:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НС ще разпитва футболни шефове

Писмени обяснения и разпити на шефовете на първите 10 футболни клубове - длъжници на НАП, поиска председателят на комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси в НС Яне Янев. Те трябва да отговарят на въпроси, свързани с ревизията на ДАНС. Тогава бе установено, че доста отбори, включително ЦСКА и "Литекс", са допуснали нарушения на данъчното законодателство. От ловешкия отбор заявиха, че е ставало въпрос за разминаване при командировъчни и те вече са решени. От ЦСКА отричат нарушения и признават само дълг от 2.2 млн. лв. към НОИ, които си изплащат.

Въпреки това Янев настоя: "Олигарсите, собственици, длъжници ще трябва да дадат обяснение за произхода на парите им и всичко свързано с трансфера на играчи и парични потоци, защото има подозрения за пране на пари през отборите. Над футболната мафия е имало политически чадър. Не можеш и с футбола да си създаваш индулгенция."
612
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД