за най-добър чужденец в първата година на престоя си в Лил. Успех на пича - завинаги един от нас.
Телийски обратно в Лески - "гладна кокошка просо сънува" - виж интервюто на Градев...
Приятен и успешен ден на всички.
09 Октомври 2008 09:42
херо е може би единствения полезен ход за "левски" в момента, но батков отдавна е доказал, че не се интересува от полезни за "левски" ходове, а от такива полезни за самия него.
09 Октомври 2008 09:47
ГОВЕДАТА от що се жалват!?Дали от купените от тях съдии или от уредените си мачове......!Или се жалват от Жилина, живи да ги оЖилиш!!!
09 Октомври 2008 09:49
Ал Бънди има договор с цаците. Освен това май е по-полезен за Лески именно там. Откак е тренер там Лецко играе срещу цаците когато си поиска и колкото си поиска и винаги взима това което му е нужно в момента. Не се знае ако там назначат истински тренер, а не подлога , как ще продължат нещата. Все пак има един отложен мач в който 3-те точки за Леwcки могат да се окажат жизнено важни в покупката на титлата тая година...
09 Октомври 2008 09:53
Абе как ви се вижда тренер който е "уволнен" на 13. 08. да продължава да се разписва срещу скромните 22 000 лв. месечно и да използва С-класа собственост на клуба? Какво ли "купува" Борат за тия пари?
09 Октомври 2008 09:54
Разбирай S - класа, той в C- класа не може да си побере само главата, камо ли гъзът.
09 Октомври 2008 10:12
Умно е нашето Тигро, знае до стотинка заплатата на ВВ, ай-ай?А знае ли организатора на SMSи за Томов, че джипове-мерджановци от Батков продължават да карат Мъри и Наско?А Жълтата кожа, дали знае да ни каже заплатата на Чичо Пенчо?
09 Октомври 2008 10:19
Добри утро Твирем. "Заплата" на Главчо, както и факта че още си я взима, го пише в доста сайтове. Инфото е общодостъпно, от "явен" източник, вярвам точно ти разбираш за какво говоря... Заплата пък на чичо Пенчо мен не ме интересува, колкото и голяма да е, все ще е малка за тренер от неговия калибър . Освен това важното е че той си я заработва, а на Вуцата май се плаща по "други съображения". И понеже тука сте все информирани си позволих да попитам, някой може да склони да ме светне ЗАЩО се плаща на някой който де факто няма нищо общо с отбора повече от 2 месеца...
09 Октомври 2008 10:25
Сам ще се светнеш, като попиташ в щаба на червените -защо два или три месеца заплата получаваше или ще осъди клуба и ще получи Марков, като работеше Младенов
09 Октомври 2008 10:26
За да не остана недоразбран ще поясня. Тука неведнъж сте ни убеждавали колко му сече пипето на Борат, какъв умен бизнесмен и адвокат е. Та в тоя ред на мисли, съмнявам се мъдър управленец и ловък бизнесмен да налива пари "безвъзмездно" в битата карта Главчо. Въпросът ми е какъв точно дивидент ще носи в бъдеще подобна инвестиция. Ако пък е просто така щото е ларж, вие феновете не се ли притеснявате че парите на клуба отиват в джоба на някой който не работи там, вместо да се купи я някой багер, я камионче нещо...
09 Октомври 2008 10:29
Доста несъстоятелно "обяснение" . Да не забравяме че Марков продължава да съди клуба въпреки че твърдиш че взимал заплата три месеца след уволнението си...
Покажи малко въобръжение ако обичаш? Раздавам жокери - Перука, Вуцов, конгрес...
09 Октомври 2008 10:31
По темата.

От ФК "Левски" какви пари търсят. Нали Мечо го подариха на евреите. А СЕГА какво става, на харизан кон зъбите му броят.
Ще се оплачат на арменския поп.
09 Октомври 2008 10:37
По треньорската тема. Макар да не ми пука съм твърдо за Кокала. Не знам що за тренер е, ама по "бисерите" го бива много. Само за 3-4 дни снесе два :
1. Еййй голям ташак сме !
2. Гонзо е контузен отзад, затова почива...
09 Октомври 2008 10:43
Сега съвсем сериозно!Отговора е прост!Договорите се прекратяват само през времето на трансферните прозорци, а при по-ранна промяна - или му /на потърпевшият/ се плаща, или се обещетява /ако се споразумеят/, или накрая отиват пред съдята.
Но е явно, че теб това не те интересува и се лигавиш в ЦСКАрски стил като дириш връзка с Перуката или Вуцов баща и визираш конгреса на БФС.
Ех, да ти пожелая приятно лигавене, а аз отивам по задачи
09 Октомври 2008 10:46
На кого ме оставяш . Ся ше пукна от скука...Аре събуждайте се бе !!!
09 Октомври 2008 10:48
Добро утро
09 Октомври 2008 10:59
Още спя деба, а и на работа требе да се ходи...
09 Октомври 2008 11:20
Тия дни форума съвсем замря, особено от към тази част Хем ПФК "Левски" възкръстна в Мездра и пак ги няма никакви
09 Октомври 2008 11:36
Ако е вярно, че Пламен Марков съди ЦСКА, тогава няма защо да се сърди, защото съдбата ще го накаже в събота ( в мача с Италия) и в сряда (с Грузия).
Справка ФК леснa с БАТЕ ЖИЛИ.

След конгреса, ще си имаме нов нац. треньор.
Долу перуката!
09 Октомври 2008 11:44
Момчета, преди 35 години на днешния ден съм проплакал в стария майчин дом в София. Айде по едно за всички ви от мен
09 Октомври 2008 12:00
pappy, ЧРД с пожелания за здраве и късмет в живота. Ще ударя едно твърдо още на обяд за твое здраве, оти тая криза ни връза ръцете и немоем да работим като хората.
Относно липсата им то това не учудва никого, както прогнозирах, ще се появят разгорещени около 30.10-02.11 и след това ще замлъкнат за дълго време. Кво да правиш - ташак работа, що казва Кокало
09 Октомври 2008 12:08
pappy - жив и здрав...и наздраве, ще гътна една биричка с обяда за твое здраве...
09 Октомври 2008 12:09
честит рожден ден Папи, всичко най-хубаво по реда - здраве, пари, жени, коли, гсм-и ти пожелавам! Аз чек довечера че пия за твое здраве че ще е дълъг ден днес..
09 Октомври 2008 12:10
БТВ везни ми е една от най-любимите зодий, след риби разбира се..
09 Октомври 2008 12:46
ЧРД Папи! Жив и здрав да си и внуци и внучки да гледаш
09 Октомври 2008 12:50
А СЕГА да минем по същество:
Абе как ви се вижда тренер който е "уволнен" на 13. 08. да продължава да се разписва срещу скромните 22 000 лв. месечно и да използва С-класа собственост на клуба? Какво ли "купува" Борат за тия пари?

Тайгър, момко, дали се разписва, за колко и защо си е негова работа. Има си трудово-правни взаимоотношения. Достатъчно ли ти е. Оти се бутате дето не ви е работа. Това не влия на клуба - нито са ни източили, нито за ни вързали с некое губещо предприятие. Та мислЪта ми беше - като подковават коня - жабоците да не се редят на опашка
09 Октомври 2008 13:01
Папи, честито и от мене....
09 Октомври 2008 13:08
Пръча, объркал си се не е кон, а овен
09 Октомври 2008 13:10
Ако е вярно, че Пламен Марков съди ЦСКА, тогава няма защо да се сърди, защото съдбата ще го накаже в събота ( в мача с Италия) и в сряда (с Грузия).

Абе вие нормални ли сте бе? Става въпрос за НАЦИОНАЛНИЯ ни отбор. А треньора на всичкото отгоре е бившя ваш. Каква съдба, какви глупости.
09 Октомври 2008 13:26
Папи ЧРД!!!!жив и здрав и всичко най-хубаво
за Бала-това, че не бил евтин..хмс?безработен от няколко месеца, защото и за последния в Швеицария не става.Левски би бил вариант да си реанимира кариерата-от там в национала (след 2 години като се издъним на поредните квалификации, че може и по-рано).Друг е въпроса, че би било лоша идея-по добре чужденец-шваба или холандец, но кой ли ме пита?
09 Октомври 2008 13:27
Добър ден!
Аз лично имам лошо предчувствие за мача с Италия... чувствам, че ще паднем поне с два гола разлика...

09 Октомври 2008 13:40
ЧРД на Папи!От здраве да не се отървеш и много положителни емоции
А иначе мача с макароните ще е труден, особено със съдия французин.Оня Киню от 1994 г. още го дето не даде дузпата на Костакурта
09 Октомври 2008 13:45
патриций, Балъков иска около милионче на година, сметни колко е на месец... За 10к може и да вземе некой...колега от форума...
09 Октомври 2008 13:49
Ч.Р.Д. Папи ! От здраве да не се отървеш!Пожелавам ти, Левски да те зарадва с дубъл, а Тотнъм...с купа на УЕФА.
09 Октомври 2008 13:56
БГ...въпроса ми е кой СЕГА би дал милион на Бала? колкото и да го уважавам е слаб треньор и това вече всички го знаят.не знам откъде си чул тази цифра, но с оглед, че го изгониха от последните му 2 отбора в Швеицария за слаби резултати...1 000 000
09 Октомври 2008 14:04
Ал, дори и в пожеланията си оставаш мечтател. Ти не носиш сини очила, а направо си наденал телескоп, може би за да наблюдаваш синьото звездно небе.
09 Октомври 2008 14:21
Според мен първото пожелание на Alcek вече е изпълнено.ПФК Левски направи дубъл, срещу БАТЭ и /У/Жилина
09 Октомври 2008 14:36
Турнир за купата на България "Форд Мото-Пфое", предварителен кръг:

Сливнишки герой (Сливница)- Академик (София)

Брестник-1948 (Пловдив)- Пирин (Гоце Делчев)

Доростол (Силистра)- Чавдар (Етрополе)

Алмус беер (Сталийска махала, област Монтана)- почива

а лефски не беше ли поставен с тез отбори, или са отложили мача с Алмус беер (Сталийска махала, област Монтана) заради завършилото им участие в Европата?

... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД