:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 326
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Достанич отказа оферта от Китай

Треньорът на "Левски" Ратко Достанич е отклонил оферта от китайски клуб. Азиатците са се опитали да привлекат специалиста, но въпреки добрите финансови параметри на предложения му договор сърбинът е отказал. Достанич смята да продължи да води "сините", без значение какви ще бъдат резултати при предстоящото участие на шампионите в турнира Лига Европа. Сърбинът има опит в първенството на Китай, където през 2008 г. води тима на "Далиен Шъдъ".

В същото време УЕФА назначи един от най-популярните английски арбитри - Марк Дийн, за главен съдия на първия мач на "Левски" от Лига Европа - гостуването срещу "Виляреал" на 17 септември. През февруари 2005 г. реферът бе наказан със спиране на правата, след като се оказа, че работи в букмейкърска къща за конни надбягвания. От Английската футболна асоциация не му дадоха да свири до края на сезона и го реабилитираха едва след като той напусна заложната къща.

През миналия сезон Дийн беше съдия на реванша от турнира за Купата на УЕФА между "Щутгарт" и "Черно море" (2:2). Неговите помощници на "Виляреал" - "Левски" ще бъдат Майкъл Мъларкей и Симон Бек. Четвърти съдия е Майкъл Джоунс, а делегат на УЕФА - Алваро Албино (Порт).
2
1264
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
10 Септември 2009 10:11
През февруари 2005 г. реферът бе наказан със спиране на правата, след като се оказа, че работи в букмейкърска къща за конни надбягвания.

А дано заложи на нашите "куци коне"
10 Септември 2009 11:56
можехте да се отървете от радко-непохватко, но той видите ли отказал оферта от китайците
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД