:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 267
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за неделя

Приключенска драма

"Булевардът на рома"

Катер на бреговата охрана на САЩ засича малък кораб с алкохол на борда. В престрелката оцелява само един от екипажа, който успява да стигне до брега. Той попада в Мексико, където за много пари се съгласява да бъде мишена в опасна игра: при пълен мрак в него стрелят 12 човека и ако остане жив, за всеки неточен куршум получава по 5000 долара. Провървява му и 12-те пъти. С парите купува собствен кораб и отново се впуска в контрабандата. В Хавана съдбата го среща със знаменита киноактриса, влюбват се и заедно се впускат в опасни и романтични приключения...

Режисьор: Робер Енрико, с Бриджит Бардо, Лино Вентура, Бил Траверс, Клив Ревил и др., Франция, Италия, Испания, 1971 г.

БНТ 1, 23.50





Анимационна комедия

"Уолъс и Громит: Проклятието на заека"

Забавният тандем се впуска в ново бизнес начинание. "Анти-Песто" е услуга, която по хуманен начин отървава гражданите от вредители - Уолъс и Громит находчиво залавят дребната напаст и я преместват другаде.

Бизнесът им върви добре, докато домакиня на ежегодния конкурс за най-голям зеленчук - Лейди Тотингтън, не открива, че пасмина зайци безмилостно опустошават градината й. Тя веднага търси услугите им. Опитите на Уолъс да промие мозъците на зайците с последното си изобретение и те просто да се откажат от зеленчуците завършват с катастрофален неуспех и скоро той трябва да се бори със заек звяр...

Режисьори: Стив Бокс и Ник Парк, Великобритания, 2005 г.

БИ ТИ ВИ, 15.00



Криминална комедия

"Мафия!"

Историята на семейство Кортино започва почти преди век, когато на малкия Винченцо се налага да напусне дома си в Сицилия и буквално да доплува до Америка. Там той постепенно се издига и става глава на мощна криминална фамилия. В здрача на дните си обаче дон Кортино трябва да реши кой от двамата му синове ще наследи фамилията - психопатът Джоуи или героят от войната Антъни. Филмът пародира хитове като "Кръстникът", "Казино" и много други познати криминални филми.

Режисьор: Джим Ейбръхъмс, с Лойд Бриджис, Джей Мор, Олимпия Дукакис, Кристина Апългейт, Били Бърк, Памела Гидли и др., САЩ, 1998 г.

БИ ТИ ВИ, 17.20



Комедия

"Черният рицар"

Джамал е служител в увеселителен парк, който наподобява Средновековието. Неочаквано той се пренася назад във времето и попада в същата епоха. Порядките в Англия от ХIV век са точно толкова шокиращи за него, колкото собственият му език и стил на обличане за рицарите и дамите. Футболът, голфът и ресторантите за бързо хранене са нещо, с което той запознава гражданите на тази мрачна епоха. Но ще успее ли Джамал да се върне в бъдещето, след като се забърква в дворцови интриги и се влюбва в красива мавританка?

Режисьор: Гил Джънгър, с Мартин Лоурънс, Тим Уилкинсън, Марша Томасън, Винсънт Риган и др. САЩ, 2001 г.

БИ ТИ ВИ, 20.00



Драма

"Легенди за страстта"

След като се уволнява, полковник Лъдлоу решава да отгледа тримата си синове в пустошта на Монтана, където могат да израснат далеч от правителството и обществото, което е започнал да ненавижда. Когато Самюъл, най-младият от тримата, се завръща от колежа, води със себе си красивата си годеница Сузана. Най-големият син Алфред скоро установява, че е влюбен в нея. Нещата се усложняват, когато той открива нарастваща страст между Сузана и третия брат Тристан. Докато братята се канят да се включат във войната в Европа, подозрението и ревността заплашват да разрушат някога непоклатимата им връзка.

Режисьор: Едуард Зуик, с Карина Ломбард, Хенри Томас, Джулия Ормонд, Ейдън Куин, Брад Пит, Антъни Хопкинс и др., САЩ, 1994 г.

НОВА, 15.30



Комедия

"Г-н Удкок"

Джон Фарлей е автор на бестселъра, наречен "Помогни си сам", който се завръща в родния си град, за да открие, че майка му Бевърли е влюбена в някогашния му учител по физическо. Мистър Удкок е известен сред учениците си като жесток и груб преподавател, готов да унижи до сълзи всеки. Затова Джон ще направи всичко, за да попречи на брака на майка му и учителя. Въпросът е почти на живот и смърт, защото, ако Джон не успее, училищният кошмар ще се пренесе и в дома му...

Режисьор: Крейг Гилеспи, с Били Боп Торнтън, Шон Уилям Скот, Сюзън Сарандън и др., САЩ, 2007 г.

HBO, 21.05
2
1131
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
01 Май 2009 12:53
"Булевардът на рома" е много готин филм. Лино Вентура е страшен, сваля враговете с един удар и Бриджит Бардо с един поглед. Гледал съм го когато бях на 12-13 години. Ще го гледам пак. Сега може и да не го харесам толкова, но това е без значение. Ех, спомени.
01 Май 2009 12:57
И аз избрах "Булевардът на Рома".
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД