:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 326
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Два инцидента в столичния транспорт за ден

снимка: ВЕЛИСЛАВ НИКОЛОВ
Поредният дъжд наводни подлези в София.
Двама души пострадаха при инциденти в столичния транспорт вчера. Тригодишно дете бе бутнато от трамвай и прието с охлузвания в "Пирогов", а в неврохирургията постъпи ударен от капак в метрото мъж.

Инцидентът с трамвай 22 е станал на ул. "Пиротска", преди "Опълченска". До сблъсъка се е стигнало, след като вървяща в близост до линията майка е изпуснала детето си и то изненадващо се е втурнало към вагона, обясниха от "Столична община". Детето е изписано и няма сериозни наранявания.

Пострадалият в метрото мъж е бил ударен от пластмасов капак над вратата на мотрисата с тежест 15 кг. Капакът е бил заключен с две ключалки, но едната се е отворила. От "Метрополитен" допуснаха, че ключалката не е била затегната добре и обещаха да подсилят връзките, но не е изключено и умишлено повреждане.

Проблеми с транспорта възникнаха и късно следобед заради разразилата се буря. На "Лъвов мост" движението бе затруднено заради паднало дърво, подлезът на "Триъгълника" в посока "Надежда" се наводни и движението на трамваи бе затруднено.
1130
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД