:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 273
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Интер" бие с гол в последната секунда

СНИМКА: АП/БТА
Капитанът на "Ювентус" Алесандро дел Пиеро (вдясно) получава поздравления от съотборника си Кристиян Молинаро за попадението си във вратата на "Киево".
Измъчена победа с 1:0 постигна "Интер" над "Удинезе" в мач от 11-ия кръг на италианската серия "А". Тимът на Жозе Моуриньо бе на път да изгуби 2 т. в борбата за титлата, но гол на Хулио Крус след центриране от корнер в 92-рата мин. спаси "нерадзурите", които поведоха в класирането с 24 т., с 2 повече от градския съперник "Милан", който обаче е с мач по-малко.

Кръгът в серия "А" мина без големи изненади. Капитанът на "Ювентус" Алесандро дел Пиеро отбеляза по възможно най-добрия начин 34-тия си рожден ден, след като се разписа от пряк свободен удар в 40-ата мин. за победата с 2:0 над "Киево". Това е трето попадение за нападателят от фаул само за седмица, след като вкара и на "Рома" в предишния кръг на калчото, и на "Реал" в Шампионската лига. В кариерата си Дел Пиеро има 43 гола от пряк свободен удар - 27 за "Юве" и 6 за националния отбор. Второто попадение за "бианконерите" вчера Винченцо Якуинта.

В събота пък "Рома" сложи край на серията от 4 поредни загуби, но отново победи и завърши 1:1 с "Болоня". Римските "вълци" са едва на 17-о място в класирането, само с 1 т. пред над зоната на изпадащите.
901
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД