:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бербатов отнесе критики след загуба от "Арсенал"

Трябва да докаже защо е най-скъпият футболист на "Юнайтед", твърди легендата Боби Робсън
СНИМКА: РОЙТЕРС
Футболистите на "Челси" Джон Оби Микел и Флоран Малуда са се нахвърлили върху съотборника си Никола Анелка (вляво), който вкара и двата гола за лондончани при победата с 2:0 над "Блекбърн" като гост.
Поредна доза критики отнесе нападателят на "Манчестър Юн" Димитър Бербатов - този път за представянето си при загубата с 1:2 от "Арсенал" в 12-ия кръг на английската Висша лига. Капитанът на националния отбор остана незабележим на терена, като често се връщаше назад и играеше като втори нападател. Бербатов вкара и гол, но той бе отменен заради засада. Играч на мача безспорно бе Самир Насри, който вкара и двете попадения за успеха на "артилеристите". Гола за "Юнайтед" реализира Роберто да Силва в 90-ата мин.

"От представянето на Бербатов срещу "Арсенал" няма как да познаете, че това е най-скъпият трансфер в историята на клуба. Време е да започне да оправдава хвърлените за него 31 млн. лири. Той не беше никаква заплаха за защитата на "Арсенал". Активът му в шампионата говори достатъчно - само 1 гол от 9 мача", коментира един от най-великите английски треньори - Боби Робсън.

Според него проблем за Бербатов са мачовете срещу силните съперници: "Не се представя на ниво във важните мачове. Притежава талант, но не го доказва пред вратите на съперниците. Ако това не се промени, той остава проблем за "Юнайтед". Има голяма разлика от представянето му тук и от това в "Тотнъм"."

Треньорът на "Юнайтед" Алекс Фъргюсън пък почти отписа тима си от борбата за титлата.

"Губим срещу преките конкуренти. Ако искаме титлата, е крайно време да започнем да печелим", коментира Фъргюсън.

"Юнайтед" е на 4-то място с 21 т., на 8 зад лидерите "Челси" и "Ливърпул". Вчера "сините" победиха с 2:0 "Блекбърн" като гост, а в събота "Ливърпул" разби с 3:0 "Уест Бромич". "Арсенал" е 3-ти с 23.
19
1954
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
19
 Видими 
10 Ноември 2008 02:45
българите са наи продуктивни когато работят ангария на чорбаджиите си под турско или руско робство дадеш ли им пари им гледаи сеира как опропастяват този дето им е помогнал
10 Ноември 2008 06:09
То като че ли не само в Ман Ю. Бербатов не може да направи силен мач с/у силен противник, в националния тим нещата стоят по подобен начин. Иска ми се Митко да оправдае парите дадени от Фергюсън за него, иска ми се да се превърне в лидер, но като че ли точно това качество му липсва. Бремето от тези 30 и кусур мил. и големите очаквания не може да не си окажат влиянието. Давай Митко, ние сме с тебе!!
10 Ноември 2008 08:53
вината не е на Бербатов, а на Фергюсън. Трябва да го държи на скамейката от време на време за да има Бербатов стръв да играе, така както е Тевес.
Гледах второто полувреме на мача с Арсенал-Бербатов наистина беше много зле, но всъщност феновете на Юнайтед се дразнят най-много не от това, че не вкарал гол а от факта, че Бербатов не бяга, когато топката не е в него. Това много ги дразни, тъй като те са свикнали техните футболисти да се раздават на максимум и ако не си подобри физическата сила и не започне да тича повече, не го очаква добро бъдеще...
10 Ноември 2008 09:14
тук може да видите двата гола на Арсенал
Натиснете тук

първия гол е резултат от грешка на Бербатов. Изчиства с глава топка, която не застрашава по никакъв начин вратата на Юнайтед и я подава в краката на нападателя на Арсенал...лоша ориентация на Бербатов в обстановката...дано да си вземе поука и играе по-добре следващите мачове...
10 Ноември 2008 09:20
Вярно че Бербо има вина за гола, но пък Невил, дето е защитник, не отигра по добре положението, та си набута автогол.Не само Бербатов дето игра слабо за Юнайтед.Този път май целия отбор небеше на ниво.
10 Ноември 2008 09:32
Малеей, как ме е яд, че не можах да гледам мача!!!
Мамка му и ремонти! Ама мойте хора гледам са ударили Манчо, че и головете много уба'и... Бравос!!! Само така! Ся остава да бийм и "Челси" и "Ливерпул" и...
А Барби не попадна там, където трябва, т'ва май е видно. Наистина в Манчестър феновете са свикнали без значение бият или падат, играчите да навъртат поне по 12-13 км на мач! Барбетка не вярвам в някой мач да е направила повече от 5-6!?! Тъй че - колкото и добра да е, според мен едва ли ще я приемат!...
10 Ноември 2008 09:52
"Тъй че - колкото и добра да е, според мен едва ли ще я приемат!... "
КОЯ няма да приемат , бибар?...нещо не се разбира?!?
10 Ноември 2008 10:26
Биби, мани ги Манчестър, мача на този полусезон беше между твоите и моите и завърши 4:4
10 Ноември 2008 10:58
Сър Боби Робсън: До тук Бербатов разочарова на "Олд Трафорд"

Легендарният английски мениджър сър Боби Робсън заяви в интервю за "Мейл он Съндей", че българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов засега не оправдава хвърлените за него от "червените дяволи" 31 милиона паунда през лятото.

"Парите ще са дадени правилно тогава, когато Ман Юнайтед отново излезе на върха в класирането и спечели трета поредна титла. Срещу Арсенал вчера българинът бе изтеглен по-назад и не успя да получи много възможности за гол. Обзалагам се, че това е било идеално за домакините. Бербатов има проблем и той е, че за девет шампионатни мача има едва един гол за Юнайтед", сподели вижданията си Сър Боси.

"За мен българският национал не е това, което беше в Тотнъм, когато ни караше да трептим с действията си. Да, той показва отлична игра понякога, както когато направи онзи феноменален финт и подаде на Роналдо за гола срещу Уест Хем, но този, който носи деветката в Ман Юнайтед, трябва преди всичко да бележи попадения", каза още бившият наставник на Ипсуич, Англия, ПСВ Айндховен, Порто, Барселона и Нюкасъл.

10 Ноември 2008 11:12
На някои ако не им го напишеш буквално - не могат да го разберат!
Бербатов - Барбетка (ж.р. ед.ч.)!!
Оттук и всичко по-нататък в ж.р. Я сега пак да опитаме:
Барбетка не вярвам в някой мач да е направила повече от 5-6!?! Тъй че - колкото и добра да е, според мен едва ли ще я приемат!...

Анадъмму сега?... Или да хващам инструментите и да почвам с чертежите?...
Ъъъъ... Ся нИ мЪ питай що съм използвал женски род за наш'та кукла!... Нищо лично, и мен ме кефи като вкарва по 2-3 гола, ама... мноого ми е смешен като подхване с маниерите на примадона!!!
10 Ноември 2008 11:19
Айййй... Pappy, сега видях поста ти! Верно, да, така е! Ама големи щастливци излезнахте него ден, ей! При 4-2 направо си ви беше сгазил валяк, ама маймуната Адебайор и Ван Перси с лека ръка изтърваха 4-5 гола! После вече имахте и шанса да сгрешим като ни понатиснахте, а и Алмуния беше направо "върха"!... Ама топка, всичко става! Голям мач беше!
10 Ноември 2008 12:30
от изказванията на колегите оставам с впечетление че или не са гледали мача
Арсенал МанУ или не следът мачовете на Иунайтед в лигата.сресхту Арсенал не само Бербо бесхе далеч от това което може но Рууни, Роналдо, Фердинанд и не на полседно място Невил бяха просто трагични.2-3 100% пропуска в началото на Рууни от 10 метра!!! после Роналдо(който освен театрални падания не показа нисто) да не говорим за издънките на Фердинанд , Невил и Ван дер Саар. целият отбор бяха поголяма част от времето не на ниво ..иначе превъзхождаха Арсенал особенно 1-то ½ -време.А Бербо играе това което му е поставено от сър Алекс Ф., но верно трябва някаква тактическа промяна поне стхо се касае за ролята на Бербо в атака..но като липсва халф като Схулсхар , Гигс и Пол Scholes...
10 Ноември 2008 13:03
бибар,
няма нужда от чертежи... просто ми беше кеф да прочета оправданията относно неприязънта ти към бербатов!
живи и здрав!
10 Ноември 2008 13:15
а на бербатов му пожелавам успех, защото е един от малкото български спортитсти, за които напоследък чуваме хубави неща!
10 Ноември 2008 13:37
Еееее... Айде ся - неприязън!.. Няма такова нещо! Но да кажем, че е далеч от това да ми стане мил колкото Стоичков да кажем (нарочно играч на ЦеСиКаА съм избрал...)! Единият просто "гореше" в играта, другият "гори" в мачовете със средняци. Съвсем друга манджа са просто!
Реално за Бербатов мнението ми е следното:
Когато е сериозен - стилът му не ме кефи особено заради малкото му движение, но има невероятни отигравания! Със сигурност не е за отбор от калибъра на Тотнъм!
Недостатък му е прекалената икономичност в тичането, което според мен феновете на Манчестер Юн няма как да заобичат. Може би в отбор като Арсенал или Реал вероятността да играе играта си би била по-висока. Просто там винаги има един консуматор, дето не е от най-подвижните и задачата му е да вкарва (Анри, Адебайор, Нистелрой...) В Юнайтед отпусналост не се толерира. Там са като осички 90 минути!
И още нещо: колкото и да му се кефим за това, което показва в Англия, Бербатов така и не е изиграл един голям мач с национала! Понякога мрънка и се сърди откровено по женски, затова и често с право го наричат Барби...
Тъй че - нищо лично, но е далеч от това да ми е идол!

Редактирано от - bibar на 10/11/2008 г/ 13:44:36

10 Ноември 2008 16:03
Да се вини Бербатов за гола е смешно. Той отигра добре топката, но пласирането на Юнайтед в този мач беше трагично и разбира се Насри се добра до нея и не се насра.
А иначе игра доста зле, много инертен, никакво тичане, пасовете и те лоши, абе трагедия, май е време за пейката.
10 Ноември 2008 18:53
Legioner футбол не е тицане ...Бербо не е кениец или мароканец..той е вълсебник ако е в половината на противника и в него е топката..това знаци це трябва да има подкрепа от колегите му на терена в момента...до този момент те или не му обръстат внимание или не го виждат къде е ..но това е МанУ .....догодина е № 1 ...
сър Алекс никога не греси ..за разлика от Мъри , КОкала, Перуката , Пената и т.н.олигофрени...cheers..и успех Бербо.

Редактирано от - WC_designer на 10/11/2008 г/ 18:54:08

10 Ноември 2008 19:37
То и другите не бяха стока ама само с пасове, които в този мач не бяха на ниво не става. Не е вкарал гол с глава от миналата година. Седи и чака Роналдо или Руни да вкарат, а те портят положение след положение. Аиде дано другата събота да отбележи поне на Сток.
10 Ноември 2008 20:22
абе момчета.... и кравички (за тоя дет щеше да чертае) как ги гледате мачовете?
Dragoi много добре е цитирал думите на Сър Боби Робсън, че Бербатов е изтеглен назад и му е трудно да играе там. Вижте няколкото положения, които имаше и той подаваше. И това се повтаря няколко мача, стига до наказателното и подава... изглежда треньора така му е казал, знае ли човек. Първото полувреме Юнайтед бяха добре, но един гол и в началото на второто още един, случват се такива неща, това е футбола.
А за феновете дет са свикнали да гледат футболистите да тичат дори отбора да пада... това не е само тичане, не е лека атлетика, то и топчо много тичаше край подуене ама....
За нациналния няма какво да се каже, очакват сам да вкара няколко гола като си поведе топката от центъра, не става, трябват си и други футболисти, които за жалост липсват в момента
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД