:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 565
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лепра де Лукс" ще подгряват концерта на "Стерео Ем Сиз"

СНИМКИ: ИНТЕРНЕТ
"Лепра де Лукс"
Българската клубна група "Лепра де Лукс" ще подгрее публиката преди концерта на британската сензация "Стерео Ем Сиз", който ще се състои утре. Вокалистът Насо Русков, басистът Боби Струкански, китаристът Ники Берберов и барабанистът Косьо Кацарски са добре познати не само на родните меломани. Групата е участвала на едни от най-добрите фестивали у нас и в Европа. Сетът ще продължи тридесет минути, а след тях - в 21 часа, на сцената ще излязат и британците. Веднага след концерта организаторите София мюзик ентърпрайсис правят специално афтър парти с харизматичния Роб Би в клуб "Ескейп". Атрактивният фронтмен този път ще се изяви като диджей. Билетите за шоуто в "Ескейп" са по 10 лв. до полунощ и по 15 лв. след това.

"Стерео Ем Сиз" пристигат за трети път в България, и то в оригиналния си състав. Освен фронтмена Роб Бърч и "мозъка" на проекта Ник Халъм ще имаме щастието да видим барабаниста Оуен Иф и беквокалистките Рейчъл Бърч и Кет Кофи. Техният концерт в столичната зала "Фестивална" е част от европейското турне на бандата, което минава през Русия, Гърция, Австрия, Германия, Швейцария и други. Съпровожда ги технически екип от четиринадесет души. Носителите на наградата "Брит" и за албум, и за група обещават този път купонът да бъде още по-ударен и завладяващ. Всъщност през 2002 г. бандата беше голямата сензация на летния музикален фестивал "Арена Музика" у нас, а три години по-късно тя направи незабравим купон в София. Групата е обещала и сега да представи на живо всичките ни любими химни от 1992-ра насам, както и най-новия си хит - Black Gold. Парчето има и уникален ремикс от диджей Fedde Le Grand.

За престоя си в столицата ни британците са пожелали ястия от мексиканската и японската кухня, ирландско уиски, австралийско червено вино и много свежи плодове.
1102
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД