:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 535
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Регистрираме крадени коли от Италия

За първите седем месеца на годината в България са засечени 340 автомобили, откраднати в Италия, съобщи вчера МВР. У нас се внасят най-много автомобили втора ръка от Апенините - само от началото на тази година са регистрирани 240 000 коли.

МВР се оправдава с италианците, които не актуализирали информацията за издирваните коли в масивите на Интерпол. Така властите у нас не успели да установят, че са крадени и ги регистрирали. До информацията в базата на страните от Шенген пък ние нямаме достъп. Шефът на италианската криминална полиция Енрико Фалконе е обещал на генералния комисар на МВР Павлин Димитров българският офицер за връзка да работи с италианските си колеги по актуализирането на данните. От съобщението на МВР не става ясно, защото тези справки не са правени при положение, че министерството има свои хора в посолствата на доста държави.

По време на 77-ата Генерална Асамблея на Интерпол, която се провежда в Санкт Петербург, се разбра, че вече са отпуснати 100 000 евро за проект, който ще позволи обмен на информация за издирвани МПС, проверка на документи, пръстови отпечатъци и т.н.
5
4842
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
09 Октомври 2008 12:24
Само така с тюркобалканците! От всички да се вземат пръстови отпечатъци, ДНК проба, скан на ретината и да им се имплантира GPS/RFID чип някъде в тялото където не могат да го извадят. Всички полиции в ЕС (без България и Румъния) да имат достъп до системата и да могат да следят в реално време къде се намира всеки един субект. Също европейците да могат да си монтират устройства по колите и къщите, които да пищят и сигнализират в полицията ако тюркобалканец се приближи на по-малко от 10 метра до собствеността им.
09 Октомври 2008 13:54
Алоуууууууууу, КонтролАлтДел-а, за балканците е ясно, ама що си турил и някаква турко/тюрко добавка?
09 Октомври 2008 16:14
‌ що? ами погледни си мръсотията по улицата, блока, входа, политиците, манталитета, простотията и изобщо цялата чалгария наоколо и ще видиш как всичко много повече прилича на Анадола отколкото на Европа.
09 Октомври 2008 17:34
Е, тука направо ме закопа! Вземам си думите назад. Щото и аз не мога да търпя всичко това и всеки път като се върна у нас, още от Калотина почвам да съжалявам. А на втория ден ме хващат бясовете и ако не са роднинските връзки и натрупалите се за година проблеми, които трябва да разчистя, бих си хванал пътя веднага.
09 Октомври 2008 22:31
бравос !
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД