:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 293
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ботев пусна жалби в БФС срещу ЦСКА

Христолов се оплака от опита да му бъдат взети без пари Тимонов и Николай Манчев
СНИМКА: PLOVDIV24.COM
Димитър Христолов
Президентът на "Ботев" (Пд) Димитър Христолов е подал в БФС две различни оплаквания срещу ЦСКА. Първото е заради парите по трансферите на Дормушали Саидходжа и Йордан Минев, които очаква вече четвърти месец. С тях Христолов се надява да плати дължимите заплати към футболисти и служители и да предотврати тяхното напускане. От ЦСКА първо искат да проверят дали всичко по сделката е изрядно и тогава да се издължат със сумата. Трансферите бяха сключени по време на управлението на Александър Томов, а новото ръководство на ЦСКА в лицето на "Титан спорт" счита, че цените за двамата са твърде завишени.

Втората жалба на Христолов е заради опита на ЦСКА да привлече Тодор Тимонов и Николай Манчев от "Ботев" без трансферна сума. Двамата в момента са на лагера на вицешампионите в Австрия, но с изричната уговорка, че това е по тяхно настояване. От ЦСКА не бързат да обявят Манчев и Тимонов за нови попълнения, изчаквайки разглеждането на молбите им за прекратяване на договорите им с "Ботев". Това ще се случи следващата седмица на първото заседание на арбитражния съд. Тогава ще се гледат молбите на още 9 техни съотборници. Ако двамата футболисти станат свободни агенти, ще подпишат с ЦСКА, в противен случай "армейците" не са склонни да плащат трансферните им суми. А Христолов твърди, че по действащите им договори Тимонов и Манчев в момента трябва да тренират с "Ботев" и присъствието им в Санкт Файт (Ав) с друг тим е грубо нарушение на правилата. Според Христолов тези футболисти са част от капитала, с който смята да вдигне отбора на крака и те нямат основания да разтрогнат контрактите си, тъй като са поканени от него да си получат дължимите пари, но не са се отзовали.

Същевременно в ЦСКА продължават да търсят отбори на тези, които не влизат в сметките на треньора Любослав Пенев за следващия сезон. Николай Чипев е пред трансфер в "Локо" (Сф), а под наем може да го последва Александър Тонев.
СНИМКА: PLOVDIV24.COM
Димитър Христолов
70
1835
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
70
 Видими 
01 Юли 2009 22:36
Селския, давай!
01 Юли 2009 22:43
Намерил си кого да поддържаш. Но важно е, да се громи врага с партиен билет
01 Юли 2009 22:46
Хей боклукчарчета, кво стана с втората ви контрола?Пак ли ви проконтролираха?
Бони Клаид дали знае кога на проби ще се появи и Далай Лама?
01 Юли 2009 22:52
Доко , с тоя призив си на дъното. Там , където са лаутските роми.
01 Юли 2009 22:53
Ловец, сега, че си ЦСКАр е едно, но както върви СЕЛЕКЦИЯТА ще сефтосате ли вие монтанци трупата на СупенЛюбо?
01 Юли 2009 23:12
Мукта, по-голямо от вашето дъно което обивате от петилетки насам-няма. Не виждаш ли иконката след призива. Селския е конкурент единствено на Лупи по ташаклък.
Ловец, бъзикам се. Селския живее на две преки от брат ми и ми ясен повече дори от на Муктата. Ама, държелив, да го е.
01 Юли 2009 23:21
Муки, пълен ташак сте!Сори , ама това е истината!
01 Юли 2009 23:26
Мукта, нещо теорията ти не се вързва. Ако Тимонов и Манчев сега тренираха с Левски, при същите обстоятелства, как щеше да реагираш? Митьо е въшкар и селяк, ама и Боклуджиите не падат по-долу. Никаква аванта за тях!!Футболистите на Ботев заслужават по-добро бъдеще, но едва ли всички ще го намерят. Не мога да разбера цесекарите, които приемат всяка една критика относно сайбиите и управниците им през всички тези години, като лична нападка към тях, или точно към самите футболисти!
01 Юли 2009 23:26
Да се възтрогваш от психопата Христолов, е дъно , уважаеми говедоци. Не "дъното но класирането" , много добре се досещате какво имам предвид.
01 Юли 2009 23:30
Ако Тимонов и Манчев сега тренираха с Левски, при същите обстоятелства, как щеше да реагираш? По същият начин. Всеки играч , който в момента бяга от Селския , е достоен за похвала. Трябва да си ларва , за да стоиш сега служител на Селския.
01 Юли 2009 23:50
Те всички на куп трябваше отдавна да са го напуснали. Не само агитката трябваше да бойкотира мачовете, ами и отбора. И пак ще опреме до създаването на нов клуб и започнеме от начало. Клуб създаден от истинските почитатели на "канарчетата", с участието на бившите легенди в управата и помоща на общината, точно по примера на Бургас.
01 Юли 2009 23:52
И за да допълня Докич: Давай Селски Давайте и вие Боклуци
02 Юли 2009 00:02
http://www.cskasofia.com
незаслужават да ги гледам камоли следим в интернет тия тапаци тапи НЕКА ПАДАТ ДА ИМ МАМАТА ТЪПА
02 Юли 2009 00:43
Какво доживяхме. Отявлен сателит донатор да съди матерната централа... Селския съвсем през просото я подкара.
02 Юли 2009 01:22
Е.ати и смрадливата говежда реч днеска!Ашкоолсун!
02 Юли 2009 01:44
Пропуснах момента във вчерашната статия за стадион Пловдив да отговоря на хер Васко: Аз също имам спомени от този паметен мач Локо- Ботев 7:4, но там съм гледал за разлика от тебе, далече по-стойностни мачове: Ботев-Барселона, Ботев-Байерн Мюнхен, колосите бяха поставени на колене, Румениге и до днес трепери от спомените за Зехтински, Пашев и ко. Пожелавам и на тебе да се наслаждаваш на такива победи. Няма да изброявам победите на Локото, но не мога да подмина тази над Левски с 4:1 и хет трик на Антон Милков. Оооо, господи, няма ли някъде архивни ленти от този мач???
02 Юли 2009 05:07
Момчета!
Намам вече mother in law !
Нямам вече тъща !
02 Юли 2009 07:15
Джанко, съболезнования!
По дискусията: веднъж и аз да съм съгласен с канарчето! Да ме извиняват феновете на Ботев, ама в момента всеки, който бяга оттам печели искрената ми подкрепа. Без значение как го прави и къде отива!
Аз тия двамата дето искат да ритат топка в ЦСКА дори не знам как изглеждат, което един вид е показателно за каква стока иде реч , ама нека успеят момчетата. Моите уважения към Митьо Неградския, човека все пак бая време клуб в А група издържа, ама цигании като тези от последната година от времето на Дражев не бях гледал... И най-грозното е, че не пуска кучето! Захапал и не пуска!.. Поради което искрено съчувствам на всички фенове на Ботев и от все сърце стискам палци на всички играчи на клуба да си намерят нов такъв!
02 Юли 2009 07:49
Моите уважения към Митьо Неградския, човека все пак бая време клуб в А група издържа Още един геренски мисловен титан Я сега дай данни , колко точно пари е дал Христолов през годините , и колко е прибрал Аман от игноранти !
02 Юли 2009 08:18
Я па тоя... Оти така с гъзо още отрано сабаалян?!?
Мутка, не ща да споря с тебе. В края на краищата ти си познаваш къщата по-добре от мене, ама Митьо къде в А, къде в Б група навъртя мноооого години начело на клуба ви. Защо и как си го държите си е ваш проблем, но не всичко, което излиза за него в пресата е отрицателно. Във футбола ни няма благодетели, има играчи. А за да се задържи толкова време, Митьо явно е от тях... Последните му номера и на мене не ми харесват и затова благослових тая сутрин всички, които искат да напуснат Ботев, ама в края на краищата не споделям мнението на агитката ви, че е изцяло черен. То и Черепа беше най-голямото зло за част от форумците, ама... после дойде Лупи и...
02 Юли 2009 08:36
Митьо "не си го държим ние" , а си го държат тия , които са на власт. Кои - писал съм не един път. НИЕ СЕ БОРИМ ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ да го махнем , но това не е борба срещу самотния Христолов , а срещу мафията , която го крепи. /наша и задгранична/ . А това , че вие и лаутските роми се радвате и злорадствате е естествено и обяснимо. То всъщност и друго не може да се очаква от вас. За Селския е казано и разказано много и премного , така че всеки нормално мислещ знае за какво явление става въпрос. Всяка дитирамба и ода във възхвала на Христолов , който "толкова години налива пари... " е чиста проба подигравка със жълтите фенове , и отговорът на подобна подигравка и злорадство може да бъде само подобен.
02 Юли 2009 08:49
Red Dawn-спомням си хеттрик на Красимир Манолов, но на Антон Милков не.Припомни моля...Помня красивия гол на Милков срещу Милан за 1-1, но да е правил хеттрик на Левски...не помня.
02 Юли 2009 09:08
През година БОТЕВ на два пъти тури "четворки" на сините. Често самите канари объркват двете победи от 1977 и 1979. Едната беше на 1 , другата - левскарите останаха "валат" . В първата хеттрик направи наистина Антон Милков , а във втората /която си спомням лично/ - хеттрик направи Красьо Манолов. 9.09.1977 г. Ботев - Левски 4:1
Голмайстори: 1:0 Ант. Милков (18), 2:0 К. Костадинов (35), 4:0 Ант. Милков (47, 57), 4:1 Г. В. Тодоров (65)
За втори път Ботев вкарва 4 гола на Левски. Това е и най-посетеният мач на клуба в "А" група. Над 50 000 зрители наблюдават двубоя. Герой на срещата става привлеченият малко преди това от Димитровград нападател Антон Милков. Той буквално разнищва защитата на сините и вратаря Стефан Стайков - Заека.

15.09.1979 Ботев - Левски 4:0
Голмайстори: 3:0 Кр. Манолов (43, 53, 76), 4:0 К. Станев (81)
Този мач е почти пълно копие на играния преди 2 години (4:1). Този път главно действащо лице за Ботев е нападателят Красимир Манолов, който забива хеттрик.

6.12.1996 Ботев - Левски 4:3 - последната ни четворка...

02 Юли 2009 09:22
Мукта, ще извиняваш но имаш характерната форумна особеност или да не четеш опонентите, или да преиначаваш смисъла им. Вярно е, така по-лесно се громят.
Писах ти по-горе, че Селския сигурно, чрез брат ми, повтарям, белким го вникшеш този път, са на две преки един от друг в Крумово и знам далеч повече отколкото за него може да допуснеш. На село всичко се знае за всекиго. Лесно е да бъде оприличавам на какъв лине, принципно не виждам разлика с останалите му събратя. И защо отбягваш да коментираш идеята на Д.Николов която сигурно едва ли е негова, за учредяването на един нов Ботев. Това е конструктивното, останалото е смешен плач.
БЖ, това срещу което си възроптал, източника съм го посочил. Във форума на този сайт, левскар не може да припари. Ваш фен не са му издържали нервите и мощно се е изокал.
Сега, малко по историята. Локо-Пд-Ботев, оня мач не свърши ли 7:3.
След хеттрика на Тони Милков, Бог да го прости, Вуцов-старши, тогава треньор на сините възкликва: "Този на нас три ни вкара, вземем ли го, представяте ли си какво ще прави".
Аре, живи и здрави ви оставям, щото трябва да се ходи в градо.
02 Юли 2009 09:46
По идеята за НОВ БОТЕВ съм писал нееднократно. Имам приятели които са за , и които са против. Лично моята позия е ясна. Това е последната останала възможност , но за да няма разцепление сред феновете , идеята трябва да има подавляваща подкрепа от тях. Според мен към сегашния момент такава подкрепа няма. Това не значи , че ако се заработи за създаването на НОВ Ботев , ще бъда против и няма да помагам.
02 Юли 2009 09:53
Мукта, ще извиняваш но имаш характерната форумна особеност или да не четеш опонентите, или да преиначаваш смисъла им. Вярно е, така по-лесно се громят...

Докич, това за друг ли го написа верно?

Редактирано от - BG_ на 02/7/2009 г/ 09:54:46

02 Юли 2009 09:58
Онзи ден, когато от Ботев започнаха подготовката , едно от момчетата, мисля даже, че беше младежки национал сподели, че вече 4-ти месец не са получавали пари от Христолов!Тук е мястото явно да се обясни на пишещите говеда, че при такива случаи, всеки футболист има правото да си търси отбор, очаквайки решенията на арбитража!Така, че всуе мучите говеда!
02 Юли 2009 10:05
Мукта, не е моя работа да ви давам акъл и няма да го правя.Вие обаче се въртите в спирала, в която всеки е срещу веки и никой никого не чува, но по спираловидният път винаги има хоризонт, който никога неможе да бъде достигнат.Ако се въртите в кръг, при забавяне ще паднете в дупката, при ускорение ще излетите по допирателната, а при вас е безконечно.
Замисляли ли сте се защо оцеля опонента ви "Локо", а преминаха през по- тежки ситуации.
Моля те разбери ме правилно, нямам пристрастия към едните или другите, но винаги съм симпатизирал на ПЛОВДИВСКИЯТ футбол.Затова ти написах тия слова.
02 Юли 2009 11:22
По повод "четворките", редно е да си спомнии и една култова фраза, изречена от покойния Николай Галов. На въпроса на водещия от "Хоризонт" - "Колега Галов, какво ново в Пловдив?", той отговори подобаващо: "Нищо ново - току-що Тракия отбеляза четвърти гол...
02 Юли 2009 11:36
А на един друг коментар на въпроса ''Колега Галов как е в Пловдив'', колегата Галов каза-цитирам:''В Пловдив дъжд от голове-Тракия води с един на нула..''
02 Юли 2009 12:00
Абе, големи ташаци:
Натиснете тук
02 Юли 2009 12:01
nevrokop,
Случайност ли е, че сме се сетили за него дни преди рождения му ден?
Само хубави спомени съм запазил от него, имаше много тънко чувство за хумор и докрая не разбрах на кого симпатизира(изключая Филибето )

Натиснете тук
02 Юли 2009 12:02
...и здравейте на всички
02 Юли 2009 12:04
килър, а като духне вятърът к'во става? Вързани ли са ластици за гредите?
02 Юли 2009 12:11
Велик коментатор-ерудиран, с невероятно тънък хумор-пенлив като френско шампанско.Бях юноша-тинейджър, както се казва-, когато слушах коментарите му по ''Спорт и музика''-невероятен.
02 Юли 2009 12:21
Force, аз също го помня Галов със страхотното му чувство за хумор, макар да не помня отделни негови лафове. Само исках да те допълня, че тогава на почти никой от коментаторите не се знаеха пристрастията, единствено за (също) покойния Никола Ексеров се говореше, че бил от ЦСКА. Дори Мичмана, лека му пръст и на него, когато коментираше, не си личеше от кой отбор е, макар че беше голям левскар във всеки смисъл на думата. Спомням си обаче един негов лаф - на мач между Левски и ЦСКА в един момент стана голямо меле пред вратата на ЦСКА и Мичмана "изстреля" следното: "Къде е топката?" и след кратка пауза с известно разочарование в гласа:‌ "В ръцете на Велинов"
02 Юли 2009 12:48
Аз пък докато четох за "колегата Галов", видях че е починал 93г (лека му пръст) - "точно преди да замине да коментира финала за купата". Та се присетих, че въпросния финал ЦСКА-Ботев беше първия ми мач на живо в провинцията (бях на 16-17г ). Беше в Благоевград - няма да го забравя, защото ние бяхме 2-3000 души, останалата част от стадиона беше жълто-черно. Още тогава си казах, че Ботев са големи, и от тогава по принцип уважавам пловдивския футбол - както Ботев, така и Локо. Гостуванията в Пловдив винаги са били интересни...
02 Юли 2009 12:50
Така е, David, него време беше опасно да се разкриваш. Имаше и още един термин: "центриране от общи съображения". Павката Димитров от Славия го владееше до перфекционизъм това упражнение.
02 Юли 2009 15:20
Николай Галов, е класа, спор няма. Но има и други съвременници които също държаха подобаващо ниво. Пловдичанинът Гено Бахчевански който помня с култовата фраза: "Над стадиона почва да вали. Това не е добре нито за играчите нито за публиката но е добре дошло за нашите кооператори" И изнесе набързо една спретната текезесарска лекцийка.
Или ерудита от Варна Стефан Янев който имаше изключително тънко чувство за хумор но не му простиха, че на един мач на световното в Испания 82, СССР-Бразилия изрази възхищение от играта на бразилците през второто полувреме.
За Митко Чуков, да не говорим. Заарлията Зарко Панайотов беше спец по "техничните завои". Техничен завой наляво на Евгени Янчовски, техничен надясно. Минало, незабравимо. Някои си отидоха, за други не знам, но като слушам повече от сегашните, ми идва да изключа звука.
02 Юли 2009 16:03
Аз пък ги слушам, щото ме развеселяват Като Петела например с прословутата "линейна скорост". Сякаш играчите имат и ъглова... За друга не се сещам...
02 Юли 2009 16:08
Докич, нема страшно!пак "ще плеснат с ръце ище се прегърнат"!Съжалявам, че използвам думите на тоя велик българин и патрон на тоя клуб, ама те винаги са си били канарчета-чорбарчета и такива ще си останат.По-хубаво да ги няма!
02 Юли 2009 17:35
Както казва народния поет - има ни и ще ни има , напук на "вразите"
02 Юли 2009 17:43
Ашкоолсун и на дедо боре!След киното, дет донесе лани от немачко, сеги и парашути е добил!Предлагам и рогатите фенове да възприемат този фешън атрибут и час по-скоро да тръгнат по улиците с завързан около хълбоците парашут Много сте големи!Стигане немате!!
02 Юли 2009 17:44
Повтарям!Ашкоолсун гейАренци!
02 Юли 2009 18:05
Брей тва датско лято нещо много гнило тая година. . Кво стана с трансферите в Подуене Явно и таз година ще е както всяка друга на зоб и обещания. Те за туй Борат подготвя стоката като купува топки с парашути
02 Юли 2009 18:20
Брат Желязков, според теб цдна повече кътм Европа ли клони, или повече към Албания? Вземам тертип от подигравките ти към някои новости, като тренировките на левскарите с "парашути". Все едно ние да ви се подиграваме на новия модел контейнери, които не са особено ергономични, но пък лесно се отварят при изсипване в камиона... Ами всяка дейност си има особености - недейте се меси на професионалния футбол и ние няма да ви придиряме в сметопочистването
02 Юли 2009 18:40
Дражко, къде трябваше да се засмеем?
02 Юли 2009 18:56
дарагой, високомерието играе лоша шега и прави още по-болезнен челния сблъсък с влака ...кротко!
а тез хвърковатите от снимката в гонг наистина забавляват
02 Юли 2009 19:07
Непросветения и на опаки да държи книгата пак се забавлява!Забавлявайте се ЦСКАри и с Грегори дори...Кога очаквате и Далай Лама на проби?
02 Юли 2009 19:22
А, ФъК Лески ГОДО ли чакат...!? Чакайте го!Ще дойде с парите на ДПС!
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД