:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 561
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за четвъртък

Овен

През днешния четвъртък избягвайте възникването на конфликтни положения на всяка цена, дори и това да се струва доста невъзможно на мнозина заради нагласата им през този ден. Някои да не отхвърлят веднага отправено им предложение в деловата сфера, защото рискуват да се лишат от добри възможности, които могат да се окажат доста печеливши за тях. Мнозина обаче едва ли ще успеят да отбележат напредък в професионална посока, особено ако не са успели да овладеят събитията до момента. На всички ще им се наложи да се преборят с някои ограничения, които цялостно ще спънат развитието им както в делови, така и в материален план.



Телец

Днес мнозина от вас ги очаква възход в кариерата. Вероятно този момент го очаквате от дълго време, но като че ли по-важното е да съхраните темпото на работа и да се насочите към затвърждаване на вече извоюваните от вас позиции. Стремете се да наблюдавате отблизо здравословното си състояние, тъй като там можете да очаквате леки сътресения. В този случай вземете мерки. Бдителността ви във финансовата сфера ще ви спести множество главоболия сега и в бъдеще. Стремете се по правилен начин да определите целите в живота си, като на първо място поставите тези, които подготвяте от дълго време. Не се оправдавайте за допусната грешка.



Близнаци

Днес консервативният ви начин на мислене може да спъва вече предприетите от вас инициативи в професионалната сфера. Особено засилено ще бъде това при вас там, където работите в колектив и можете да предлагате начини за постигане на конкретна цел, но в крайна сметка те да бъдат отхвърляни. Стремете се да сте по-гъвкави, когато става въпрос за работа и инвестирането на личното ви време и средства. По-голямата част от родените под този зодиакален знак ще имат разнообразни интереси в професионалната сфера, което може и да затрудни окончателния ви избор. Опитайте се да търсите пълноценна реализация само в една посока.



Рак

През днешния ден не позволявайте нищо около вас да спъва по един или друг начин развитието ви в професионалната сфера. По-добре ще е да се концентрирате върху тези дейности, където можете да наложите стопроцентов контрол. Но дори и тогава няма да имате гаранции за нищо конкретно. Не отлагайте провеждането на важни телефонни разговори. Опитайте се да не прекрачвате някои граници в общуването с интимната си половинка. Не обръщайте поглед в погрешна посока, дори и да смятате, че ясно изразените от вас приоритети са общовалидни за всички, които ви заобикалят. Стремете се да премахнете старо недоразумение с ваш близък или роднина.



Лъв

В четвъртък е наложително да овладеете напрежението, което застрашително се покачва за вас в професионалната сфера. Опитайте се с малки крачки да вървите в избраната от вас посока в службата, но не пренебрегвайте съветите, дадени ви от работодатели, колеги или делови партньори. Изпълнявайте желанията на клиентите си, особено ако дейността по някакъв начин ви е свързана с обществения сектор или услугите. С нова енергия се опитвайте да туширате възникналите спънки и затруднения на работното ви място. Като че ли ще ви се наложи да гасите избухнали пожари и във взаимоотношенията ви с интимната половинка.



Дева

Днес се стремете да увеличите броя на своите приятели и познати. Това ще ви даде възможност значително да разширите своите хоризонти, както и да сверите часовника си за много неща, които и вас самите ви вълнуват в последно време. Едва ли концентрацията ви ще зависи изцяло от вас, по-скоро тя ще идва и благодарение на интимната ви половинка. Не губете наложеното от вас самите темпо на работа в службата. Ако попаднете в сложна или заплетена ситуация, по-добре е да отделите време да вникнете в проблемите и чак тогава да се впуснете в тяхното разрешаване. От семейството и интимната си половинка винаги можете да потърсите подкрепа или съвет.



Везни

Днес положете съзнателни усилия да постигнете отлична комуникация с тези, които ви заобикалят във всекидневието. Едва ли слабата концентрация ще ви помогне, тъй като благодарение на нея можете да направите изявление, което да бъде изтълкувано по погрешен начин. Не допускайте липсата на разбирателство, дори и да ви се наложи да направи някакъв голям компромис със себе си. Мнозина от вас ще се изправят пред разрешаването на съществени дилеми, които в последно време се превръщаха в ябълката на раздора в отношенията ви с интимната половинка. Не се опитвайте да виждате ситуацията само от ваша гледна точка.



Скорпион

В четвъртък се съобразявайте с изискванията, наложени ви от делови партньори или началници на работното място. Мнозина от вас могат успешно да кандидатстват за ново работно място или учебно заведение. Ще печелите с лекота конкурси, можете спокойно да пробвате късмета си и в хазартните игри, без да стигате до крайности. Мнозина от вас ще направят голяма покупка, с което ще подобрят или ще внесат разнообразие в дома си. Възможно е да имате вълнуваща среща с човек, който не сте виждали от дълго време. Именно това може да стане причина за повишената ви носталгичност към вече изминалото време.



Стрелец

Днес разнообразявайте заниманията си в професионалната сфера със създаването на нови делови контакти, които могат да изиграят значима роля в живота ви. Не се претоварвайте с отговорности, за които нямате достатъчно свободно време. В любовта се предпазвайте от желанието си за разнообразие. Не допускайте безкрайният ви ентусиазъм да ви напуска в професионалната сфера, дори и там да срещнете конкретни спънки и затруднения. Възможно е да ви се наложи да работите изцяло в полза на другите, а за вас да остане насладата от постигнатите резултати. Ако бъдете възнаградени за усилията си, трябва да засвидетелствате благодарността си.



Козирог

Днес по-голяма част от настъпващите изменения около вас на работното място ще се дължат на пряката намеса на високопоставени особи и началници. Не влизайте в противоречия, ако не сте съгласни с използваните от тях методи. По-добре се концентрирайте в посока, от която можете самите вие да извлечете многобройни облаги. Опитайте се да разрешите най-големите въпроси, които затрудняват и вас, и интимната ви половинка. Стремете се към премахването на някои неуредици от битов характер, дори и това да стане причина за увеличаване на разходите ви. Изненадайте с жест на внимание членовете от своето семейство.



Водолей

Колкото и да ви е трудно, днес се стремете да вземате разумни решения, защото от тях ще идват финансовите ви постъпления. Стремете се да придобиете реална представа за възможностите си от делови и материален характер. Ще ви се наложи да премахнете някои затруднения от чисто битов характер. Мнозина от вас ще направят някои наложителни покупки за себе си и близките си. Заделяйте средства за черни дни и не отказвайте предложена ви работа. В любовта ще имате нужда от близостта на интимната си половинка. Не се колебайте да посрещнете открито отправените ви нови предизвикателства в професионален и материален план.



Риби

Четвъртъкът за вас не е особено благоприятен за финансови въпроси, особено ако в последно време силно сте се надявали, че ситуацията може да се промени в тази насока, без да влагате кой знае какви усилия. Стремете се да контролирате разходите си, които в последно време несъзнателно увеличихте поради премахването на някои битови неуредици в дома си. Внимателно подписвайте дългосрочни договори. Следобед приятелство или сърдечна връзка ще изиграе значима роля в живота ви. По какъв начин това ще се случи, можете единствено и само вие да предвидите, но важното е, че не трябва да изпускате предоставените ви шансове.
2
3240
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
09 Септември 2009 21:34
Днес консервативният ви начин на мислене може да спъва вече предприетите от вас инициативи в професионалната сфера. Особено засилено ще бъде това при вас там, където работите в колектив и можете да предлагате начини за постигане на конкретна цел, но в крайна сметка те да бъдат отхвърляни. Стремете се да сте по-гъвкави, когато става въпрос за работа и инвестирането на личното ви време и средства.



Представете си, че работите като изкопчия.
Ръчен изкоп - 4-та категория.
Следователно консервативно се оттегляте от копане(проф-сферата).
Тук ви отхвърлят и почват да ви пцуват - тва колегите!
Затова поемате кирката и гъвкаво инвестирате известно време.
09 Септември 2009 21:57
За овните утре-кофти ден.

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД