:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 335
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Защитник на "Ботев"отстранен от отбора

Защитникът на "Ботев" Величко Величков бе отстранен от отбора с решение на клубното ръководство. Официалното обяснение е "заради нарушения на спортния морал и непрофесионално отношение към задълженията му на състезател, довели до бойкот от негова страна на колективните усилия на отбора".

Наказаният защитник ще бъде временно извън състава до второ нареждане. Величков си навлече гнева на ръководството, след като при гостуването срещу "Миньор" (Пк) в събота направи безсмислена дузпа. Домакините я реализираха и победиха пловдивчани с 1:0. "По-безумна дузпа не съм виждал", коментира треньорът Костадин Ангелов.

Самият Величков заяви, че не желае да обсъжда наказанието, преди да говори с клубните шефове. Срещата между играчите и ръководството е днес.
2
987
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
10 Ноември 2008 07:49
Величко да се взима в ръце. Всеки може да сгреши , но той специално , след дебютния си супермач с ЦСКА / 1-0 , преди два сезона.../ не е повторил нито един път тази игра. Вместо развитие , върви постоянно надолу. За да няма чистка за Величко , трябва да се извини на съотборниците си за тъпащината в Кюстендил , и да затренира два пъти повече от преди. Да играеш за БОТЕВ ПЛОВДИВ не е просто да ходиш на работа , това е ЧЕСТ И ПРЕСТИЖ и всеки играч трябва добре да го осъзнава. Иначе - вън.
10 Ноември 2008 12:32
Ако Ботев не беше в толкова тежко състояние поне 6 човека никога нямаше да отблечат екипа, величков е от тях. Никакво връщане, да ходи да пасе патки или да играе в марица или по селата където го вземат .
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД