:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 266
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ФОРМУЛА 1

Алонсо препоръча Кубица на "Рено"

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Макар и облечен все още в екип на "Рено", Фернандо Алонсо вече започна да раздава автографи върху артикули с емблемата на "Ферари" на пистата "Сузука" в Япония.
Двукратният шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо (Исп) подкрепи поляка Роберт Кубица ("БМВ-Заубер") за свой заместник в "Рено" ден след като подписа 3-годишен договор с "Ферари".

"Знаете, че отдавна подкрепям Кубица. Той е един от най-добрите ми приятели и един от най-добрите пилоти в света. Така че, ако в "Рено" имат някакви амбиции, им препоръчвам именно него. Мисля, че сега е моментът да се решат нещата - от пилота до стратегията на тима", коментира Алонсо на пистата "Сузука", където днес започват тренировките за "Гран при" на Япония в неделя.

От "Рено" отвърнаха, че ще обявят името на заместника на Алонсо през следващата седмица.

"Добрите взаимоотношения между "Рено" и Фернандо Алонсо са едни от най-успешните във Формула 1. Алонсо и "Рено" спечелиха две поредни титли при пилотите и конструкторите през 2005-06 г. А в момента "Рено" и Алонсо са съсредоточени върху остатъка от сезон 2009 и желаят да постигнат най-добрите резултати", се казва в официалното изявление на френския тим.

Трансферът на Алонсо във "Ферари" ще сложи край на 3-годишния престой на Кими Райконен в "скудерията". Финландецът намекна, че дори може да сложи край на кариерата си във F1, но пък слуховете го свързват със завръщане в "Макларън-Мерцедес".

"Какво мога да кажа за Райконен? Само положителни неща, разбира се. Той показа, че е един великолепен пилот. Искам да му благодаря за всичко", коментира шефът на "Ферари" Стефано Доменикали.
4
1291
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
02 Октомври 2009 09:51
Повече няма да гледам Формула 1.Тоя гнусен Галфонсо във Ферари?Тия са полудели...
02 Октомври 2009 10:57
Meine Herr, willkommen zurü ck!
02 Октомври 2009 11:31
Що, бре, Васко, по тарикатлък и гьонсуратлък Алонсо е копие на Пилето. А и като пилот не е по-слаб от него, все пак 2 години го биеше, когато Ферари още не бяха толкова слаби; просто ФИА спря да ги подпира. Ерго, мястото му е точно във Ферари. Ако и Тод смени Макс, то идилията от началото на десетилетието се завръща - вторият пилот, целият отбор и ФИА ще подкрепят Алонсо за световната титла.
Кубица в Рено...хм, при неговите 180 и кусур см., а и необходимия почти удвоен резервоар, къде ли ще остане място да сложат КЕРС-а? Видя се, че на повечето писти системата помага.
02 Октомври 2009 19:41
Звездочели братко, Галфонсо, а и никиой друг не се е доближавал до Шумахер...
Биел го бил...Особено втората година , когато стана шампион Галфонсо, отлично си спомням фалстарта на Ферари, и как после Шумахер стопи преднината и беше напът и щеше да стане шампион за осми път, ако не беше невероятния карък...То не бяха спукани гуми, гръмнали мотори...
Тоя цървул няма харизма, в този отбор винаги са карали личности...Това е просто трагично, а и повечето фенове на Ферари не понасят тоя гадник.Все едно да назначиш чичовото за треньор на Левски...Или да вземеш Какалов в Локото...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД