:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 515
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Наградиха Хийт Леджър посмъртно

Снимка: Ройтерс
Хийт Леджър
Семейството на покойния Хийт Леджър сподели мъката си от загубата на младия актьор по време на емоционална церемония по награждаването му посмъртно с филмова награда на Австралия.

Леджър, който почина от свръхдоза предписани му лекарства през януари на 28 години, бе удостоен с наградата за най-добър международен актьор на Австралийския филмов институт за изключителното си изпълнение на ролята на Джокер във филма "Черният рицар".

Сестрата на актьора Кейт Леджър се опитваше да скрие сълзите си, докато получаваше наградата от името на тригодишната дъщеря на звездата Матилда Роуз. "Без съмнение това бе най-тежката година, да загубим такъв обичан член на семейството", каза тя.

Родителите на Хийт - Ким Леджър и Сали Леджър Бел, също споделиха гордостта си от постиженията на своя син. Роденият в Пърт актьор придоби световна слава с номинацията си за "Оскар" за ролята на гея-каубой във филма "Планината Броукбек".

Хийт Леджър предпочиташе да играе в мрачни роли и определено не търсеше бърза слава. Дори отказваше големи хонорари, ако образът не му харесваше. На 19 години той напуска родината си и емигрира в Америка. Първият му голям пробив е с тийнейджърския хит "Като рицарите". Следват "Патриотът", "Десет неща, които мразя у теб", "Четирите пера", "Братя Грим", "Планината Броукбек".
3
1316
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
08 Декември 2008 04:38
айде, почнаха легендите ... предпочитал мрачни роли... а бе вие запознати ли сте с филмографията му? 80% от филмите в които са снимал са откровенни бози...
08 Декември 2008 10:47
човекът беше само на 27. и най-великия Жокер.
08 Декември 2008 19:59
Най добрия
(снимка: натиснете тук)

Редактирано от - Booya на 08/12/2008 г/ 20:02:16

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД