:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Латвиец проби рано националите

Тихомир Грозданов откри със загуба тенис мача за купа "Дейвис" в Пловдив
Националният отбор на България по тенис започна с поражение домакинския си мач срещу Латвия от II кръг на гр. 2 на Евро-африканската зона за купа "Дейвис". В откриващия двубой на кортовете на ТК "Локомотив" в Пловдив втората ракета в състава ни - Тихомир Грозданов, загуби от Андис Юшка със 7:6 (5), 2:6, 3:6, 4:6 за 2:47 ч.

Българинът показа здрава психика само в тайбрека на първия сет, когато обърна съперника си от 2:5 точки. Сетне Юшка наложи своето темпо на игра, а и Грозданов почувства болки в дясната си длан в третата част и до края изглеждаше непълноценен.

"Мисля, че показах добра игра - коментира Тото пред БНТ. - Латвиецът обаче демонстрира много силен сервис, на който трудно се противопоставях. Не се изморих, но почувствах доста напрежение, понеже мачовете за националния отбор са съвсем различно преживяване. В края започнах да усещам и някакъв проблем с пръстите на дясната ръка."

Това бе първият 4-сетов мач в кариерата на Грозданов. При дебюта си на сингъл за купа "Дейвис" - гостуването в Унгария в предишния кръг, Тихомир игра в 2 от 3 сета, понеже крайният изход от срещата вече бе предрешен. В Дьор през март Грозданов също допусна обрат - 6:4, 2:6, 6:7 (3) срещу Адам Келнер в мач №5.

Във втория мач срещу Латвия снощи Тодор Енев игра срещу първата ракета на гостите Ернестс Гулбис (№72 в света). Днес е мачът на двойки, за който са заявени Грозданов и Ивайло Трайков срещу Гулбис и Денис Павловс.
911
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД