:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,472
Активни 561
Страници 1,917
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Втората ракета

в българския женски тенис Елица Костова се класира за II кръг на турнира по тенис на червен корт в Мон дьо Марсан (Фр, $25 000). На старта на основната схема квалификантката сгази Лаура Йона Андрей (Рум) с 6:0, 6:1. 19-годишната Костова си осигури 9 т. за световната ранглиста, $490 и мач срещу поставената под №1 Хорхелина Краверо (Арж) за място на 1/4-финалите.



Без своята

звезда Ернестс Гулбис ще пристигне националният отбор на Латвия по тенис за мача срещу България в Пловдив от II кръг в гр. 2 на Евро-африканската зона за купа "Дейвис" (10-12 юли). Капитанът на прибалтийците Гиртс Дзелде заяви в своя състав Денис Павловс, Андис Юшка, Карлис Лейниекс и Адрианс Згунс. Българският резервен капитан Димитър Господинов пък номинира Ивайло Трайков, Тихомир Грозданов, Валентин Димов и Тодор Енев.



Контузеният

Григор Димитров използва принудителната почивка далеч от тенис кортовете, за да напредне в образованието си. 18-годишният хасковлия, който няма да играе за националния тим в мача срещу Латвия, завърши XI клас в спортното училище в родния си град, след като взе с "Отличен" изпита си по български език и литература и оформи средния си успех за годината на 5.90. Следващите изпити на Гришо са наесен, от програмата за XII клас.



Девойките

от националния отбор на България се наложиха с 2-1 победи над Русия и спечелиха квалификационния турнир в София за европейското отборно първенство до 14 г. Така водените от капитана Михаил Кънев Виктория Томова, Цвета Димитрова и Джулия Терзийска ще бъдат поставени при жребия за шампионата в Лоано (Ит, 3-5 юли).
842
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД