:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 283
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Лейтенант

от българската армия е вече олимпийската шампионка в гребането от Пекин `08 Румяна Нейкова. Тя получи офицерските си пагони от военния министър Николай Цонев на церемония в Карлово. Нейкова е назначена в армията на длъжност "инструктор".



10 сумисти

от националния отбор са на лагер в курорта "Св.св. Константин и Елена" в подготовка за европейското първенство в Швейцария в края на август. От тях Петър Стоянов и Анна Методиева ще се борят и на VIII-те световни игри по неолимпийски спортове в Тайван (17-18 юли). Ще имаме представители още по акробатика, аеробика, танци, скокове на батут, художествена гимнастика и вдигане на тежести.



Щангисти

от Гърция са дали положителни допингпроби и медалите им от Средиземноморските игри в Италия ще бъдат отнети. Те са Никос Куртидис, който спечели два златни медала в кат. 94 кг и Константина Лапу, която взе сребро в кат. 58 кг. Тестовете са от преди един месец по време на подготвителен лагер.



Доктор

вече ще изписва пред името си автомобилният ни пилот Димитър Илиев. Трикратният национален рали шампион председател на Асоциацията на действащите автомобилни състезатели (АДАС) защити докторат в НСА на тема "Изследване на ефективността на методиката за усъвършенстване двигателните умения при обучението на автомобилистите".



Фехтовач

носи знамето на България по време на откриването на Универсиада в Белград снощи. Това е сабльорът Мирослав Шабански. Снощи в Белград пристигнаха и представителите ни в още три спорта - баскетбол, тенис на маса и таекуондо.
811
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД