:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 216
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Copy-paste + некои извращения от "После"

Даваш ли, даваш, златна Добруджо, бел Петър на цър арапин...

Министер снопе мъкнеше на глАва си мудра, та чутна....
ИЗ ПОЛЯТА И СЦЕНИТЕ НА ЗЛАТНА ДОБРУДЖА:
http://vbox7.com/play:69df5a00
***

30.06. 2009. Генерал Тошево.
Край Държавния земеделски институт в близост до град Генерал Тошево се състоя ритуално зажънване на пшеницата... В зажънването участваха министърът на икономиката и енергетиката и водач на листата на Коалиция за България за региона Петър Димитров, кандидат-депутатът от коалицията Радослав Иванов, кметът на Добрич Детелина Николова, кметът на Генерал Тошево Димитър Михайлов, зам.-областният управител на Добричка област Владимир Калчев, водачът на листата на ГЕРБ за Добрич Румен Иванов и други официални лица и сътрудници на Държавния земеделски институт. Ритуалът започна с фолклорна възстановка на зажънването в полето с типичните старовремски работни облекла за жътва, старовремска реч, напеви и мелодията на гайда. Жътварките, които участваха във възстановката, припомниха, че днес е Павльовден, прекръстиха се и зажънаха с песен на уста. Първите снопове жито бяха дарени на официалните гости с пожеланията за здраве и "нека Добруджа да храни цяла България" и през тази година. Със старовремска ръкойка зажънаха ритуално директорът на Държавния земеделски институт ст.н.с. Петър Петров, министър Петър Димитров и председателят на Общинския съвет на Добрич Румен Иванов. Така официално от днес започна жътвата на селекционните сортове (предбазисни и базисни семена) в Добричко.
Пред журналисти Петър Димитров коментира важността за земеделието на дъжда, от една страна, и държавната подкрепа и субсидиите, от друга, и общото помежду им - да са навреме, за да бъдат ползотворни за селските стопани.
(Агенция "Фокус")
---------
Изразяваме загрижеността си от факта, че след първите си ръкойки министърът прекъсна кампанията си в Добричко. Жътва е сега! Всеки сноп избиратели е ползотворен! Петре ле, жътварче ле, ти къде със таз гъдулка?
След тревогата ни настъпи успокоение, внесено от агенциите. Стана седативно ясно, че на 01 юли 2009 министър П. Димитров, напуснал любимия си избирателен район, изненадващо се яви в сградата на МИЕ в София! Целта на визитата му в министерството бе среща с Негово Кралско Височество принц Ал-Уалид бин Талал бин Абдул Азиз Ал Сауд: член на кралското семейство на Саудитска Арабия и един от най-богатите мъже (но не ергени) в света...
Гостите обсъдиха двустранните търговско-икономически отношения между Република България и Кралство Саудитска Арабия, условията за бизнес и инвестиции, създаване на смесени производствени дружества в България и Саудитска Арабия за съвместно излизане на пазарите на Близкия Изток, Азия, Африка и ЕС.
Възрастен саудитец от фоновия ариергард на свитата коментира (а parte) в две-три сури, че срещата трогателно наподобявала сватосване.
***
САУДИТСКИ СВАТБАРСКИ РАП:
http://www.youtube.com/watch?v=ZJB2QDFiIZw
2
1241
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
01 Юли 2009 23:16
Не разбрах само защо го наградиха с ордена "Мадарски конник". Требеше да му обесят "Стара планина" с лента. Три от стюардесите в личния му джет са наши момета. Това да не е малко! Може да сме първи по корупция, но момите ни са първи по хубост. Пукайте се сега от яд, белгийци, франсета, италианци и разних прочих шведов!
02 Юли 2009 10:03
Също като при др. Т. Живков.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД