:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 564
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Борисов препрати протестите за боклука към "Позитано" 20

Бъдещият премиер Бойко Борисов се презастрахова вчера от скорошни протести на кметовете заради хаоса с боклуците и ги препрати към БСП. "Ако има протести, да отиват на "Позитано", отсече Борисов. И предупреди, че след 16 юли България ще изпадне в тежко състояние.

От следващия четвъртък трябва да бъдат закрити 76 общински депа, а това ражда куп проблеми. Тъй като не са изградени 22 регионални депа, отпадъците ще трябва да пътешестват из цялата страна. Общините се оплакаха от липса на пари за това, макар че ековедомството твърди, че е заделило 6 млн. лв. за транспортни разходи.

На последното си заседание МС разреши на 115 общини да не спазят срока и да продължат да депонират отпадъците си на старите места до края на годината. Това обаче нарушава евродиректива, което ще бъде съпроводено с глоби.

"След решението се създава огромен проблем пред екологията на България", обобщи Борисов. "Лъгали са градовете, че регионалните депа са техни сметища, а сега се оказва, че те са за 4-5 града", допълни той. Екипът му вече търси решение на въпроса. Борисов пак обвини Станишев, че с кризисния щаб за София опитал да открадне пари, а трябвало да мисли за ситуацията с боклука в цялата страна.
2
1519
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
11 Юли 2009 10:24
Точно така е. Клед като от "Позитано" 20 създадоха кризата със софийския боклук, после създадоха и криза за боклука в цялата държава.
12 Юли 2009 19:37
Та значи, против Бойко не може да се протестира! Тепърва ще видите вие кого избрахте! Ще узнаете, че човекът обича комара и покера. Ще му видите тъмната душа. И други неща ще научите. С времето ще разберете с кого си имате работа.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД