:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за вторник

Овен

Вторникът за почти всички от вас ще е подходящ за ново начало. С доза оригиналност подхождайте в професионалната сфера, особено ако искате да сте с няколко крачки пред конкуренцията. Възобновете стари контакти в деловата област, защото това ще ви даде предимството да обменяте опит, идеи и в същото време да черпите такива от заобикалящите ви. Мнозина от вас ще навлязат в нов период на уравновесеност, което ще им позволи да се освободят от негативното в живота си и да направят място за положителното в ежедневието си. Стремете се да отсъждате справедливо спрямо малките членове от семейството си, дори и да не сте съгласни с изразените от тях методи на действие.





Телец

Днес не крийте истинските си потребности и нужди от страх, че ще останете неразбрани както на работното си място, така и в личния си живот. Опитайте се да степенувате по важност инициативите си, тъй като това ще ви освободи от възникването на неприятности, а и от потребността да извършите промени буквално в последния момент. Здравето ви няма да е особено стабилно. Вземете мерки! Контролирайте критичното си отношение, което сте склонни да проявявате към интимната си половинка, както и към останалите представители от семейството ви. Опитайте се да използвате по адекватен начин умението си да преценявате даденостите си на този етап от време.





Близнаци

През днешния вторник ще разполагате с големи шансове за постигането на успех в по-голяма част от предприетите от вас инициативи в професионалната сфера. Действайте с по-голяма увереност, когато от вас се очаква да заемете ръководната позиция. Не се страхувайте от крах във финансовата сфера, особено ако сте взели всички необходими мерки. По-голяма част от родените под този зодиакален знак ще се радват на допълнителни възнаграждения извън трудовите си договорености. Ще получавате приятни новини отдалеч, което на мнозина ще даде шанса да планират по приятен за вас петъчната вечер в края на седмицата или предстоящия уикенд.





Рак

Във вторник звездните влияния вещаят сантименталният ви живот да е уравновесен и благополучен. Ще ви се наложи да имате избирателна способност по отношение на текущите си инициативи от професионалната сфера. В случай че разпръснете усилията си в няколко посоки, рискувате да не се справите с определените ви срокове, а и ще пострада качеството при постигнатите резултати. На мнозина ще се наложи да действат с размах на работното си място. Не правете компромиси, които могат да ви поставят в неизгодно положение, от което впоследствие да ви е трудно да се освободите. Мнозина от вас ще имат значителни успехи при публикации или друг вид творческа дейност.



Лъв

Днес представителите, родени под този зодиакален знак, ще разполагат с достатъчна енергия, за да приключат напълно с част от своите професионални инициативи, но с цената на лишения и многобройни компромиси. Избягвайте рутината в заниманията си, дори и те да са свързани със задълженията ви в дома ви. Особено внимание отделете на емоционалното или семейното равновесие, тъй като там положението много лесно може да излезе от контрол, особено ако не знаете как да реагирате според ситуациите. Вечерта опитайте да се срещнете с любимите си приятели, но в случай че това ви натоварва, отложете уговорките за друг по-подходящ за това момент.



Дева

През втория делничен ден родените под този зодиакален знак ще живеят и работят на бързи обороти. Мнозина ще трябва да използват критичността и високия си професионализъм на работното място в градивна посока, защото така ще постигнат повече и да надхвърлят дори собствените си очаквания. Възможно е да започнете преговори за нов вид дейност, от която значително да покачите приходите си. Ще получавате важни новини, свързани с деловата ви ангажираност, което със сигурност ще покачи многократно финансовите ви постъпления. Родените през август ще са по-енергични от всякога и най-вече изпълнени с желание за изграждане на по-добро бъдеще.



Везни

Днес едва ли ще имате време да се съобразите с всички свои задължения. Но в крайна сметка при добра организация от ваша страна невъзможното може лесно да стане реалност. Очаквайте изненадващи приходи и приятни изненади по телефон или чрез писмо. Само от собствените ви усилия ще зависи развитието на инициативите на работното ви място. Като че ли днес най-много ще се нуждаете от спокойствие и време за размисъл, за да можете да се движите в желаната от вас посока. Материалното ви състояние чувствително ще се подобри. Имайте повече кураж при влагането на средства в нови начинания. Стремете се да сте преди всичко добре информирани.



Скорпион

Отличната организация и добре обоснованите ви действия на работното място ще спечелят уважението на високопоставените особи в обкръжението ви през днешния ден. Стремете се да разпределите задълженията и в дома си, като в същото време планирате според желанията си и свободните часове. Мнозина ще получат сигурно потвърждение за добре свършената от вас работа през изминалите седмици, а дори и месеци. Вторникът е подходящ за кандидатстване за ново работно място, както и за печеленето на различни конкурси. Продължителното обучение или подобряването на квалификацията ви ще има положителен ефект върху развитието ви в бъдеще.



Стрелец

Рисковани положения ще дебнат мнозина от знака в материално отношение. Внимавайте с материалните си цели, защото благодарение на тях можете да си навлечете неприятности. Мнозина от вас ще водят борба за постигане на материален стабилитет, но това като че ли ще е възможно само ако поемете тежки отговорности. Рисковите ситуации не са изключени поради личната ви непредпазливост, претоварване и стрес. Емоционалността ви няма да е особено стабилна. Неангажираните в сериозна връзка ще бъдат привлечени от нова особа в личното си обкръжение. Опитайте се да планирате до педантичност всяко свое предстоящо пътуване.





Козирог

Днес представителите на знака ще печелят симпатиите на заобикалящите ги в професионалната сфера благодарение на вродения си търговски усет и умение да убеждават конкуренти и недоброжелатели в своята правота. Ще осъществявате амбициозните си проекти, а те от своя страна ще ви осигуряват добро финансово състояние. Напълно възможно е пред вас да се появи ново призвание или идеал. Не са изключени неприятни моменти, но те като че ли ще са сведени до минимум. Чарът и силните аргументи ще ви помогнат и в личен план. В любовта ще сте склонни към проява на лъжливост, което може да ви причини сериозни и трайни недоразумения с интимната ви половинка.



Водолей

Във вторник представителите на този зодиакален знак ще трябва да се справят с голям брой тежки задължения на работното си място. Напълно възможно е да се насочите към реализация, от която да достигнете най-накрая до желаното от вас финансово възнаграждение. Личният ви живот ще е доста ограничен, което може да предизвика и сблъсъци с интимната ви половинка през първата половина на месеца. Опитвайте се да внесете стопроцентов контрол върху нещата, които истински ви вълнуват, независимо в коя област. Стремете се към свързване на широка основа с конкретни влиятелни особи от чужбина или към конкретно сътрудничество с големи общности.



Риби

Във вторник ще ви се предостави блестяща възможност да проведете някои успешни делови срещи, да сключите изгодни за вас договори и споразумения, да работите без проблеми и бюрократични спънки с държавните институции, да уреждате всички видове документи. Във финансово отношение ще имате пълна свобода на действие и няма да срещате никакви ограничения. Ще имате възможност да увеличите финансовите си приходи. Въпреки че очевидно е дошло време за промени, на вас все още ви липсват достатъчно оптимизъм и увереност. Не е нужно да сте толкова предпазливи и страхливи. Сега малко или много вие сте някак равнодушни към бъдещето.
2
3529
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
24 Ноември 2009 09:46
Добре?
24 Ноември 2009 16:25
Дано малко успокоя напрежението.
Хороскопът е добър защото

Редактирано от - Miranda на 24/11/2009 г/ 16:25:19

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД