:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 238
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Семейство Обама дължат формата си на гимнастиката

Снимка: Ройтерс
Мишел Обама е една от малкото първи дами, които си позволяват рокли без ръкави.
Върху тайната на добрата физическа форма на мистър и мисис Обама се спира в обстоен материал британският вестник "Таймс". Според изданието стегнатите и мускулести ръце на първата дама на САЩ Мишел Обама е комплекс от упражнения, които тя изпълнява упорито всеки ден. Разкритието направи Корнъл Макклелън, който е личен треньор на първата дама от доста дълго време. За първи път той започнал да работи с Мишел Обама през 1997 г. във фитнес салон в Чикаго. Още тогава съставил гимнастическа програма за съпругата на президента. Комплексът включвал серия от упражнения за трицепса, последвани без почивка от вдигане на тежести. Двете серии се повтаряли по три пъти и били финал на интензивна кардио тренировка и на тренировка по бодибилдинг. Резултатът от тези усилия е налице. За разлика от останалите първи дами Мишел Обама доста често се появява с тоалети без ръкави и демонстрира по този начин отличната форма, в която са ръцете й, пише в. "Таймс".

Подробностите за тренировката на първата дама бяха разказани от треньора й и за октомврийския брой на американското сп. "Уимен'с хелт". Те се появяват в момент, когато Барак Обама и съпругата му дават поредица от интервюта за американски здравни издания, в които говорят за здравословния си начин на живот. В интервютата си в списанията "Уимен'с хелт" и "Чилдрен хелт" първата дама признава, че е изхвърлила от менюто си газираните напитки и полуфабрикатите и че яде повече пресни плодове и зеленчуци. Тя се старае да учи дъщерите си да четат внимателно етикетите с хранителната информация на продуктите, които консумират.

От своя страна в интервю за сп. "Мен'с хелт" Барак Обама разказва, че тренира 6 дни в седмицата. Два от тези 6 дни той посвещава на кардио упражненията, а 4 - на тренировките с вдигане на тежести. В откровенията си пред изданието американският президент признава, че е с ниско кръвно налягане и че се старае да се храни здравословно. "Може би поради тези две обстоятелства ще понамаля малко гимнастиката. Всъщност главната причина, поради която правя всички тези упражнения, е, че те ми помагат да проясня мислите си и да се възстановя от стреса", казва президентът.
977
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД