:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 206
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за сряда

Комедия

"Целуни булката"

Филмът отправя хумористичен поглед към живота на американо-италианско семейство от малко градче в Роуд Айлънд. Всички се събират на едно място за традиционната италианска сватба на една от четирите дъщери. Там са родителите, сестрите, приятелите, любовниците и какви ли не близки и далечни роднини. Съответно това поражда неописуем хаос и неизбежните комични ситуации.

Режисьор: Ванеса Паризи, с Брук Лагтън, Алиса Милано, Моне Мазюр и др., САЩ, 2002 г.

БНТ 1, 22.50



Документален

"Истината за Орфей"

Сниман на три континента в продължение на три сезона, филмът предлага любопитни и малко известни факти от времето на Орфей. Лентата е художествен продукт, включващ над 10 мин. ръчно рисувана анимация, игрални сцени и оригинална музика.

Общата представа за Орфей, изградена от митологията, е непълна. Той е преди всичко реформатор на тракийските вярвания и култура. Филмът ще предложи нови тълкувания и интерпретации на най-големите експерти в науката, отнасящи се за смъртта на Орфей, възникнали след внимателен прочит на археологически и исторически материал.

Автор и режисьор: Стилиян Иванов, оператор: Мирослав Евдосиев, България, 2008 г.

БИ ТИ ВИ, 11.00



Комедия

"Баща похитител"

Дребният мошеник Джак Чарлз променя живота си завинаги, когато се събира с децата, които някога е изоставил. Въпреки първоначалното си нежелание да поеме отговорност, Джак скоро се привързва към тях и радостите, които носи бащинството. Когато властите се опитват да му вземат децата, за да ги върнат в омразното им сиропиталище, Джак е принуден да забегне с хлапетата. Оттук започва едно щуро приключение...

Режисьор: Даръл Рууд, с Патрик Суейзи, Хали Бери, Сабрина Лойд, Брайън Бонсъл, Майкъл Айрънсайд и др., САЩ, 1993 г.

БИ ТИ ВИ, 16.30



Екшън

"Идалго"

От векове насам състезанието "Огнен океан" се провежда всяка година и е достъпно само за най-добрите и породисти арабски коне.

Но през 1890 г. един богат шейх кани американския каубой Франк Хопкинс и мустанга му Идалго да се състезават срещу най-добрите ездачи бедуини, някои от които са твърдо решени да попречат на чужденеца да стигне до финиша. За Франк състезанието се превръща не само във въпрос на чест, но и в борба за оцеляване, защото той и конят му се стремят да постигнат невъзможното.

Режисьор: Джо Джонстън, с Виго Мортинсен, Омар Шариф, Луис Ломбард, Зулейка Робинъсн, Джей Кей Симънс и др., САЩ, 2004 г.

НОВА, 13.30



Комедия

"Шеметна сделка"

Елиът Ричардс си пада по Алисън Гарднър от близо четири години. Една вечер, започнала особено зле за Елиът, тя го отрязва. Той пожелава с цялото си сърце тя да присъства в живота му и бива чут. Красива млада жена се явява пред него и след като се представя като Дявола, Принцесата на мрака, му предлага сделка: срещу седем изпълнени желания да продаде душата си. Елиът веднага се съгласява. Но последствията на всяко сбъднато желание са още по-тежки и скоро той иска да се откаже от договора.

Режисьор: Харолд Реймис, с Орландо Джоунс, Мириам Шор, Брендан Фрейзър, Франсиз О'Конър, Елизабет Хърли и др., САЩ, 2000 г.

НОВА, 16.30



Комедия

"Купон в Ибиса"

Тримата приятели Бен, Феликс и Ник нямат търпение да разтоварят от напрежението на контролните с много пиене и хубави жени. Тримата отиват в Ибиса и започват работа в местен ваканционен клуб. На красивия остров мечтата за жени, пиене и купони никога не е била по-близо до осъществяване. Не така е настроена садистичната им шефка Ана обаче, за която всичко е работа и пак работа. Така тримата са винаги в центъра на купона... но не могат да му се насладят пълноценно заради хилядите си задължения.

Режисьор: Гернот Рол, с Кристиян Ерик Кийлинг, Майкъл Крабе, Оливър Хъзли, Джулия Дитце и др., Германия, 2004 г.

GTV, 20.00
1045
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД