:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 347
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за събота

Романтична трагикомедия

"Станете мой съпруг"

Пристигнал на почивка в разгара на морския сезон, педиатърът Виктор попада в съвършено непозната ситуация. Чувствителен и възпитан, лекар и ерген - той наистина е мечтаният съпруг. Младата и красива Наталия Костикова е майка на седемгодишния Иля, но е сама и не може да бъде настанена в хотела, защото стаите се дават само на семейни двойки. Наталия моли ергена Виктор, който има същия проблем, да се омъжи фиктивно за нея. Той се съгласява, но почивката му става истинско изпитание. Почувствала симпатия към непознатия "съпруг", Наталия максимално се старае да го дистанцира, докато малкият Иля искрено се привързва към своя мним "баща"...

Режисьор: Алла Сурикова, с Андрей Миронов, Елена Проклова, Филип Адамович, Нина Русланова, Наталия Крачковска, Владимир Басов и др., Русия, 1981 г.

БНТ 1, 14.25



Трилър

"Хлебния човек"

Адвокатът Рик Магрудър празнува успешно приключване на дело, в което негов клиент е местен мъж, обвинен в убийство на полицай. Сред гостите са бившата му съпруга Лиан, партньорът му Луис Харлан, както и шефката на кетърингова компания Малори Дос. Внезапно тя открива, че колата й е открадната, Рик й предлага да я откара до дома й и там двамата се отдават на внезапно бликналите чувства. Тя признава на Рик, че лудият й баща Диксън Дос системно я заплашва. Адвокатът издейства полицията да бди над неуравновесения й баща и убеждава бившия съпруг на Малори да свидетелства срещу бишия си тъст, който е настанен в лудница. Той обаче успява да избяга оттам, решен да отмъсти на всички...

Режисьор: Робърт Олтман, с Кенет Брана, Ембет Дейвиц, Робърт Дауни-син, Дарил Хана, Том Беринджър, Робърт Дювал и др., САЩ, 1998 г.

БИ ТИ ВИ, 22.30



Комедия

"Тя е пич"

След като футболният отбор "Корнуол" е разформирован, Виола се опитва да влезе в този на момчетата, но й отказват. Тя се представя за своя брат близнак Себастиян и се включва във отбора на "Илирия". Това, което не е предвидила, е че ще се влюби в съквартиранта си Дюк. Проблемът е, че Дюк си пада по хубавицата Оливия.

Нещата се усложняват още повече, когато Оливия хлътва по Виола, мислейки я за чувствително момче. Върхът на неприятностите идва, когато истинският Себастиян пристига в колежа, без да подозира, че сестра му е заела неговото място.

Режисьори: Лорън С. Донър и Иуан Лесли, с Вини Джоунс, Аманда Байнс, Джонатан Садовски, Лаура Рамзи и др., САЩ, 2006 г.

НОВА, 16.00



Трилър

"Късметът на Слевин"

В чакалня на летище мъж в инвалидна количка разказва на непознат история за нагласено конно надбягване през 1979 година, което води до смъртта на цяло семейство.

В Манхатън двама букмейкъри и синът на мафиотски бос загиват. Младеж, тъкмо излязъл от банята, отваря вратата на съседка и обяснява, че е на гости, че е имал лоша седмица, включително и че е бил обран и че не знае къде е приятелят му, който живее в апартамента. Съседката е бъбрива - тя е съдебен лекар. Двама главорези пристигат и вярвайки, че гостът е човекът, който живее там, го водят при боса с покойния син...

Режисьор: Пол Макгигън, с Морган Фрийман, Брус Уилис, Стенли Тучи, Джош Хартнет, Луси Лиу, Бен Кингсли и др., САЩ, 2006 г.

НОВА, 23.15



Комедия

"Човекът в стола"

Камерън е тийнейджър киноман, който живее в Лос Анжелис и мечтае някой ден сам да прави филми - амбиция, която не допада особено на родителите му. Камерън няма много приятели освен неудачника на класа Мърфи, а богатият и популярен негов съученик Брет изпитва особено удоволствие да го тормози. Но това положение коренно се променя, когато влиятелно филмово училище в Ел Ей обявява конкурс за млади кинематографисти. Докато Камерън има таланта и идеите, Брет има парите да купи филмова лента и да наеме оборудването...

Режисьор: Майкъл Шрьодер, с Кристофър Плъмър, Майкъл Ангарано, М. Емет Уолш и др., САЩ, 2007 г.

TV 7, 21.30



Екшън комедия

"Деца шпиони"

Грегорио и Ингрид са двамата най-добри шпиони в света, но работят за различни правителства. В един момент получават мисията да се избият един друг. Когато се срещат очи в очи, двамата се влюбват и решават да рискуват със създаването на семейство! Техните деца пък живеят с илюзията, че мама и татко Кортес са скучни хора, с които не можеш да се забавляваш истински. Това се променя, когато на двамата бивши шпиони се налага да се върнат към някогашните си професии и за пореден път да спасят света.

Режисьор: Робърт Родригез, с Антонио Бандерас, Карла Гуджино, Алекса Вега, Тери Хатчър, Стийв Бушеми и др., САЩ, 2001 г.

GTV, 21.00
1087
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД