:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА се раздели с испанците в Австрия

Пенев отпрати и тримата стажанти след 3:3 в последната контрола с "Дуисбург"
СНИМКА: ПРЕССЛУЖБА НА ЦСКА
Мартин Камано (вляво) бе посредствен и в последния си мач с екипа на ЦСКА - в контролата с "Дуисбург" в Санкт Файт.
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев освободи изкаралите пробен период в отбора испански футболисти - Кристиан Санеметерио, Хосе Арибас и Мартин Камано. След последната контрола на "червените" на лагера в Санкт Файт (Ав) - 3:3 срещу "Дуисбург" (Гер) онази вечер, наставникът прецени, че тримата няма с какво да повдигнат нивото на вицешампионите.

Двама от тях играха срещу "Дуисбург", като Камано бе титуляр, а Арибас се появи през втората част. Първият носи лична вина за първите два гола на германския втородивизионен тим, с които резултатът бе намален от 3:0 на 3:2 за 6 минути преди почивката. Централният бранител първо изпусна Амаду Н'Диайе, а после се размина и с Мамаду Диабанг при идентични центрирания от статични положения.

ЦСКА поведе убедително с бързи голове на Маркиньос, Кирил Котев и Иван Стоянов до 21-вата мин., преди да допусне двете попадения. Изравнителния гол за "Дуисбург" вкара Кристиан Тиферт в 71-вата мин. През второто полувреме в игра за германците се появи и новото им попълнение Чавдар Янков.

За разлика от предишните срещи в Австрия, в които "армейците" записаха една победа и 4 загуби, този път треньорът Пенев не бе никак сговорчив. "Обърнете се към футболистите за коментар. Аз нямам какво да кажа. Напоследък много говоря", обобщи наставникът.

Вчера сутринта отборът тренира за последно в Австрия, преди да хване самолета за София. Играчите ще бъдат пуснати в почивка за уикенда, като следващото занимание на тима е в понеделник. На него вероятно ще се появи юношата Александър Тонев, който ще бъде реабилитиран в първия състав заради липсата на други качествени централни нападатели.

Според намеренията на Пенев до края на подготовката ЦСКА ще наблюдава и евентуално ще привлече ляв бек, полузащитник и нападател. И със сигурност ще изиграе още две контроли - първата ще е другата събота (18 юли), като за съперник се спряга германският елитен "Кьолн", а втората ще е и официалното представяне на тима за новия сезон. То ще е на 22 юли на Националния ст. "Васил Левски" срещу "Цървена звезда" (Сър) или "Уигън" (Анг).
14
1367
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
14
 Видими 
11 Юли 2009 03:08
Севлиевските бръснари напуснали!!! Язък, няма да има комисиони за треньора по физическата и КОНДИЦИОНАТА подготовка , а и мумшетата ще ходят необръснати.
11 Юли 2009 07:18
Прав им път на шпаньолците. Щом от ръководството са преценили че не са нужни - толкова по-добре. Иначе добра подготовка, добри мачове - Стяуа, Спарта, Жилина - все грандове . А СЕГА Кьолн, Уигън, Цървена звезда. Все добри противници за сверяване на часовниците. За мен много полезни мачове, без значение от резултатите. "Повече пот в учението, по-малко кръв в боя". Нали така? Сега просто трябва да се избистри състава. И да се купи ляв бек. Дано отборът е готов за предизвикателството "Лига Европа" и дано имаме късмет при жребия.
11 Юли 2009 09:33
Останаха, след Франция и Испания, само още 24 непроверени за ментета страни-членки на ЕС. Дерзайте, панчаревци, лъвове, титани. Все още не сте счупили глупомера. Но до затварянето на трансферния прозорец, полунощ на 31 август, има мнооооооооооооооого време. Ваше е.
И все си мисля, че едва ли е имало един трезвомислещ червен фен, колкото и на зачезване да са който се е надявал, че от испанската връзка ще изскочи нещо. Във времето на интернет дето няма нищо скрито-покрито да очакваш от мегазвезди на махленски тимчета дори и в нашенски гранд със затихващи функции нещо като нищо да излезе от играчи, чиито проби ще са върха на кариерата им си е мисия невъзможна. Тогава защо се разиграват тези циркове с иди ми, дойде ми. Николов,
Да се готвят, Португалия, Италия, Германия, Чехия, Полша, ... последните да не затварят вратата.

Редактирано от - Dokich на 11/7/2009 г/ 09:36:10

11 Юли 2009 10:16
"Прав им път на шпаньолците. Щом от ръководството са преценили че не са нужни - толкова по-добре. Иначе добра подготовка, добри мачове - Стяуа, Спарта, Жилина - все грандове" ????????????
Жилина - гранд само когато бие Цецка. Когато отстрани Левски обаче Жилина е никому неизвестен отбор! Да ти п...я на критериите, Тигре00!
11 Юли 2009 11:47
Тъмно пиво, ти поне малко от ирония не разбираш ли?? Или си просто първосигнален
11 Юли 2009 12:02
Доко, дето сЪ вика: много си написал, ама нищо не си казал дошли някакви анонимници на проби и след няколко дена ги отпратили...какъв е проблема? за какъв глупомер говорим?? През годините колко такива минаха и през "Левски" на проби?? Ама тогава не съм те чул да пишеш за глупомера нали А това с Да Коща не счупи ли вашия глупомер???! Да правите разни врътки, за да вземете един абсолютно недоказан играч..и то защо..ами за да направим мръсно на чорбарите ...
11 Юли 2009 12:03
Ирония и хумор във фатмаци

11 Юли 2009 12:06
Е да, хумора е главно за милиционерите, по бай Тошово време най-много вицове за тях имаше
11 Юли 2009 15:22
"От Локомотив София и Ботев Пловдив в петък обявиха, че ще играят помежду си на 15 юли на стадиона на железничарите в столицата.

Днес обаче стана ясно, че канарчетата няма да пътуват до София поради финансови причини...


Ако някой не помни онези времена, може и да не схване каква е тази работа - "купените" Саидходжа и Й. Минев цяла година играят в цдна без да са платени, а колегите им гладуват и нямат пари за транспорт..."Мобилизираните" от цдна Тимонов и Манчев, които имат договор с Ботев, играят контролни мачове в Австрия противно на правилника...

Боклукчиите обаче са категорични - нямали да платят! Е, поне пагони да им слагат, както беше във времената на "поилуфиналите"
11 Юли 2009 15:31
динамовци кво се разцвърчали тъдява
12 Юли 2009 01:35
"динамовци"
12 Юли 2009 06:24
Бойко вкарва Лупи зад решетките

Бъдещият премиер е набелязал бившия президент на ЦСКА
Мечтата на много хора е на път да се осъществи! Най- вероятният нов министър председател на България Бойко Борисов е решил да вкара в затвора Александър Томов. Прочулият се с хилядите си лъжи, докато беше начело на ЦСКА, Лупи е обвиняем по делото за източването на Кремиковци.

Още в края на изборния ден Бойко Борисов обяви, че новата съдебна власт ще се заеме с довършването на 10 знакови дела, сред които е и това на Томов. Бъдещият премиер ще се опита да си извоюва по- добро обществено мнение като тикне зад решетките Лупи, заради когото стотици работници в металургичния комбинат останаха без препитание.

12 Юли 2009 07:04
Кой ти гледа хляба на металурзите, важното е да има зрелища и титли.
12 Юли 2009 20:08
Канарчето пак се е изцвъкало
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД