:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 266
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Най-добрата ни тенисистка

Цветана Пиронкова и партньорката й Патриция Майер (Ав) отпаднаха на 1/4-финал на тенис турнира в Будапеща (Унг, $220 000). Двете отстъпиха с 1:6, 6:1, 6:10 от сестрите Альона и Катерина Бондаренко (Укр) за час и 9 мин. игра.



Инфаркт е причината за смъртта

на тенисиста Матийо Монкур. Това показаха резултатите от изследванията. В кръвта на 24-годишния французин не са открити отровни или наркотични вещества, а още в четвъртък стана ясно, че смъртта не е насилствена. Монкур почина на 6 юли на стълбите пред дома си. Тялото на тенисиста бе открито от неговата приятелка.



Втората ракета на България

Линда Зечири се изкачи на рекордното в кариерата й 35-о място в световната ранглиста по бадминтон. 21-годишната софиянка стигна до втори кръг на силен турнир във Филипините миналата седмица. Петя Неделчева продължава да е на 12-о място в класацията. Третата българка в Топ 100 е Дияна Димова, която е №91.



Техническият директор на "Ред Бул"

Джеф Уилис напусна тима вчера. Той работи в отбора от Формула 1 от 2007 г., като заедно с Ейдриън Нюи изгради болида, който в момента е втори по сила след този на "Браун GP". Обяснението за напускането на Уилис бе, че позицията и работата му в тима е станала излишна.



Спортният министър на Австрия

Норберт Дарабос призна, че страната разглежда възможността да отнеме специалния орден, връчен на собственика на Формула 1 Бърни Екълстоун. Причината са коментарите на британеца относно политиката на Адолф Хитлер. "Останах без думи и все още нямам. Човек на подобен пост не може да поощрява Хитлер. Това е много притеснително", обясни Дарабос.
974
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД