:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 280
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Изпълкомът изхвърли двама топ рефери

Цветан Георгиев и Георги Игнатов бяха пратени да свирят мачове в "Б" група
Двама от водещите рефери в "А" група - Георги Игнатов и Цветан Георгиев, бяха извадени от листата с решение на Изпълкома на БФС. Шефовете на футболна централа се събраха в Сливен и "отрязаха главите" на прегрешилите през миналия сезон съдии. Игнатов и Георгиев обаче ще ръководят мачове от "Б" група, което е прецедент. Досега отстранените от листите арбитри бяха пращани директно в аматьорските дивизии.

Санкцията срещу Георгиев е най-вече заради мача "Левски" - "Черно море" през септември 2008 г. в София. Тогава арбитърът даде 2 спорни дузпи за домакините. През пролетта пък "Литекс" протестира срещу съдията след домакинското 0:1 от "Славия". По-късно БФС спря правата на Георгиев след жалба от страна на "Беласица" при 1:4 от "Пирин".

Игнатов пък го отнесе заради скандалното си съдийство на пролетното дерби между ЦСКА и "Локо" (Сф). Тогава той пресилено изгони капитана на "железничарите" Георги Марков и не посмя да отсъди 2 дузпи в полза на тима от "Надежда". Веднага след мача президентът на "Локо" Николай Гигов, който е и член на Изпълкома, се закани Игнатов да бъде изхвърлен от "А" група.

Изпълкомът реши още да назначи Стефан Ботев за председател на Апелативната комисия на мястото място на ген. Пенгезов. Последният напусна поста след препоръката на Висшия съдебен съвет, според която висши магистрати не могат да бъдат в управата на обществени организации.

Сбирката на Изпълкома бе в Сливен, понеже там снощи бе честването на 15-годишнината от 4-тото място в света на тогавашния национален тим, част от който вече ръководи футбола ни.
961
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД