:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 261
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

СНИМКА: РОЙТЕРС
Никол Шерцингер
Актьорът Тоби Магуайър

кръсти първородния си син на себе си - Отис Тобаяс Магуайър, съобщава Контактмюзик, позовавайки се на говорител на младото семейство. Бебето се появи на бял свят на 8 май, но по решение на колебливите си родители получи името си два месеца по-късно. В очакване да разберат как ще се нарича то, феновете на Магуайър, станал известен най-вече с ролята си в кинохита "Спайдърмен", вече дадоха прякор на малкия Отис. Още при новината за неговото раждане киноманите го кръстиха Спайдърбейби.



Певицата Никол Шерцингер

от женската група "Пусикет Долс" съобщи, че не планира брак с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, тъй като иска да се съсредоточи върху кариерата си, пише actualno.com. Сексапилната брюнетка заявява в интервю за известно американско списание, че сватбата не е сред приоритетите й и че я смущават слуховете за скорошен брак. "Неотдавна някой ми зададе въпроса как се виждам след 10 години и дали плановете ми включват семейство. На следващия ден във всички вестници пишеше: "Никол иска да се омъжи за Люис", след като това беше последното нещо, за което помислих", споделя още тя.



Музикалната икона Принс

за пореден път доказа, че феновете все още го обожават. Билетите за два негови концерта бяха продадени за по-малко от осем минути. Докато певецът се готви за двете си появявания на сцената на фестивала в Монтрьо, феновете му се избиват за скъпоценните хартийки, които ще им дадат възможност да зърнат музикалната легенда на живо. Принс ще зарадва всички 7000 късметлии, успели да се снабдят с билети, на 18 юли.

Той държи и рекорда по продажби на същия фестивал. През 2007 г. 4500 билета за концерта му в Монтрьо бяха разпродадени само за 10 минути.



Рок група "Йерихон"

ще изнесе концерт в четвъртък от 22 ч. в Sofia Live Club, намиращ се в подлеза на НДК. Музикантите ще представят за първи път няколко песни от авторския си албум, който предстои да излезе в края на лятото. "Йерихон" е една от най-оригиналните банди на българската сцена, тъй като музицира по новаторски начин, а диапазонът на стиловото влияние варира от 60-те до 90-те години на 20-и век.
1262
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД