:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за вторник

Комедия

"Честният Ърнест"

Пол Делмар е преуспяващ собственик на компютърна фирма. Той отчаяно търси любовта, но е подозрителен към всички жени, убеден, че тях ги интересува единствено дебелината на портфейла му. Поради тази причина той решава да се преструва на скромно работещо момче на име Ърнест. Но за зла беда, след като Пол среща жената на живота си Оливия, той осъзнава, че се е оплел в лъжите си и не може да разкрие на любимата си кой е всъщност, без да я загуби...

Режисьор: Том Шепърд, с Брад Роу, Сюзан Уорд, Джонатан Пенър и др., САЩ, 2002 г.

БНТ 1, 20.40



Комедия

"Войни, любов и пица"

След като завършва колеж, Джина Престолани се завръща вкъщи. Баща й Сал храни същите стари надежди, че тя ще се омъжи за съученика си Карло, и все още води война с фамилията Монтебло. Междувременно Джина се е променила и няма никакво намерение да се събира с Карло, нито пък да работи в семейната пицария. В подобна ситуация е и синът на фамилия Монтебло - Джоу. Вместо да преследва мечтата си да отвори собствен ресторант в Ню Йорк, той е принуден да работи в пицарията на баща си Вини. Всичко изглежда загубено до момента, в който Джоу и Джина се срещат и сега мечтите на влюбената двойка изведнъж стават споделени...

Режисьор: Анди Уолк, с Шири Апълби, Иъл Подъл, Дан Хедая, Майкъл Бадалуко, Джоана Кантън, Ник Спейно и др., САЩ, 2005 г.

БИ ТИ ВИ, 16.30



Приключенски

"Хари Потър и затворникът от Азкабан"

Хари, Рон и Хърмаяни се завръщат за трета година в училището за магия и вълшебство Хогуортс. Но съдбата на Хари и на целия магьоснически свят е застрашена, тъй като от затвора е избягал опасният престъпник Сириус Блек, осъден за това, че е помогнал на Лорд Волдемор да убие 13 души с едно проклятие.

Всички са убедени, че Сириус е по дирите на Хари, затова Министерството на магията изпраща ужасните дементори да охраняват Хогуортс. Но дори зад училищните стени малкият магьосник може би не е в безопасност.

Режисьор: Алфонсо Куарон, с Даниел Радклиф, Гари Олдман, Рупърт Гринт, Ема Уотсън, Дейвид Тюлис, Майкъл Гамбон др., САЩ, 2004 г.

НОВА, 13.30



Екшън

"Такси 3"

Банда крадци, които се представят като Бандата на Дядо Коледа, вилнеят из Марсилия и полицията е безсилна. Привлекателна китайска репортерка отвлича вниманието на комисар Жилбер под претекст, че пише статия за полицията. Следовател Емилиен току-що е научил, че жена му е бременна. Шофьорът на такси Даниел преживява криза във връзката си. След поредица от грешки, в които крадците надхитрят полицията неведнъж, при това документирани от репортерката, най-после се намесва Даниел със своето супертакси и екшънът започва.

Режисьор: Жерар Кравчик, с Ема Сьоберг, Бернар Фарси, Фредерик Дифентал, Сами Насери, Силвестър Сталоун и др., САЩ, 2003 г.

НОВА, 16.30



Драма

"Хотел на мечтите. Китай"

Мениджърът Маркус Винтър е изправен пред предизвикателство в хотела си в Пекин - да организира сложна китайско-немска сватба. Има и друг проблем - единственият, който не знае за предстоящата сватба, е бащата на булката. След като неговата съпруга е починала, той е станал прекалено зависим от своята дъщеря и я ограничава в много аспекти - най-вече в любовта. Маркус ще трябва да намери начин да умилостиви бащата на младоженката и да му покаже колко красива, екзотична и интересна е китайската култура.

Режисьор: Ото Ретцер, с Кристиян Колунд, Мириам Моргенщерн, Симон Ханселман и др., Германия, 2000 г.

GTV, 20.00





Мюзикъл, драма

"Мулен Руж"

Стилна, секси и скандална, фамозната "поп опера" на Баз Лурман разпалва романтични фантазии.

Сатен е ослепителната звезда на популярния Френски нощен клуб, който забавлява хедонистичния елит на обществото. На върха на еротичния си блясък прекрасната куртизанка побърква всички мъже, които я доближават. Тя несъзнателно оплита в мрежите си на съблазнителка младия писател Крисчън, а бурната им афера предизвиква скандал, водейки до неочаквани последствия...

Режисьор: Баз Лурман, с Никол Кидман, Юън Макгрегър, Джон Легуизамо и др., Австралия, 2001 г.

HBO, 21.05
1868
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД