:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 297
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Локо" (Сф) отказа да отложи мача с ЦСКА

Димитър Пенев отново нападна съдиите след 1:1 срещу "Черно море"
Димитър Пенев
Ръководството на "Локомотив" (Сф) отказа да бъде отложен шампионатният мач с ЦСКА, насрочен за 15 ноември. "Армейците" поискаха двубоят да бъде преместен, тъй като през предстоящата седмица имали още 2 срещи - една на дубъла с "Черно море" във Варна и за Купата на България в сряда срещу "Локо" (Пд). Столичните "железничари" обаче категорично не са съгласни на този вариант, въпреки че вече се съгласиха да отложат мача си с "Левски" за Купата, който трябваше да се играе на 12 ноември.

"На този етап няма никаква причина да отложим мача с ЦСКА - заяви изп. директор на "Локо" (Сф) Иво Тонев. - Ако на "червените" двубоите им тежат, да си отложат този с "Локомотив" (Пд) за Купата. Сигурен съм, че от ПФЛ и БФС няма да имат нищо против. Нашият мач с ЦСКА няма да бъде отлаган и ще се играе по програма".

Все пак от ЦСКА са готови да играят срещу столичния "Локо" по програма. Това каза треньорът Димитър Пенев, след като тимът в събота загуби първи точки на собствен терен, завършвайки 1:1 с "Черно море". "Ако колегите не са съгласни, ще играем", каза Стратега.

Той отново нападна съдиите, както стори след равенството с "Левски" миналия кръг. "Имахме повече положения от гостите, но не можахме да ги реализираме - заяви Пенев. - "Черно море" имаше предимство в единоборствата с лакти, с гърди, но съдията не обърна внимание на това. През по-голямата част от мача реферът накъсваше играта и "Черно море" се възползва".

Треньорът на ЦСКА допълни, че е изненадан от равенството на "Литекс" с "Беласица" и призна, че не е изключено скоро "Левски" да настигне тима му в класирането.
6
1349
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
10 Ноември 2008 08:57
**Столичните "железничари" обаче категорично не са съгласни на този вариант, въпреки че вече се съгласиха да отложат мача си с "Левски" за Купата, който трябваше да се играе на 12 ноември.**
Ето една журналистическа лъжа, или безхаберие относно информацията...
Истината е, че от "Локомотив"искат преместване на мача и от "Левски" се съгласяват с това искане.
10 Ноември 2008 09:14
Пена, не се занимавай със съдиите ами с отбора.В събота играха слабо и заслужено загубиха 2 точки.ЦСКА изгуби ритъма който имаше от лятото и особено след мача за суперкупата с Литекс.Мача с Локото няма да е лесен, но може да се вземе иначе работата става зле
10 Ноември 2008 09:32
.
10 Ноември 2008 09:35
ами така сме, бързо набираме и още по-бързо губим
10 Ноември 2008 11:14
Пенев да мисли как да оправи играта на отбора и да не търси проблемите там, където не са. Не са ни виновни нито "Левски", нито съдии или "Локомотив" и така нататък, че не можем да играем. Първото ни място се дължи засега на магия. Ако не се промени из основи играта на отбора към по-ефективна и смислена, т.е. по-резултатна, най-малкото следствие ще бъде, че "Левски" ще ни задмине. А и защо да се заблуждаваме - към момента сините са по-класният отбор по сравнение с нас.
10 Ноември 2008 13:17
абе нека отказват каквото си искат!...на мача ще го отнесат двойно!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД