:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 492
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Стенеща кокошка е най-тъпият подарък за Коледа

По традиция в навечерието на коледно-новогодишните празненства американският сайт Stupid.com изготви листа на най-глупавите новогодишни подаръци. Тази година класацията се състои от десет предмета, всеки от които е съпроводен от саркастичен коментар. Топ 10 оглавява "най-дразнещата играчка в света" - жълта гумена кокошка, която не пищи и не крещи, а издава неистов вопъл. Преди време пак такава кокошка се беше наредила в челните позиции.

Втората позиция е за малка табла, сложена в опаковка с доста безсмислен надпис, гласящ, че новогодишната украса е "предназначена за друг". Следва миниверсия на играта Guitar Hero, която се оказва твърде малка за използване. Четвъртата позиция е отново игра, но на голф в тоалетната, включваща пластмасово поле с твърде миниатюрни стикове и две топки.

Петият тъп подарък е дъвка с вкус на японска горчица уасаби, традиционно предлагаща се към националните блюда. В листата са попаднали още набор от игли и конци, предназначени за кърпене на мъжко бельо, нож за консерва с предизборен лозунг на Барак Обама, вратовръзка, на която е нарисувана поетапна инструкция за развързване, календар на 2009 г., илюстриращ фотографии на кучешки фекалии и будилник с кукла-стриптийзьорка.
1828
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД