:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 182
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Световната

шампионка за студенти Ваня Стамболова може да участва на атлетическия турнир "Херкулес" в Монако (28 юли) от сериите "Супер Гран При" на IAAF. Националната рекордьорка на 400 м и 400 м с пр. получи поканата ден, след като спечели златен медал на универсиадата в Белград (Сър) - на една обиколка с хърдели българката финишира за 55.14 сек. и изпревари Йона Тилгнер (Гер, 56.02) и Сара Петерсен (Дан, 56.40).



6-о място

в многобоя заемаше Силвия Митева след изпълненията с първите два уреда в турнира по художествена от световните студентски игри в Белград. Българката бе с общ сбор на въже и обръч от 51.325 т., а лидер бе Евгения Канаева (Рус) с 55.950. Късно снощи бе надпреварата на топка и лента и финалите на отделните уреди са утре.



19 състезатели

ще представят България на европейското по стрелба с малокалибрено оръжие в Осиек (Хър, 13-25 юли). С най-големи надежди за медали традиционно заминават двукратните олимпийски шампиони Мария Гроздева и Таню Киряков. В състава са още олимпийската вицешампионка от Атланта`96 Диана Йоргова и младите надежди Моника Костова и Десислава Балабанова.
853
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД