:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 232
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите според астролога Амалия
Овен

В спорове и конфликти



През седмицата ще се заемете с изпълнението на най-съкровените си планове и намерения. Имайте преди вид, че събития ще ви накарат да коригирате някои от тях и вие, макар и с нежелание, ще се наложи да се съобразите със случващото се около вас. Днес не предизвиквайте спорове. Спокойната обстановка в дома ви през почивните дни ще помогне да се разгърнат творческите ви възможности. Избягвайте разговорите на сериозни теми. В понеделник се постарайте да не вземате бързи решения, отделете си време за размисъл, проучване и обмисляне. За предпочитане е да правите всичко самостоятелно. Във вторник бъдете деликатни, не предизвиквайте и не участвайте в спорове, дори да сте прави, няма да сте победители. В сряда всичко си идва на мястото, работата ви се подрежда и върви по плановете ви. Четвъртък е много силен ден, ще приключите в срок задачите си и ще помагате на колеги. В петък не се товарете с нищо отговорно, довършвайте и планирайте следващите дни.



Телец

Ще проявите инициатива и творчество



През тази седмица ще трябва да предоставите на обкръжението си свободата на избора, не използвайте авторитета и положението си за оказване на натиск. Много е важно да сте търпеливи, с търпението си ще победите трудностите. Не отлагайте работата, каквато и да е тя, заради удоволствие, колкото и да ви привлича. Внимавайте с поканата на човек, когото не сте виждали отдавна. Днес и утре почивайте и се занимавайте с домашните си дела. Утре следобед може да си устроите малка екскурзия или празник с близките. В понеделник довършете всичко изостанало. Във вторник ще ви затрупат срещи, много няма да са по ваш вкус. Проведете ги, ще преминат успешно. От сряда всичко, което ще правите, ще изисква от вас инициатива и творчество. Ще трябва да консултирате и някого по обща задача. В четвъртък ще се занимавате с финансови проблеми. В петък приемете поканата за среща, най-малкото, което може да ви се случи, е да се запознаете с много интересен човек и събеседник.



Близнаци

Съсредоточете се повечко

За вас е важно да се съсредоточите във всичко, което вършите през идващите седем дни. Само логиката и здравият разум ще могат да ви опазят от лекомислени постъпки. Затова не пречете на ума и интуицията си да работят. Не разчитайте много на силите си, имайте реална представа какво и за колко време можете да приключите. Не се напрягайте излишно, предупреждавам ви, защото вие сте доста склонни да поемате повече, отколкото можете да свършите и да рискувате. През тези дни не го допускайте. Днес и утре изчистете от дома си всичко старо, ненужно и което от много време чака да бъде поправено. Мобилизирайте всички от домашните си. В понеделник тези, които работят с хора, ще бъдат много заети. Вторник ще ви донесе разнообразни срещи и неочаквани обрати в някои контакти. Сряда е ден, в който ще се подготвяте за важна среща вечерта или в четвъртък. Освен тази среща в същия ден може да имате проблем с близък роднина. В петък приключете всичко за седмицата.



Рак



Сдържаност, съсредоточеност и скромност - това са нещата, които ще ви позволят през тази седмица да постигнете максимален успех във всички направления. Ще намерите решение на най-важните проблеми, били те като сделки или подписване на договори или преместване в нова квартира или офис. С незначителни усилия вие ще получите като че ли от само себе си неочаквани победи. Ако се замислите, ще се убедите, че целият ви успех през периода се дължи на здравата основа, която сте подложили през предишните дни. Днес и утре намерете време за себе си и семейството си. Направете нещо за здравето си, което в последните седмици е подложено на изпитание. В понеделник през целия ден ще решите трудни делови проблеми. Във вторник неочаквано произшествие ще ви опъне нервите, но ще се справите. От сряда до петък намалете темпото. В четвъртък прегледайте документацията си. Петък работата ви ще спори до обяд, след обяд си намерете работа извън офиса.



Лъв

Не се поддавайте на ласкателства

През цялата седмица няма да имате подходящи условия за общителност и взаимност. Не се поддавайте на ласкателства и не говорете много, не разказвайте за плановете си или за атмосферата или естеството на дейностите на работното ви място и ще се запазите от издънки. Ще сте настроени творчески и това ще окаже положително влияние върху всичко, което правите. С творчеството си ще се изкачите и на по-високо стъпало в кариерата си. Постарайте се да не се поддавате на емоциите си. Днес и утре на изпадайте в крайности от буйна веселост и оптимизъм до отчаяние и песимизъм особено с близките си. В понеделник не поемайте чужди задачи, не позволявайте да ви вмъкват в обсъждания, за които не сте готови. Във вторник се разплатете за извършена работа или върнете дългове. Сряда ще ви донесе творческа победа, за която дори не сте и сънували. Четвъртък ще имате неприятен разговор с близък човек, а в петък ще се мотаете и нищо няма да ви спори.



Дева

Много несвършени неща

Заради някакви вълнуващи ви събития вие ще сте разсеяни, не можете да се съсредоточите, а около вас има още много незавършена работа. Опитайте се да се мобилизирате и само с един творчески порив би могло да завършите много от недовършеното или заплануваното. Тези, които успеят да го направят, ще могат да се похвалят с извършеното. Ще възникват конфликтни ситуации, но се постарайте да ги приключите по мирен път. Ще ви тревожат дреболии и ще е много добре, ако не се дразните от тях и ако осъзнаете, че с дребни неща понякога почват големите дела. Ще усетите, че съдбата ви се усмихва още днес и утре - много неща, които ви се струват дребни, ще се окажат стъпала към по-висока материална обезпеченост. Утре не отказвайте помощ. В понеделник и вторник не закъснявайте за работа, старайте се да сте в центъра на събитията. В сряда ще се срещнете с човек, важен за кариерата ви, но извън вашето работно място. В четвъртък и петък ще работите рутинно.



Везни

Нищо не ви затруднява

Днес и утре почивайте в тясна приятелска компания или в домашна среда с близките си. В понеделник ще се настройвате за работа, няма да ви спори и ще се ограничите, с каквото искат от вас в момента. Във вторник събитията ще се развиват в положителна за вас посока. Нищо няма да ви затрудни, всичко, което правите, ще има одобрението на околните веднага. Възможно е шефовете ви да ви похвалят, а колеги да са ви благодарни. В сряда не отказвайте на молби за помощ, нито на приятели или колеги, нито на малко познати хора. Всичко, което направите за другите, ще ви се върне многократно и вие ще получите повече, отколкото ще дадете или ще вложите. В четвъртък до обед нещо ще ви държи в лошо настроение, възможно е да е застой на съдебно дело или здравословен проблем на близък. В следобедните часове човек, когото цените, ще оправи настроението ви и ще ви помогне. Ако с това настроение се събудите в петък, може да си навлечете неприятности.



Скорпион

Дните ви предлагат шансове



Започва прекрасна седмица, подходяща и за смели, и за решителни действия. Ще имате благоприятна обстановка за творчески успех и постижения в професионалната сфера. Няма да ви се налага да мислите какво трябва да правите и как да се държите, вие чудесно знаете или се оставяте на интуицията си и тя не ви подвежда. Няма да ви безпокоят съмнения и колебания. Днес и утре ще направите интересни запознанства, които в бъдеще ще се окажат и полезни. Намерете начин да си починете, отделете време и на близките си. Още от понеделник седмицата ще започне напрегната, изпълнена с предизвикателства. Всяка трудност ще преминете със собствени сили и смели решения. Въпреки добрите резултати не ви съветвам да рискувате много. Във вторник ще се появи добър шанс да демонстрирате на околните две или три от най-добрите си качества. В сряда всяка среща ще ви носи малка победа, а в четвъртък ще ви предложат допълнителна или нова работа. В петък довършвайте.





Стрелец

Добър диригент на оркестър



На много предни позиции сте и през тази седмица ще научите нови неща и подробности за колеги или други хора, които ще ви помагат в професионалната дейност. Чака ви успех и колкото и да ви се струва трудно, ще го имате. Замислете се за допълнителна работа, която да разшири финансовите възможности за вашите планове. Ще се сблъскате с любопитството, особено на хора, които не сте виждали отдавна, не им говорете много за себе си. Днес и утре си осигурете тишина и спокойствие и им се насладете. Ако ви трябва помощ, обърнете се към най-близките си приятели. В понеделник ще настройвате деловата си дейност като музикален инструмент - прецизно и с удоволствие. Във вторник ще се насладите на резултата от тази настройка. В сряда проконтролирайте деловата и личната си документация. В четвъртък внимавайте при преговори или подписване на договори, вероятно ще се помъчат да ви измамят. В петък не се заседявайте на едно място.



Козирог

Използвайте чара си

Представителите на тази зодия са привикнали на трудности и ще извлекат полза от професионалните си позиции, използвайки чара си и дипломатическите си способности дори когато не са особено уверени в себе си. Допуснете ли пропуски на работното си място, те ще останат без последствия, ако запазите спокойствие и си повтаряте, че всяка промяна води към нещо по-добро. Днес направете всичко възможно да попътувте наблизо или малко по-далече сами или с приятели и да обогатите впечатленията си. Утре се оградете от контакти, които ви изморяват. Ако това ще ви помогне, останете в леглото целия ден. В понеделник ще трябва да се концентрирате над непосредствените си задачи дори ако ги възлагате на друг. Във вторник обсъдете подозренията си за грешки с колегите. В сряда не се заседявайте до късно на работното си място, умората ви прави непродуктивни. В четвъртък намалете темпото. В петък не трябва да оставате за следващата седмица нищо изостанало.



Водолей

Малки, но важни успехи



През седмицата трябва да съсредоточете вниманието си върху много прецизна работа с финансови документи. На пътя ви може да се появят редица прегради, чието преодоляване ще се окаже доста трудно. Днес работете в офиса, довършете изостаналото, не започвайте с "опашати" срокове новата седмица. Утре бъдете внимателни в контактите си с непознати хора. В понеделник може сами да усложните работата си със собствената си разсеяност. Не давайте мнения, не участвайте в обсъждания, няма да изложите мнението си разбираемо. Дори да успеете и да сте прави, няма да се приеме. Във вторник не започвайте отговорни неща, по-добре е да се доверите на интуицията си и собствената си преценка и да се покажете, където трябва, като общителни и съобразителни. В сряда всичко ще бъде както го искате. За четвъртък не планирайте нищо сериозно, вашата нервност и умора могат да ви конфронтират и с най-близките ви хора. В петък премисляйте всяка дума, всяка крачка.



Риби

Не давайте обещания



Главната ви задача през тази седмица ще бъде да намирате общ език с хората около вас. Ако се конфронтирате или позволявате да ви въвлекат в конфликти, няма да направите нищо полезно за себе си. Седмицата ще е богата на събития, ще ви изпълни с много впечатления и ще способства за осъществяване на най-смелите ви планове. Най-добрата ви почивка ще бъде, ако днес и утре направите кратко пътешествие с приятните ви хора. В понеделник идете рано на работното си място и проверете още веднъж планираното за седмицата. До края на деня проверете с кого от колегите си ще може да работите по общи задачи. Във вторник работете сами, няма да ви се стиковат желанията с други хора. В сряда и от този ден до края на седмицата може да започнете всичко ново и трудно. В четвъртък нещата като че ли сами ще се движат напред и ще дават вид на нещо много лесно, което е измамно, но само вие го знаете. В петък до обед ще свършите всичко важно. Следобеда посветете на себе си.
4166
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД