:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,487
Активни 548
Страници 1,932
За един ден 1,302,066

Отправки за вторник

Комедия

"Момичета на върха 2"

Инкен, Люси и Лена решават да си наемат жилище и да живеят заедно. За съжаление обаче желанията им за луксозен живот не се покриват от финансовите им възможности и те са принудени да се задоволят с нещо много по-обикновено. И тогава идва прозрението - защо сами да се мъчат да си наемат луксозно жилище, след като могат просто да си хванат някоя "жертва", която вече разполага с такова? В крайна сметка и трите изглеждат добре и са достатъчно разкрепостени... въпросът е кой пръв ще лапне въдицата.

Режисьор: Боби Рот, с Джанин Търнър, Падж Бахан, Фионула Фланаган и др., САЩ, 1999 г.

GTV, 20.00



Драма, минисериал

"Кралицата девственица"

Уязвима и деспотична, от принцеса до кралица, вечно разкъсвана между дълга и личния копнеж, царуването на Елизабет I преминава под знака на пищен и импозантен стил. Хвърлена в затвора от полусестра си Мери, изплашена, но непоколебима, младата Елизабет се бори за живота си и за това, в което вярва, че й принадлежи по право като протестантската дъщеря на Хенри VIII - трона на Англия.

Режисьор: Коки Гедройк, с Ана-Мари Дъф, Емилия Фокс, Джоан Уели, Тара Фитсджералд и др., Великобритания, 2005 г.

Hallmark, 21.00



Фантастика, трилър

"Аз съм легенда"

Робърт Невил е учен, който не успява да спре разпространението на ужасен вирус. Имунизиран срещу него, Невил е единственият оцелял човек, който обитава развалините на Ню Йорк. За последните три години той неуморно изпраща радиосигнали и съобщения с надеждата, че някой друг оцелял ще му отговори.

Сред развалините на света живеят мутанти - жертви на вируса хора, които го чакат да направи грешка. Последната надежда на Невил за съдбата на човечеството е да експериментира със собствената си незаразена кръв...

Режисьор: Франсис Лоурънс, с Уил Смит, Алис Брага, Чарли Таан, Сали Ричардсън - Уитфийлд, Уилоу Смит и др., САЩ, 2007 г.

HBO, 23.05
863
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД