:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 249
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Резервата Бербатов си заслужи похвалите срещу "Волфсбург"

Травмата на Оуен бетонира българина като титуляр за дълго
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Капитанът на "Волфсбург" Жосе (вдясно) е подпрял Димитър Бербатов, пречейки му да нанесе точен удар към вратата на немския шампион по време на мача на "Олд Трафорд".
Димитър Бербатов направи в сряда вечер едно от най-трудните неща, откакто е футболист на "Манчестър Юн" - заслужи похвалите на английските медии и без да е вкарал гол! Причина бе играта му при победата с 2:1 над "Волфсбург" в гр. "В" на Шампионската лига.

Капитанът на българския национален отбор влезе като резерва в 20-ата мин. на мястото на контузилия се Майкъл Оуен и веднага раздвижи играта. Раздаваше пасове, отправяше шутове, бе и в основата на атаката, при която падна победният гол на Карик.

"Иронията е, че смяната на бързия Оуен с Бербатов всъщност оживи и вдъхна нов живот на атаката на "Юнайтед", която дотогава бе статична", отбеляза в. "Таймс". "Бербатов почти задмина Рууни по желание за игра", коментира пък в. "Дейли телеграф". Телевизиите Sky sports и ESPN обявиха българина за №1 на мача.

Травмата на Оуен (разтежение в слабините) ще го извади от игра до края на месеца, което осигурява спокойствието на Бербатов, че дълго време няма да започва двубоите като резерва както срещу "Волфсбург". Следващият двубой на "Юнайтед" е срещу "Съндърланд" в събота, отново на "Олд Трафорд".

"Заслужавахме равенството. Но нямахме късмет и загубихме", пък каза треньорът на "Волфсбург" Армин Фее.



НА МУШКАТА

"Милан" продължи падането надолу този сезон - загуби с 0:1 домакинството си срещу "Цюрих" в гр. "С". Въпреки освиркванията от публиката на полупразния ст. "Сан Сиро" ръководството на италианския гранд обяви, че застава зад треньора Леонардо.

"Потвърждавам вярата си в него. Гледаме напред", каза вицепрезидентът на "Милан" Адриано Галиани. Леонардо от своя страна рече: "Не сме уверени, представянето ни не е добро. Сега следва гостуване на "Реал", армията ни отива там да се представи по най-добрия начин." Въпреки това на Апенините се твърди, че Леонардо е получил ултиматум и Марко ван Бастен ще го смени при нов провал.
СНИМКА: РОЙТЕРС
Леонардо
5
1415
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
02 Октомври 2009 05:51
Аре бе Берба, с тоя талант който Господ те е дарил всички вестници на острова само за теб трябва да пишат! Натисни педала още малко и ни направи по горди! Успех.........
02 Октомври 2009 09:11
Страхотен Бербатов! Сър Алекс започва да напипва начинът, по който трябва да се работи с Бербо. Той е много чувствителен и изисква пълно доверие от треньора. Т.е. - ако съм на мястото на Фъргюсън (извнинете за допускането) - ако ще пускам Бербатов в игра в даден мач, бих му гарантирал пълно спокойствие и несменяемост до края на мача. Бебро просто иска да знае, че има време да играе на спокойствие през целия мач. Заплахата да бъде сменен след 65 минута го напряга страшно много.
Ето - в мача с Волфсбург влезна в 20 минута и знаеше, че ще е в мача до края. Игра страшно освободено и вдъхновено. Развинти германците просто.
02 Октомври 2009 10:28
Ве може би напипва истината за Бербо.
02 Октомври 2009 12:55
Да, звучи логично, като знаем че на Митко слабото място му е психиката.
02 Октомври 2009 14:56
Натиснете тук!!!!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД