:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
БАСКЕТБОЛ

Национал напуска ЦСКА

И националът Йордан Бозов напусна баскетболния ЦСКА. Плеймейкърът, който от началото на сезона играеше при "червените", обяви, че не желае да свързват занапред името му с компрометирани шефове.

Решението му бе обявено два дни, след като от ЦСКА бе уволнен треньорът Росен Барчовски. Именно заради добрите си отношения с наставника, Бозов се съгласи да помага на ЦСКА, докато си намери по-силен тим. Националът не игра в мача срещу "Ямбол" (86:80) от националната лига (НБЛ), но тогава отказа изявления. Барчовски пък дава утре пресконференция, на която ще хвърли допълнителна светлина около ситуацията. В същото време в сайта на ЦСКА се появи материал, според който досегашният помощник на Барчовски - Ивайло Желев, ще ръководи още дълго тима.

В другите срещи от IV кръг на НБЛ: "Eвроинс Черно море" - "Рилски спортист" 85:67, "Сливен" - "Левски" 77:97, "ЛУКойл Академик" - "Спартак" (Пл) 101:84.

Продължават и коментарите около жребия на националите за Евро`09 в Полша. Българският състав попадна в гр."D", заедно с тимовете на Литва, Турция и Полша.

"Надявам се да спечелим поне 1 мач и да стигнем следващата фаза. Няма да е лесно, защото Полша е домакин, а другите два тима са по-добри от нас. Надявам се отново Господ да е с нас, както в квалификациите", коментира треньорът на нашите Пинас Гершон. По регламент първите 3 отбора от всяка група продължават напред.
1000
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД