:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 261
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

БСП посочи ГЕРБ за враг предизборно

Сергей Станишев формулира главната цел пред социалистите да спрат мутризацията на обществото
СНИМКА: БГНЕС
Премиерът Сергей Станишев и министърът на вътрешните работи Михаил Миков откриха новата сграда на Трето РПУ в Пловдив. Станишев обяви, че няма нищо против разсекретяването на предсмъртното писмо на Ахмед Емин. Миков допълни, че за да стане обществено достояние написаното от началника на кабинета на Доган, трябва разрешение на близките.
БСП посочи недвусмислено ГЕРБ за свой основен враг месеци преди парламентарните избори. 400 делегати на национална среща на млади социалисти използваха случая за критики и нападки срещу партията и лично срещу Бойко Борисов.

"Предпочитам да правим политика с Доган, отколкото с Пашата", обяви членът на ИБ на БСП Кирил Добрев, имайки предвид Румен Николов, бивш съдружник на Борисов.

В официалното си обръщение към делегатите на форума Добрев обяви още, че БСП не е "спонсорирана еднодневка с уреден мач в отдавна купено и продадено първенство", визирайки ГЕРБ. Той предупреди младежите, че на социалистите им предстоят много тежки мачове, "защото в българската политика станаха твърде много лидерите и партиите, които имат едно оръжие - популизма". "Нас не ни интересуват вече ченгета, досиета, доносници, евтини скандали. Нас не ни интересува кой подслушва другарката Татяна Дончева и кой пречи на г-н Бойко Борисов да си върши работата. Ние просто имаме отговор на тези въпроси", обяви Кирил Добрев.

Тонът за атаката срещу ГЕРБ зададе предния ден лидерът на БСП Сергей Станишев. На конференция на социалистите от столичния район "Възраждане" той заяви: "Предстои тежка предизборна кампания. Трябва ясно да кажем "Не се страхуваме от ГЕРБ, не се страхуваме от Бойко Борисов! ". Няма да допуснем страната да бъде управлявана от партия, която ще мутризира целия обществен живот". Реакцията на Бойко Борисов не закъсня. "Аз пък бих му отвърнал в същия стил, че аз бих направил всичко възможно хора с хомосексуални нагласи да бъдат извън управлението на страната, защото това се отразява върху психиката на народа, върху взимането на важни решения", каза той пред БНР.

В дебата срещу кметската партия вчера се включи и бившият вътрешен министър Румен Петков. Той обяви от Плевен, че програмата на ГЕРБ предвижда да се възстанови политизирането на МО, МВнР и МВР, което ще върне страната години назад. Петков прогнозира, че в предстоящите месеци ГЕРБ ще се срине много тежко. "ГЕРБ градят корупционни схеми и практики и това според мен ще ги срине до предстоящите през следващата година избори", уточни членът на Изпълнителното бюро.

"За БСП е много важно да има враг. А тя вече има враг срещу себе си в лицето на партия ГЕРБ, и то - достатъчно силен враг. Какво означава това? Означава, че някой се опитва да бърка в етническата рана", каза Кирил Добрев в интервю пред агенция "Фокус".

"Вчера някой се опита да обясни, че ще махне хомосексуалистите от управлението в страната. И двете теми са болезнени за Европа. Аз също може да не симпатизирам много на хомосексуалистите, но в политиката човек трябва да си мери приказките", допълни той и обвини ГЕРБ, че въпреки че е член на ЕНП, не изповядва европейските ценности за търпимост към различните.

На националната среща в Пловдив младите социалисти бяха разделени на групи, в които трябваше да дискутират по 3 основни теми: "Как да учим, за да работим", "Как да работим, за да успеем" и "Как интелектът да победи мускулите в политиката". Последната тема предизвика най-бурен интерес. Трендафил Величков от Пазарджик се появи с фланелка, на която беше отпечатано заглавие от интервю на Бойко Борисов : "Ще стана президент, ако ми пречат" и надзаглавие "Ако ме домързи, ще стана премиер". Софийската организация на БСП се беше подготвила със специален плакат под наслов "Интелект срещу мускули". На нея отново бе изобразен Бойко Борисов по спортен екип, стъпил върху купища боклуци и вдигнал щанга с по 5 книги от всяка страна. "Беше ни трудно да измислим 10 заглавия, които да е прочел Борисов. Сетихме се само за "Винету" и "Синовете на Великата мечка", обясни зам.-шефът на столичната организация Жельо Бойчев. И призова присъстващите да му помогнат. "Кръстникът", провикна се млад социалист.

-----------------------КОНТРА

"ГЕРБ е отворена за всички малцинства в страната, в нея членуват български граждани от различни етноси и вероизповедания на територията на България", се казва в позиция на партията. "Българското общество се нуждае от яснота по всички причини и последици на проведения от комунистическата власт възродителен процес. Премълчаването на истината и отказът от изясняването на всички обстоятелства, свързани с него, носи повече вреди на междуетническите отношения, отколкото ползи", се посочва в документа. ГЕРБ потвърждава, че няма да участва в следващо управление заедно с ДПС.
95
6373
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
95
 Видими 
10 Ноември 2008 02:42
Няма да допуснем страната да бъде управлявана от партия, която ще мутризира целия обществен живот

Май трябва да се лаская, че Станишев ме цитира и взема моята отдавнашна теза и кауза и за своя, но нещо не мога да се възрадвам на този неочакван съюзник, поради това че вариациите на същите думи произнесени от Кирил Добрев и Румен Петков, звучат не само фалшиво, но и нагло, предвид фактите записани в биографиите им - обслужване пране на пари на сръбската мафия от нашенски мутри (Кирил Добрев) и Акрам, Мотористи, Галеви и пр.(Румен Петков).

Редактирано от - Brightman на 10/11/2008 г/ 02:58:17

10 Ноември 2008 04:37
Като се спомена Румен Петков...
Петков: Усама плаща за книга срещу мен
Корупционните схеми ще сринат ГЕРБ, БСП ще спечели изборите, твърди бившият МВР шеф
Терорист №1 в света имал пъклен план за Румен Петков. В него бил замесен и немският журналист Юрген Рот, който издаде книга "Новите български демони", стана ясно вчера.
"На мен някой ми каза, че тази книга я е финансирал Бин Ладен. И аз питам, защо този перач на пари бива издаден в България. Ще го съдя, за да кажем на българските граждани, че лъжата няма място сред нас", коментира в Плевен Румен Петков. Бившият МВР шеф се закани да съди чужденеца до откат. "Не заради друго, а защото лъжецът, клеветникът, мошеникът, безгръбначният трябва да бъде удрян през устата. И през пръстите и през всички части на тялото", нареждаше Петков. "Новите български демони" предстои да бъде представена у нас. По думите на бившия вътрешен министър съдържанието в книгата е "някой ми каза, другият ми рече".

Натиснете тук
10 Ноември 2008 05:01
По данни на ГРУ на Кайлъшката земекопна рота Усамата планира да отвлече селскостопански самолет за наторяване " Кукурузник" , да го наблъска догоре с урея и да го забоде в центъро на Плевен баш у фонтаня.
С това той ще покаже кой е Властелинът на Водните Потоци и завинаги ще детронира носителя на древната титла Ла Фонтен.
10 Ноември 2008 05:36
А бе, всичко това е така, но е твърде, много, толкова тъжно, защото, ако "ГЕРБ е враг", това казва много не за БСП, а за самата българска нация.. Приемам поправки
10 Ноември 2008 06:09
Употребата на думичка като "враг" между партии е меко казано грозно. То е просто недопустимо. Това са боричкания на малки кученца за забавление на масите. На БСП картинките сме свикнали - наивни, простеещи и никому ненужни. Лошото е, че номерата им минават пред ББ и той им се лови на въдицата.
Жалка картинка е политическата сцена на БГ, резултат от успешното омаскаряване на всички и всичко от БСП и всичките й подвластни. У нас няма социал-демократи, комунистите са в неизвестност, лявото политическо пространсво е омазано от дебелия задник на БСП и макар отдавна да се е нахлузила на друг чеп, никой не иска да застане всред опиканите й нишани. За дясното не може дори да се отвори дума. Останалите са се натикали в либерално-центриските шушони и подсмърчат доволно зеленясали си сополи.
Е при тая картинка как да идеш до избирателната урна?

10 Ноември 2008 06:19
Brightman разказ цялата история на Прехода абсолютно точно с десетина реда.
Само накрая го даде малко по-оптимистично като в американски филм. През цялото време лошите бият и печелят , ама накрая доброто побеждава. Не ми се верва при нас в реалнио живот да стане така.
Има 2 най-общи варианта :
1. На ЕС му писва и намира начин да приложи някаква форма на неофициален протекторат. Под неговия външен натиск нещата бавно придобиват човешки вид.
2. На никой не му дреме какво става в България и страната полека-лека се индоафриканизира. Държавността напълно се разпада. Всеки за себеси или беж в ЕС и къде му видят очите. Край на Третата българска държава .Отива при първите две по същите причини.
10 Ноември 2008 06:41
И никой нищо за днешната дата-10.09.
10 Ноември 2008 06:43
Сергей май яко започна да се губи-как така те няма да допуснат!? Народът на избори, а не те-допускат.Друг е въпросът, че изборите вече са пазар, който купи най-много от ония с добрия слънчев загар, той ще спечели!
10 Ноември 2008 06:51
Мутризация? Това отдавна е факт и то не без участието на БСП. Защото толерирането на мутрите е неоспоримо - от национално до квартално ниво.
10 Ноември 2008 06:54
Предизборни врагове, следизборни колаиционни партньори! Видиахме колко струва морала на БСП и НДСВ, а ГЕРБ си е една мутренска ДС формация. Аман.
10 Ноември 2008 06:54
Brightman, в случая изобщо не ми е до сполучливо надянатата от Фотон "на чепа" БСП, освен да - чепа вече й е издънил сливиците.
За мен това, въпросното формирование с така известния ни негов предводител да се докара до статут на "враг" означава, че то вече заема голямо обществено "петно" и следователно изборен потенциал. Предполагам далеч от 3-4-5те процента, каквито подобни маргинали вземат другаде. Е какво хубаво ще рече това за нацията.
10 Ноември 2008 07:40
Всичко , което беше казано по-горе във форума, с малки изключения е верно.Само че...аз имама една елементарна логика, комунистите вън от властта, депесарите тоже, аз ще гласувам срещу тях, повечето хора в БГ гласуват не за нещо, а срещу нещо!И ще гласувам за този, който има най-голям шанс да им тегли един здрав шут.Ако ще да е от Луната.
И Картаген трябва да бъде разрушен!Точка.
10 Ноември 2008 08:07
АТАКА е единствената българска партия която иска и би довела до промяна. За ужас на крадлижите и лъжливи червена, синя, турско синя и жълти партии. Герб са продукт от прехода и те си имат техен електорат.Герб не могат да спечелят изборите, но могат да влезат в парламента за разлика от сините и жълти айдуци.
10 Ноември 2008 08:11
Това е пряка заплаха че БСП/ДС разполагат с компромати. Вероятно е така. Бойко си повярва и се изплъзва от контрол. Той наистина има намерение да ги свали от власт, има и потенциала да го направи. Всички от нас които наистина искат БСП/ДПС да бъдат в опозиция трябва да го подкрепят ( не задължително с гласуване ). Най-много до 10 дни ще изкарат някакъв скандален компромат. До изборите има много време, надявам се "социалистите" да изгорят по барикадите до тогава.
10 Ноември 2008 08:13
Буля Иванчооца се качила на крушата и проклина стрина Пена, дето пък й отвръща със словесни шрапнели, стъпила на магарешката каручка зад дувара.

Изобщо казано много мускулести интелектуални попръжни префърчат у наш'та маала.

Сега като дойде Настрадин Ходжа и Итрите петровци да размятат по някоя и друга лъжа ще гледаме сеир без пари, ще люпим семки и ще ставаме европейци.

Ъх, чи кеф!
10 Ноември 2008 08:20
И БСП и ГЕРБ са комунистически! И се плюят взаимно, като селски клюкарки. Но, като че ли младите комунисти са по-цивилизовани. Или поне не изглеждат така зловещо, като Борисов и Цветанов. И все пак над всички се извисява Негово Величество. Аз ще гласувам за него!
10 Ноември 2008 08:26
VOCI
Brightman разказ цялата история на Прехода абсолютно точно с десетина реда.


Разказа нищо, куп глупости под формата на конспиративни теории, неподплатени с АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ФАКТИ, приказки като на женския пазар. Изобщо от специалисти по "истина от последна инстанция" у нас под път и над път.
Ред е на ББ да се даде шанс, само той още не се е пробвал. Останалите ги видяхме вече. В никаква комбинация не са приемливи. Пиздеров не включвам в сметката като несериозен; ако ББ намери за какво да го ползва - може...
10 Ноември 2008 08:26
Домашен белот! - С този си ход БСП вкарва всички оФце в кошарата БСП-ГЕРБ!
10 Ноември 2008 08:27
Толкова много книги ли е прочел Пожарникаря???
10 Ноември 2008 08:46
БСП, ГЕРБ, СДС, ВМРО, разни"народни"и не знам какви-ЕДНИ И СЪЩИ.Последната ми вяра за кардинални промени е АТАКА, въпреки, че и там има още "Черневци".
И още нещо-в САЩ -президент афроамериканец-в България може и циганин, пардон "ром".
10 Ноември 2008 08:54
Софийската организация на БСП се беше подготвила със специален плакат под наслов "Интелект срещу мускули".

Не че бат Бойко е интелектуалец, ама и тези много се надценяват!
10 Ноември 2008 09:00
Woogie


НДСВ благодарение на Царя си остава единствената цивилизована партия у нас.
Не очаквам да са ангели, и при тях има фалове и тежки компромиси, ама поне не са провинциални примитиви, че ми се повръща от тези махленски клюкарки.
То не бе дивотия, не бе чудо.

Няма простак в БГ политика, който да не се изреди да оплюва Царя по повод и без повод и да се прави на по-велик от Господа.
Този човек, не им падна до калташкото ниво, а те си останха все същите прасета.
Докато има изискани хорав БГ политика - имаме шанс!

И в това ми е надеждата.
Жалкото е, че такъв тип цивиизовано поведение у нас много десетилетия ще е в малцинство и ще не ще, ше трябва да си има взмане-даване с калпазаните.

Съдба народна.

Моята подкрепа отива за възпитаните, умерените и хората с перспективно мислене.
10 Ноември 2008 09:00
Според мен всички спорове тук в България са излишни! Б.Борисов е избран от ЕНП в ЕС и ще бъде управител на България щем, не щем - по две причини:
Едната е, че може бързо и веднага да осиогури за ЕНП много послушни и безропотни гласове в ЕП, необходими за стратегията на големите в ЕС.
Втората е, че на ГЕРБ е предложена от съветници на ЕНП срешу осигуряване успеха на изборите, такава икономическа програма за управлението на страната, която ще ни върне още по-назад в развитието и със сигурност ще закотви България на дъното на жизнените стандарти в Европа, дори много по далеч от предпоследната страна, която и да е тя, само и само да се увеличат печалбите на чуждите банки и фирми оперираши у нас!
Силно сме заблудени българите, спомняйки си за СИВ, че другите държави в съюзите НАТО или ЕС, трябва са ни помагат! Напротив! Сега по света шества правене на печалби чрез измама! В т.ч. и в междудържавните отношения! Съзиданието е забравено и вече 20 години пъхнато под миндера.
Не напразно, чуждите медии у нас ни натрисат, а ние уж си избираме, некомпетентни чуждопоклонници за държавното и обществено управление!
Реултата е мащабно ограбване на огромната част от българският народ и източване на ресурса на държавата зад граница!
10 Ноември 2008 09:08
Важно е да се оплюва всеки и всичко, а през това време БСП и ДПС си плетат кошницата и един ден за пореден път ще осъмнем в "клетка за сестрички", от която измъкване няма.
10 Ноември 2008 09:10
Пак ли сте на всеки километър, Серьожа?


Сергей, Сергей... оказва се, че в Цирк "България" освен "клоуни" имало и много "илюзионисти" ... . Бат Бойко е ясен, ама ти... Вече се затруднявам да отпределя ти към коя "категория" спадаш.


За толкоз гОдин барем ти да беше прихванал нещо от пък то сал едни "войни", "скандали", "стражари и апаши", "врагове"... Вероятно отзвук от славния период на въоръжена борба на Партията? Цялото това театро дето ни го разигравате с другаря "формален кмет", напоследък взе да става много блудкаво.






П.П. "Куче, което много лае - не хапе" - стара съветска поговорка.


Woogie
Tim

Редактирано от - DILBER TANAS на 10/11/2008 г/ 09:16:38

10 Ноември 2008 09:20
.... ха да ви е честит 10-то ноемврийския вътрешнокаманистически преврат, дрогаре и дрогарке
20 години каманистическа мутризация /преход/ и гигантски държавни обири /промени/
.... почерпете се за празника и оплюйте Атака, понеже е ЕДИНСТВЕНАТА, която не е участник или съучастник в тези "дИмократични процеси"
10 Ноември 2008 09:25
За ТВ партия СКАТака даже нема да си хабим клавиатурата Коце... Рот фронт!
10 Ноември 2008 09:29
Момчета, жална ни майка, ако мутрата ББ се докопа до властта.Ето защо, колкото и да ви е несимпатичен Станишев-подкрепете го.По добре на власт-млад социалист, отколкото -млад комунист.Нали не сте забравили, че ББ е приет за член на БКП на 18 години.Как мислите за какви заслуги.Аз се досещам, а вие!!!
10 Ноември 2008 09:34
Имам предложение за по-разтърсващи лозунги :
"От два урода - по-малкия "
"Един урод по-малко във всяка община"
"Всеки урод с програма, а по-глемите и с две "
"Нещастник урод храни !"
"Всяка малдежка организация поне с два урода, а етническите и с повече"
"Най-уродска общинска надпревара"
"Изберете за съдя поредния урод"
"Всеки прокурор да е поне урод и половина , най-добре два"
"Във всяко министество министър урод и още два, не по-малко, за заместнци"
"Всички уроди са невини"
"Урод закон го не хваща , а и да го хване ... има друг урод да го отърве"
"Всички уроди - бащи на демократичния преход"
"Царят не е урод , но не му пречи "
"Тройната коалиция - уроди на куб"
"Доган може да е урод - илюзионист"
" Първанов е ловец и се маскира винаги на почтен урод"
" Станишев си е избрал да управялва с уроди и няма начин и той да не е "
"Иконимиката в ръцете на мащабни уроди"
"Всеки брат на урод - още по-голям урод"
"България на пръвто място по уроди във властта"
"Син Сити - вход за от урод нагоре"
"Пазете се от уроди "
10 Ноември 2008 09:41
Имам два въпроса към АТАК-истите.
1. Какво мислите са избирането на Слави Бинев като евродепутат и кандидат-кмет на столицата?
2. Сидеров успя да вкара в парламента двадесетина души на миналите избори. Две години по-късно половината се отцепиха. Как мислите, ако успее да се докопа до 100 места в парламента, дали няма пак по същия начин да бъде изоставен и колко дълго ще се задържи това негово правителство на власт? Или вече е успял да намери доверени хора?
10 Ноември 2008 09:44
БСП си избрала враг. Нищо интересно, те без враг не могат да същестуват - толгова години все като врагове ни третира. В нормалните Държвави париите си имат опоненти с които да се дискутират проблемите на Държавата, хората и прочие; а у нас управляващата (с чужд мандат) политическа сила си избира врагове - а с враговете не се дискутира, враговете се избиват. Менталитет - какво да ги правиш.
10 Ноември 2008 09:45
"Момчета, жална ни майка, ако мутрата ББ се докопа до властта."

Мутрите са във властта и днес. Една повече или по-малко няма да е от значение. Но поне има някаква алтернатива на безсмислените лозунги и записани компромати извадени в нужния момент. Топ ченгетата от ДС все още са в БСП. НЕ забравяйте за Бригадир Аспарухов - кандидат кмет на София от БСП.
10 Ноември 2008 09:47
Брайтман ,
Тезата ти е вярна , но й липсва "критична дистанция"... Отсъствието на такава размива позицията , на която си длъжен ... Имам сещането , че така стигаш и до предозиране на интуитивното в своя анализ ... Кротко те сещам , че за да стигне адекватната си полезна способност , за радикална промяна на досегашната му системност , на родното ни общежитие закономерно му се налага и по пътеката на"ГЕРБ" да се смъкне надолу , към нивото на еднозначна необратимост в кризата на политическо общуване в него ... Поради това , Длъжност ни е да наблюдаваме , не просто партиите , а Обществото с тях в него ... Иначе , с "партизиране" на анализа си , ние и практически ще загърбваме темелната категория в познанието ни за демократичния процес на общуване ... Собственополитическото е само една част от този процес ...

10 Ноември 2008 09:48
Може и още в добавка :
"Уроди коват закони ... на поразия"
"Всеки урод гласува поне за още един"
"Каквото повикало - урод се обадило"
"Урод даешь ! "
"С уродом в бой ! "
" Вся страна уродов ! "
" Урод до урод , мила моя мйно ле ... "
10 Ноември 2008 09:55
ало, каманягите и мильоцинерите - въпроси ще задавате на Атака, когато управлява БГ
.. избирайте си "по-добре млад социалист"... и когото си щете
очевидно никога няма да се сетите, що БГ е ЕДИНСТВЕНАТА скапана и най-регресираща държава в ЕС... тотално мутризирана, ченгесарска и бизнес-бандитска
... гледайте си скапаняците и управленските некадърници от БСП, СДС-ариата, жълтите айдуци от НДСВ, ченгенцата-мутри-терористи от ДПС и отпадъчните продукти на прехода и преди прехода, намерили място в ГЕРБ - И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С АТАКА
Атака не е партия за коментари от вашите устенца...
Никой не ви кара да гласувате за Атака, така че стига сте врещели и съскали по неин адрес
В Атака не се интересуваме от плужаци и скапани скимтящи роби
Пълзете си спокойно... все един ден ще се доберете до вашата си дупка
егати отврата

10 Ноември 2008 09:56
alin, изоставят го "черневците", а и Бинев е от тях.Може ли "архонта"без парламентарен опит да бъде"евродепутат.Разбирам съмненията ти, но кажи моля те-кой да подкрепим?
10 Ноември 2008 09:57
Мутрите ги измислиха комунистите и ченгетата, сега като им заклати столчето Бойко - бил мутра, бил мускулест и пълна противоположност на на премиера Педал.
Ами ако избора е мутра с наченики на интелект или педал мазен - аз бих избрал мутрата.

Първата задача е БСП да не е на власт.....нека на следващите избори хората да гласуват...да излезнат колкото се може повече от тях и да гласуват за който им падне без БСП, ДПС и разни техни производни като "Напред". Със сигурност ще е крачка напред предвид сегашната ситуация. но няма да е последната нужна...
10 Ноември 2008 10:10
Това противопоставяне е изкуствено Това е капан, с който да концентрират интерес и съответно подкрепа - Хвани единият и удари другият! Не познавам интелигентен, мислещ човек дето (ще) гласува за ГЕРБ или БСП.
10 Ноември 2008 10:13
Бе тоя лозунг "Интелект срещу мускули", може да го измисли само некой пъпчив комсомолец, верно. Има няколко grave deficiencies в посланието на тоя лозунг:
1. Бойко Борисов, откакто спре тренировките и взе да се снима налево и надесно, 'ич даже не впечатлява с мускул. Да има, да има бицепс най-много 50 см. да има. Ши звинявате ама у сека фитнес-маза (да не говорим за фитнес-залите), има поне двама с по-голема баница. Тоест целия чутовен интелектуален потенциал на БСП (хехехе) е впрегнат да противодейства на един скромен мускул. Един вид, гърми се с топ по врабци.
2. Научно е доказано че интелекта може да противодейства на мускула, само при идеализирани условия: ред, закони и правила, каквито в България няма. У наше село мускуло има последната дума, която обикновено е: "Ти като си толкова умен, що се валяш на земята със счупен нос?".
3. Никой с интелект над нивото необходимо за осъзнаване на собствените си постъпки (тоест вменяем), нема да се закача тепърва за предизборната талига на БСП, освен ако ясно не е дефинирал за себе си че очаква да покраднюва, когато дойдат "нашите" на власт. С две думи, новите членове на столетницата ще бъдат предимно крадливи маргинали. На тия да им обясняваш че те били леви интелектуалци, пък гербаджиите - мускулести тъпаци, е меко казано нонсенс. по-скоро им обещай че територията на България ще бъде разделена на латифундии, към които ще бъдат нормативно прикрепени, без право на промяна на местожителството съответния брой пеони. И на новите членове на БСП-то ще бъдат раздадена по една от гореспоменатите латифундии и ще им бъдат требвани сламена шапка, високи ботуши с шпори, до под гъзо и камшик от хипопотамска кожа, както на Леонсио от "Робинята Изаура". И чалгията ше свири. Ете това е послание към целевата група на БСП-то, другото е бошлаф.
10 Ноември 2008 10:25
товарищМаузер
Дори това няма как да привлече нови членове на БСП, АКО имат поне мъъъъничко мозък, защото е като да си купиш фабрика на 08.09....
Искам да вметна малко и за "словесния двубой" по медиите, дето единия бил мутра, а другия с хомосексуални нагласи. Да, прави са колегите, че единия е мутра с наченки на интелект, но АКО другия е с подобни нагласи, това наистина не е добре . Нямам нищо против хомосексуалистите, това е като да си от друга вяра, ами като не ме закачат, да си я изповядват, както и на мен да дадат правото да изповядвам моята. Има толкова прекрасни творения на изкуството и музиката, създадени от тях.
НО когато става дума за скрити от обществото такива нагласи у политици, тогава вече съм против и то по една проста причина - могат да бъдат манипулирани от хора, които имат интерес, ясно е.
Вижте обаче кметовете на Париж и Берлин - ясно обявена нагласа, хората си ги избират, те си вършат работата и всички са доволни. т.е. няма лошо.
10 Ноември 2008 10:26
На националната среща в Пловдив младите социалисти бяха разделени на групи, в които трябваше да дискутират по 3 основни теми: "Как да учим, за да работим"

Що ви е учите тепърва бе момци?До сега какво сте чинили?А ако търсите работа-по строежите бол!А пък и лидерът ви май не се е преработил преди да стане премиер..
10 Ноември 2008 10:29
въпроси ще задавате на Атака, когато управлява БГ


Значи, не се предвижда задаване на въпроси?
Молчать, не рассуждать! Това веке го знаем, моме...
10 Ноември 2008 10:34
Не ме интересува ГЕРБ мутри ли са, или комунисти, рекетьори и обиржии на банки! Не ме интересува Бойко колко книги е прочел и цигани ограбил! ВАЖНОТО е, че ГЕРБ и той могат да бръкнат в задниците на тройната коалиция....Пък като имам предвид какъв неморалник, неграмотник и лъжец,"цар" Симо, ни управляваше, а сега какъв специалист по "жълтите копчета в униформата на съветската армия за самочувствието на войниците"ни управлява......Бат Бойко е направо находка!....БСП е в паника и е "гроги".Активира всички с партийни поръчения-нали ги четете-просто са стандартно скучни и за съвсем елементарни хора....
10 Ноември 2008 10:38
Ами дано да си прав. Щото иначе като се вземат предвид покупателния паритет на БСП по отношение на възчерното гласуващо Урук-Хай племе и гарантираното, макар и намаляващо по неумолимите Дарвинови закони бетонно електорално паство, току виж БСП отново вземе че се самоосъществи като управляваща партия. Тогава ше ставаме на робинята Изаура фсичките, или ще хванем едно от двете неща:
1. оная си работа под мишница - и по белия (тоест където другарите не са на власт) свят;
2. сопите и брадвите - и да видим верно ли смята Столетницата да я сдава само с кръв тая пуста власт или това са само позьорски стойки, породени от старческа немощ и нефела.
10 Ноември 2008 11:10
Мисля че това в Пловдив в било не партийно събрание а хомо събор....не им се събират в устата на хора с меки убеждения тези твърди слова някак си...
Обаче казват че педалите били крайно отмъстителни....Пази се Бойко, пази се.


10 Ноември 2008 11:29
singel

Момчета, жална ни майка, ако мутрата ББ се докопа до властта.Ето защо, колкото и да ви е несимпатичен Станишев-подкрепете го.По добре на власт-млад социалист, отколкото -млад комунист.Нали не сте забравили, че ББ е приет за член на БКП на 18 години.Как мислите за какви заслуги.Аз се досещам, а вие!!!


Тоя е сбъркал тоалетната и са му свили сенките и лип-глоса
10 Ноември 2008 11:31
БСП посочи ГЕРБ за враг предизборно

на това му се вика "Разделяй и владей!" или в по меката форма - "Радикализирай и владей!"
Мразя те врагольо,
врагольо саботьорино
врагольо диверсантино.
И твойта мръсна врагиня
и малките ти врагчета
10 Ноември 2008 11:38
Iezuit

Значи, не се предвижда задаване на въпроси?
Молчать, не рассуждать! Това веке го знаем, моме...


Тя, момата, де, не можа на едно балканско селце да се продаде та ега я изберат ми стана трета, щела България да управлява начело с онзи, (другия) шебек, Пиздер Ветропоказателофф
10 Ноември 2008 11:45
... Tъпо Говедо... каква перфектна симбиоза на същност и ник... Бравос!
**
Товарищ Маузер рече - "Да има, да има бицепс най-много 50 см. да има."
ахъм, ахъм, он и Манго тей вика за онйо дет са възкачил връз Айшето - дай-бе, дай-бе.. колку шай-бе
10 Ноември 2008 11:50
BroodWar
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД